Phonak Audéo B50 campagne P5
Phonak Audéo B50 campagne P5
Phonak Audéo B50 campagne P5
Phonak Audéo B50 campagne P5
Phonak Audéo B50 campagne P5
Phonak Audéo B50 campagne P5

Phonak Audéo B50 campagne P5

Merk: Phonak
: Belong
Do you want a quick discount on this product?
We helpen je graag
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1
Order and pay for your hearing aid easily online
2
Upload your audiogram with your order
After ordering you can upload the audiogram or email it to our hearing care professional: info@hoorverhuur.nl. Don't have an audiogram? No problem! We do a remote hearing test and then immediately set up your devices remotely! You will receive instructions about this by email.
3
The hearing care professional will set your hearing aid 100% remotely and send it to you within a few days.
9,4/10 Gebaseerd op 867 reviews
Aanbevolen combinaties
Phonak Audéo B50 campagne P5 + Phonak PilotOne II
699,00
+
113,37
812,37
Phonak Audéo B50 campagne P5 + Phonak ComPilot II
699,00
+
179,64
878,64
Omschrijving
Specificaties
Handleidingen
Plus- en minpunten
Reviews
Omschrijving

De Selectic Luna R9-312 is hetzelfde gehoorapparaat als de Phonak Audéo B90-312.
Selectic is het huismerk van Schoonenberg in Nederland en AudioNova in België. De hoortoestellen van Selectic komen overeen met de hoortoestellen van het merk Phonak. Het zijn dezelfde toestellen. Phonak ‘verpakt’ deze hoortoestellen als Selectic voor de winkelketens. Maar het zijn dus eigenlijk gewoon Phonak hoortoestellen. Bij ons is dit hoortoestel tot 40% goedkoper dan bij een winkelketen.

Phonak Audéo B90-312

Over het merk Phonak

Phonak is een merk waarbij moderne technologie, innovatie en de hoge kwaliteitseisen voorop staan. Phonak is een toonaangevend merk op het gebied van hoortoestellen en daarbij bieden zij een oplossing voor alle hoorbehoeften. De toestellen worden grotendeels in Zwitserland gemaakt.

Over het hoortoestel Phonak Audéo B90-312, ofwel de Phonak Audéo Belong 90-312

– De Belong serie van Phonak is een zeer geavanceerde hooroplossing waarbij het Zwitserse bedrijf zich geconcentreerd heeft op een zo natuurlijk mogelijke geluidsbeleving. Met dit hoortoestel is Phonak weer een stap verder gegaan dan bij de vorige lijnen (de Venture, V-lijn) en hebben ze een grote stap kunnen maken in de zoektocht naar optimaal verstaan.
– De Phonak Audéo B90-312 is een Luidspreker in het oor (LIHO/RIC) toestel.
– De Phonak Audéo B90-312 kan zich automatisch in te stellen op 7 verschillende luistersituaties. De situaties die de B90-312 kan herkennen zijn: spraak in rustige omgevingen, spraak in rumoer, lawaai, slechte akoestiek, muziek, spraak in de auto en spraak in veel lawaai.
– De Phonak Audéo B90-312 heeft een tinnitus-maskeerder.
– De Phonak Audéo heeft een systeem om hoge tonen te verplaatsen naar de lagere tonen toe. Dit is met name fijn bij voor gehoorverliezen waarbij de hoge tonen zo slecht zijn dat versterken niet het gewenste effect heeft. Soms kan het versterken van het geluid namelijk alleen maar voor een blikkerig geluid zorgen, dat wil je natuurlijk niet.
– Alle gehoorapparaten van het Belong platform hebben een zeer hoge stof- en vochtbestendigheid (IP68).
– Dit hoortoestel is ook te koppelen aan een mobiele telefoon en de televisie, middels accessoires.
– Dit toestel is een onopvallende hooroplossing.
– Er is een oplaadbare versie van dit hoortoestel beschikbaar, de Audeo B90-R.

