Wie zijn de mensen achter OnlineHoortoestel.nl?

Welkom bij dit passievolle familiebedrijf!
OnlineHoortoestel.nl is een initiatief van een groep audiciens die al ruim 20 jaar slechthorende mensen helpen met de advisering, aanschaf en het op maat instellen van het juiste hoortoestel. Met jarenlange ervaring weten wij precies waar je als slechthorende tegenaan loopt. Met OnlineHoortoestel.nl zijn wij je optimaal van dienst en maken wij de aanschaf van een hoortoestel makkelijker en leuker!

Op de foto ziet je een deel van het team. Michel en Amber zijn twee van onze audiciens. Tamara (midden) verzorgt de marketing en sales. Zij doet dat samen Anne-Claire. Zelda, Gijs, Guido en Just zijn de audiciens die op deze foto nog ontbreken. En is er iets mis met de webshop? Dan hebben we Jerry om dat voor ons op te lossen. Tref je bij ons een andere audicien? Dat kan! Leonie en Marijn bijvoorbeeld. Zij komen ons team op afroepbasis regelmatig versterken.

Gewoon online bestellen: het kan bij ons

Nu iedere consument tegenwoordig online is en iedereen graag het gemak van internet gebruikt om aankopen te doen was de tijd enkele jaren geleden rijp voor de eerste complete online hoortoestel-winkel. Een webshop die niet alleen hoortoestellen aanbiedt die goedkoper zijn dan bij de audicien in de tradtionele winkel. Maar ook een webshop die helpt. Zo helpen wij je middels de online hoortest om uit te vinden hoe het met je gehoor gesteld is. En wij ontwikkelden een test voor je waarmee wij je helpen te bepalen naar wat voor soort hoortoestel je op zoek moet gaan.

Om wijs te worden uit de ruime keuze hebben wij ook een hoortoestelvergelijker voor je gemaakt. Hiermee kan je in één oogopslag zien wat de verschillen zijn tussen de hoortoestellen die je hebt uitgekozen. Zelfs aan de belasting teruggave voor de aanschaf van een gehoorapparaat is gedacht. Met onze belastingtool krijg je een indicatie van wat je van de belasting nog terug kan vragen.
Want gemak dient de mens, vinden wij.

Ook na aanschaf van het hoorapparaat blijven wij met je in contact want wij weten hoe belangrijk het is om je te helpen met het wennen aan een hoortoestel. Direct na jouw bestelling nemen wij contact met je op zodat één van onze gecertificeerde audiciens een afspraak met je kan maken om het hoortoestel in te stellen op jouw gehoor. In ons hoorcentrum in Naarden tref je dan o.a. de meest innovatieve meetcabine om jouw gehoor te testen. Maar ook op onze servicepunten, door het land zijn we je graag van dienst!
Wil je liever dat wij thuis bij jou langskomen? Ook dat kan. Zodra je je bestelling hebt afgerond, maken we een afspraak met je. Wij hebben oog voor jouw oren!

Natuurlijk krijg je bij ons dezelfde service als bij de audicien in de winkel. En wij zijn ook nog voordeliger. Je betaalt bij ons namelijk alleen voor dat waar je gebruik van maakt. Dat betekent dat je bij de aanschaf van een hoortoestel de eerste afspraak erbij krijgt. En uiteraard krijg je ook een pakje batterijen kado zodat je je hoorapparaat meteen kan gebruiken. Wil je vaker langskomen, dan ben je uiteraard altijd welkom. Wij berekenen dan per afspraak de tijd dat je van onze dienstverlening gebruikt hebt gemaakt. Wel zo eerlijk.

Wij hebben maar één missie: een goed gehoor toegankelijk maken voor iedereen. Om die reden hebben wij een online platform zodat je makkelijk vanuit je luie stoel een hoortoestel kan bestellen. Goedkoper dan bij de audicien in de winkel zodat wij ook op die manier een goed gehoor voor veel mensen toegankelijk maken. Én tot slot doen wij bij iedere bestelling een donatie aan Stichting Child Welfare Nepal. Dit goede doel helpt slechthorende kinderen en volwassenen in Nepal aan een beter gehoor. Op die manier maken wij een goed gehoor dus voor heel veel mensen toegankelijk. Prettig kennis te maken!

