A A
Menu
Maandag t/m vrijdag van 09:00 - 17:30
Chat elke dag tot 22:00
Afspraken mogelijk buiten deze tijden

Online een hoortoestel kopen bij OnlineHoortoestel.nl

 

Je denkt of weet dat je gehoorverlies hebt. Daar wil je graag iets aan doen. Het bezoeken van een hoorwinkel vind je oncomfortabel of te duur. Dan kies je ervoor om online een gehoorapparaat te kopen.

De voordelen van OnlineHoortoestel.nl

✓ Ten eerste is het veel goedkoper dan een hoortoestel kopen bij een audicien in een winkel. Het kan tot 40% schelen!

✓ Dat de kosten in een hoorwinkel hoog zijn komt omdat je bij een audicien in de winkel ook betaalt voor diensten waar je op dat moment of misschien wel nooit gebruik van maakt. Je mag bij een audicien namelijk zonder extra kosten regelmatig terugkomen om jouw hoortoestel te laten bijstellen. Omdat de audicien vantevoren niet weet hoe vaak je gaat langskomen wordt er gerekend met een ruim aantal bezoeken per klant. Maar wat nu als een audicien jouw gehoorapparaat in 1 keer optimaal kan instellen? Dan wil je niet betalen voor die extra bezoekjes!

Online een hoortoestel aanschaffen via OnlineHoortoestel.nl biedt dus het voordeel dat je alleen betaalt voor wat je echt afneemt. Dat vinden wij wel zo eerlijk.

✓ Online kopen biedt natuurlijk meer gemakken, namelijk die van comfort. Niet door weer en wind richting een audicien maar lekker vanaf de bank een keuze maken, uiteraard wel in overleg met een audicien want na of tijdens het doen van de bestelling hebben we persoonlijk contact. Binnen enkele dagen volledig op jouw gehoor ingesteld en in je bezit.

✓ Goede service van gespecialiseerde audiciens, net zoals bij de audicien in de winkel! Want natuurlijk wil je altijd bij een specialist terecht kunnen. Dat kan. Bij Onlinehoortoestel.nl kan je altijd direct in contact komen met een audicien. Je kan bellen, chatten en een afspraak maken om langs te komen. We hebben in het midden van het land, maar ook in het Westen en Oosten locaties waar we je kunnen helpen. Zes locaties in totaal. We komen op ook thuis langs, als je dat wilt.

Garantie van Online Hoortoestel

Alle hoortoestellen van Online Hoortoestel hebben een garantie van 2 jaar. Garantie verlengen naar 5 jaar? Dat kan ook, tegen betaling. Mocht er onverhoopt dus iets mis zijn met je hoortoestel dan repareren wij deze kosteloos. Wij hebben oog voor oren!

Dit bekeek je eerder