Phonak Audéo B90-312 specificaties

Naast de Phonak Audéo B90-312, heeft Phonak nog 3 soortgelijke hoortoestellen uitgebracht, namelijk de Phonak Audéo B70 312, Phonak Audéo B50 312 en de Phonak Audéo B30 312. Wat zijn de specificaties van dit model en wat onderscheidt de Phonak Audéo B90-312 van deze modellen?
– Al deze modellen zijn, zoals de naam al zegt, voorzien van een 312 batterij.
– De Phonak Audéo B90-312 krijgt van deze vier modellen de beste beoordeling.
– Dit toestel heeft het meest aantal kanalen en banden van alle Phonak toestellen, namelijk 20 kanalen/banden.
– De Phonak Audéo B90-312 heeft in tegenstelling tot de andere Belong toestellen een echoreductie en de microfoon is in alle richtingen instelbaar.
– De Phonak Audéo B90-312 komt het beste uit de test voor lawaaionderdrukking, feedback onderdrukker, impulsgeluiden onderdrukken, windruisonderdrukking, spraakherkenning en omgevingsadaptatie. Daarnaast is dit toestel het meest geschikt voor muziek.
– De Phonak Audéo Belong B90, B70, B50 en B30 zijn niet oplaadbaar, maar de Audéo B90-R (en soortgelijke) is een oplaadbare versie.
– Deze modellen zijn niet te koppelen aan iPhone of Android.
Wil je alle Phonak Audéo toestellen uit de Belong serie met elkaar vergelijken? Maak dan gebruik van onze ‘Vergelijk’ mogelijkheid. Vink onder de producten die je wilt vergelijken, ‘Vergelijk’ aan en bekijk de verschillende type Phonak Audéo Belong hoortoestellen met elkaar.

Is de Phonak Audéo B90-312 een toestel voor jou?

De hoortoestellen van Phonak en met name de Belong serie zijn geschikt voor mensen die graag voor innovatie gaan. En natuurlijk zijn ze zeer geschikt voor slechthorende die zoveel mogelijk comfort willen. Dit hoortoestel is speciaal ontwikkeld voor mensen met een licht tot zwaar gehoorverlies.

Heb je interesse in het proberen van de Phonak B90-312? Bestel dan direct online of neem contact met ons op! De B90 toestellen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, zoals Sandelwood, Velvet Black en Champagne.

Weet je nog niet zeker welk hoortoestel bij jou past? Je kunt bij ons een online hoortest doen.

Specificaties
Kenmerken
Oplaadbaar
Het gehoorapparaat is op te laden d.m.v. een oplaadstation. Losse oplaadbare batterijen gaan gemiddeld 1 jaar mee en worden los verkocht. Let op: er zit standaard geen oplaadstation of accu bij een oplaadbaar hoortoestel.

Releasejaar
Dit is het jaar waarop dit toestel in Nederland op de markt kwam.

2016

Lawaaionderdrukking
Lawaaionderdrukking zorgt ervoor dat ongewenste geluiden minder versterkt worden. Onze audiciens beoordelen deze functie met 1 t/m 5 sterren zodat je ook kunt zien hoe goed deze functie op dit hoortoestel werkt.

Type batterij
In ieder hoortoestel gaat een batterij, tenzij het een oplaadbaar hoortoestel is. Hoe groter een batterij is, hoe langer de levensduur van een batterij. In ieder hoortoestel kan één formaat batterij. Van klein naar groot heb ik de batterij 10, 312, 13 en 675.

312

Type hoortoestel
Een AHO is een hoortoestel dat Achter Het Oor zit. Een IHO is een gehoorapparaat dat doorgaans (vrijwel) onzichtbaar is omdat deze In Het Oor zit. Een RIC is een hoorapparaat dat ook achter het oor wordt geplaatst. Deze zijn kleiner omdat het luidsprekertje direct in de gehoorgang wordt geplaats in plaats van in de behuizing.

Luidspreker in het oor (LIHO/RIC)

Overige kenmerken
Gehoorverlies
Je hebt 4 soorten gehoorverlies: licht, matig, middelzwaar en zwaar. Vraag een audicien welk type gehoorverlies jij hebt om een betere keuze te maken voor een hoortoestel. Wij checken overigens altijd voordat we het toestel voor je bestellen of het geschikt is voor jouw gehoorverlies.

Licht, Matig, Middelzwaar, Zwaar

NVAB nr.

41138

Te koppelen aan iPhone?
Het gehoorapparaat is te koppelen aan je iPhone telefoon zonder tussenkomst van accessoires.

Te koppelen aan Android?
Het gehoorapparaat is te koppelen aan jouw Android telefoon zonder tussenkomst van accessoires.

Bluetooth
Het gehoorapparaat bevat bluetooth waardoor het aan bijna elke mobiele telefoon met bluetooth direct te koppelen is.

Zoek mijn hoortoestel
Van deze hoortoestellen wordt via de app bijgehouden waar ze voor het laatst geregistreerd zijn. Dit geeft de mogelijkheid ze terug te vinden zodra je ze kwijtgeraakt bent. Deze functie werkt alleen zodra je toestaat dat dit gebeurt.

iOS apps te koppelen icm accessoires
In combinatie met de accessoires kan je je hoortoestel bijstellen via de iOS app op je telefoon.