Onze hoorcentra

Ons hoorcentrum in Naarden ligt direct aan de rijksweg A1 en is daardoor goed bereikbaar. Er is voldoende parkeerplaats, direct voor de deur.
Je bent altijd welkom in ons hoorcentrum. Onze gecertificeerde audiciens staan voor je klaar. Het is noodzakelijk om een afspraak te maken.

Je vindt ons in:

  • Naarden
  • Zeist
  • Odoorn
  • Poortugaal
  • Nistelrode
  • Kerkrade
  • Utrecht

Nog meer zien van de mensen achter OnlineHoortoestel.nl? Bekijk hieronder hoe wij ons presenteerden op BNR Nieuwsradio.

Onze locaties

Online Hoortoestel Naarden

Nikkelstraat 43

1411 AH Naarden

Telefoon: +31352061057

Email: info@onlinehoortoestel.nl

Open van: Maandag t/m vrijdag 09:00-17:30

Servicepunt: Utrecht

Blauwkapelseweg 13

3572 KA

Telefoon: 035-2006041

Email: info@onlinehoortoestel.nl

Open van: Maandag t/m vrijdag 09:00-17:30

Servicepunt: Nistelrode (nabij ‘s-Hertogenbosch)

Tramstraat 23

5388 GE Nistelrode

Telefoon: 035-2006041

Email: info@onlinehoortoestel.nl

Open van: dinsdag t/m vrijdag 9:00 – 18:00 (vrijdag tot 20:00) 09:00-16:00

Servicepunt: Kerkrade (nabij Heerlen)

Hoofdstraat 21

6461 CL Kerkrade

Telefoon: 035-2006041

Email: info@onlinehoortoestel.nl

Open van: dinsdag t/m vrijdag 9:00 – 18:00 (donderdag tot 20:00) 09:00-16:00

Servicepunt: Zeist (nabij Utrecht)

Steynlaan 67

3701 EC Zeist

Telefoon: 035-2006041

Email: info@onlinehoortoestel.nl

Open van: Maandag t/m vrijdag 09:00-17:30

Servicepunt: Portugaal (nabij Rotterdam)

Kikkerstraat 3

3171 GH Portugaal

Telefoon: 035-2006041

Email: info@onlinehoortoestel.nl

Open van: Maandag t/m vrijdag 09:00-17:30

Servicepunt: Odoorn (nabij Emmen)

Exloërweg 9

7873 BW Odoorn

Telefoon: 035-2006041

Email: info@onlinehoortoestel.nl

Open van: Maandag t/m vrijdag 09:00-17:30

Neem contact met ons op!

Vragen, opmerkingen of een voorstel? Laat je bericht achter!

Waarmee kan ik helpen?

Ik ben Amber Miltenburg, één van de gecertificeerde audiciens van Online Hoortoestel.nl. Ik adviseer je graag via chat, email, telefoon of tijdens een afspraak. Tot horens!

audicien amsterdam
Wie zijn wij in het kort?

Wij maken een goed gehoor toegankelijk voor iedereen

Makkelijk online bestellen.

We helpen je het juiste hoortoestel uit te kiezen en zelfs je gehoor te testen.

We doen bij iedere bestelling een donatie aan Stichting Child Welfare Nepal

Tot 5 jaar garantie

Volg ons

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Wil je dat we je op de hoogte houden van ontwikkelingen binnen de wereld van hoortoestellen, tips en aanbiedingen? Laat dan jouw emailadres hier achter.

OnlineHoortoestel.nl B.V. statutair gevestigd te Naarden, KvK nummer 70108765. BTW nr. 8581.45.406.B.01.