Android apps te koppelen icm accessoires
In combinatie met de accessoires kan je je hoortoestel bijstellen via de Android app op je telefoon.

Losse volumeschakelaar
Een schakelaar die op het hoortoestel zit om zelf het volume te regelen.

Ringleiding/Luisterspoel
Een ringleiding kan gebruikt worden in diverse openbare ruimtes waaronder theaters, kerkgebouwen en crematoria. Let op: Hier moet een apart programma voor worden ingeschakeld. Op een ringleiding wordt in de bovengenoemde situaties de microfoon van de spreker aangesloten of de muziek of andere audio aangesloten zodat dit rechtstreeks naar je hoortoestel gestuurd wordt.

Vocht-/stofbestendig
De stof- en vochtbestendigheid wordt in IP aangeduid. Het eerste cijfer geeft de beschermingsgraad tegen stof aan. Bij nul is het niet beschermd tegen stof en 6 is de maximale score: stofdicht. Het tweede nummer heeft te maken met de vochtbestendigheid. Een nul betekent totaal niet vochtbestendigd en 8 is de maximale score: perswaterdicht, continue onderdompeling kan het toestel hebben. Het langduring in water houden kan niet.

IP68

Kindvriendelijk
Bij deze hoortoestellen bestaat de mogelijk om kindvriendelijke batterijlades, knoppen en/of leuke kinderkleuren toe te voegen.

Solo apparatuur compatible dmv accessoire
Deze hoortoestellen hebben de mogelijkheid om aangesloten te worden op externe microfoons. Dit kan gebruikt worden in vergaderingen, op school, in rumoer, bij presentaties en andere belangrijke gelegenheden.

Indicatie lampje batterij
Dit is een lampje op het hoortoestel waarmee gezien kan worden of het hoortoestel aan of uit staat en in welk programma het hoortoestel gezet is. Dit is met name handig voor mensen die dat zelf niet goed kunnen aangeven.

Datalogging
Deze hoortoestellen kunnen bijhouden hoe vaak, hoe lang en in welke type situaties de hoortoestellen gebruikt zijn. Dat kan handig zijn voor de audicien om het hoortoestel beter te kunnen afstellen.

Ruis-/tinnitusmaskeerder
Deze functie kan ruisgeluid aanbieden waardoor tinnitusklachten mogelijk verlicht kunnen worden.

Geschikt voor muziek
Hoortoestellen kunnen zich aanpassen aan muziek en ervoor zorgen dat muziek warmer en prettiger klinkt. Onze audiciens beoordelen deze functie met 1 t/m 5 sterren zodat je ook kunt zien hoe goed deze functie op dit hoortoestel werkt.

Frequentie verschuiving
Frequentie verschuiving verschuift frequenties die niet of slecht hoorbaar zijn naar (veelal) lagere frequenties waardoor ze weer wel te horen zijn. Als de functie niet in het toestel zit, dan staat hier een kruisje.

Feedback onderdrukker
De feedbackonderdrukker zorgt ervoor dat het fluiten van het hoortoestel onderdrukt wordt. Onze audiciens beoordelen deze functie met 1 t/m 5 sterren zodat je ook kunt zien hoe goed deze functie op dit hoortoestel werkt. Als de functie niet in het toestel zit, dan staat hier een kruisje.

Onderdrukken van impulsgeluiden
Onderdrukt plotselinge ongewenste geluiden zoals het neerzetten van een kopje of het rinkelen van een sleutelbos. Onze audiciens beoordelen deze functie met 1 t/m 5 sterren zodat je ook kunt zien hoe goed deze functie op dit hoortoestel werkt. Als de functie niet in het toestel zit, dan staat hier een kruisje.

Windruisonderdrukking
Detecteert windruis en onderdrukt het geluid. Onze audiciens beoordelen deze functie met 1 t/m 5 sterren zodat je ook kunt zien hoe goed deze functie op dit hoortoestel werkt. Als de functie niet in het toestel zit, dan staat hier een kruisje.

Echoreductie
Deze functie onderdrukt galm en echo.

Omgevingsadaptatie (automatisch programma)
Met omgevingsadaptatie wordt de omgeving gescand en past het hoortoestel zich hier op aan. Onze audiciens beoordelen deze functie met 1 t/m 5 sterren zodat je ook kunt zien hoe goed deze functie op dit hoortoestel werkt. Als de functie niet in het toestel zit, dan staat hier een kruisje.

Binaurale communicatie
De toestellen passen zich aan elkaar aan en wisselen informatie uit. Als het linker toestel bijvoorbeeld signaliseert dat de lawaai-onderdrukking aan moet, dan gaat het rechtertoestel ook aan.

Binaurale synchronisatie
Beiden toestellen communiceren met elkaar, zet je je rechter toestel harder, dan gaat links ook automatisch harder bijvoorbeeld.

Spraakherkenning
Het toestel herkent spraakgeluiden en richt zich daar met name op. Onze audiciens beoordelen deze functie met 1 t/m 5 sterren zodat je ook kunt zien hoe goed deze functie op dit hoortoestel werkt. Als de functie niet in het toestel zit, dan staat hier een kruisje.

Locatieherkenning
Het hoortoestel herkent in welke geluidssituatie je je bevindt en zal zich daaraan aanpassen.

Compatibel met CROS / BICROS-toestel

Op afstand aanpasbaar
De audicien kan dit hoortoestel op afstand aanpassen aan je wensen. Je hoeft voor een aanpassing van de instellingen niet naar een audicienswinkel.

Software/firmware update op afstand
Bij sommige nieuwe hoortoestellen kunnen software updates worden uitgevoerd dmv een app op je smartphone. Hierdoor hoef je voor een bijstelling niet meer naar de audicien te gaan op locatie.

Microfoon in alle richtingen instelbaar
De microfoon kan je desgewenst instellen in de richting die je wilt , dit kan automatisch gaan, door een extra programma in te stellen of via een app. Zelf de micorfoon instellen kan fijn zijn omdat je dan zelf kan bepalen of de/het persoon/geluid links, rechts, achter of voor je versterkt wordt.

Made for iPhone

Mogelijkheid hoortoestel op een later tijdstip de software geavanceerder te maken

Banden
Banden zijn de frequentie gebieden waarin het hoortoestel zijn bewerkingen kan doen. Des te meer banden des te beter en nauwkeuriger het hoortoestel de bewerkingen kan uitvoeren.

20

Kanalen
Het aantal kanalen waarmee het gehoorapparaat kan worden ingesteld. Hoe meer kanalen hoe nauwkeuriger het apparaat kan worden afgesteld, des te beter kan je ongewenst geluid kunnen wegfilteren.

20

Max handmatige programma's

5

Binaurale streaming
Als een hoortoestel binauraal kan streamen dan kan je het geluid van apparaten die je gekoppeld hebt aan het hoortoestel (bijvoorbeeld de tv, muziek-installatie of telefoon) in beide oren horen. Heeft het hoortoestel deze functie niet dan hoor je dit soort geluiden maar in 1 van de 2 hoortoestellen.

Snel laden
Een hoortoestel dat snel laadt is binnen 20 seconden volledig opgeladen.

Valdetectie
Het hoortoestel herkent het als de gebruiker is gevallen en stuurt een waarschuwingssignaal naar contactpersonen uit de telefoon van de gebruiker.

Hartslagmeter
Het toestel meet de hartslag in rust en actie en kan op basis daarvan via de app aangeven hoe de conditie van de gebruiker is.

Stappenteller
Het hoortoestel telt de stappen van de gebruiker en kan advies geven op het gebied van beweging.

Vertaalfunctie
Het hoortoestel kan live vertalen wat de spreker tegenover de hoortoestel-gebruiker vertelt. De vertaling hoort de gebruiker direct in zijn oor. De gebruiker kan in zijn eigen taal terug spreken. Dit wordt middels ondertiteling op de smartphone direct voor de gesprekspartner vertaald.

Personal assistant
Door een tik op het hoortoestel kan je vragen stellen aan het hoortoestel. Deze worden dan direct in je oor beantwoord.

Toon meer Toon minder
Handleidingen
Aan de rechterkant zijn documenten weergeven die een handleiding bevatten over de Phonak Audéo B50 campagne P5. Door op de groene download knop te drukken zal de handleiding in u download map te vinden zijn.
Plus- en minpunten
+
klein toestel
+
bevat een hele goede windruis onderdrukker
+
bevat een automatisch programma voor in heel veel lawaai
+
bevat een automatisch muziek programma
-
geen directe draadloze communicatie met gsm
Reviews
Voor dit product zijn nog geen reviews
:
We gaan je e-mailadres niet publiceren.

Hearing aids- What's included in our prices?

Free First Adjustment
Free 2 Year Manufacturer's Warranty
Free Filters
Free Domes and Speakers (If Applicable)
Free Batteries (If Applicable)