Phonak Audéo Fit P90-R oplaadbaar
Achter_Het_Oor_Hoortoestel_Phoank_Paradise
Phonak_official_warranty_2_years_5_prices
TrustPilot_Review_Customer_italy
Chat_Everyday_2200_hearing_Aid_customer_service (1)
Photo Audéo Fit Phonak P70 silver gray P6
Phonak Audéo Fit P90-R oplaadbaar
Phonak Audéo Fit P90-R oplaadbaar
Phonak Audéo Fit P90-R oplaadbaar
Achter_Het_Oor_Hoortoestel_Phoank_Paradise
Phonak_official_warranty_2_years_5_prices
TrustPilot_Review_Customer_italy
Chat_Everyday_2200_hearing_Aid_customer_service (1)
Photo Audéo Fit Phonak P70 silver gray P6
Phonak Audéo Fit P90-R oplaadbaar
Phonak Audéo Fit P90-R oplaadbaar
Te gebruiken met de oplader Phonak Charger Case Combi (wordt niet meegeleverd)

Phonak Audéo Fit P90-R oplaadbaar

Merk: Phonak
Wil je snel korting op dit product?
Met hoortoestellen: 1e afstelling en fijnafstelling inbegrepen
2 jaar garantie
Gratis audiologische chatservice 7 dagen per week tot 22.00 uur
Laagste prijs garantie

Kies kleur:

We helpen je graag
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1
Bestel en betaal jouw hoortoestel eenvoudig online
2
Upload jouw audiogram na de bestelling
Na de bestelling kan je het audiogram uploaden of naar onze audicien emailen: info@hoortoestel.nl. Heb je geen audiogram? Geen probleem! Wij doen op afstand een hoortest en stellen daarna gelijk op afstand uw toestellen in! Instructies ontvang je daarover per email.
3
De audicien stelt jouw hoortoestel 100% op afstand in en stuurt ze binnen enkele dagen naar je toe.
9/10 Gebaseerd op 928 reviews
Aanbevolen combinaties
Phonak Audéo Fit P90-R oplaadbaar + Phonak Charger Case Combi Large
1.899,00
+
125,97
2024,97
Omschrijving
Specificaties
Handleidingen
Plus- en minpunten
Reviews
Omschrijving

Phonak Audéo Fit P90-R hoortoestel

Het Phonak Audéo Fit P90-R hoortoestel bevordert gezonde gewoontes en geven je een groter gevoel van welzijn. Het Phonak Audéo Fit P90-R hoortoestel monitort je gezondheid en biedt tegelijk een ongeëvenaarde geluidskwaliteit en universele connectiviteit van het Paradise-platform.

Het Phonak Audéo FIt P90-R hoortoestel biedt dus meer dan alleen beter horen. In combinatie met de myPhonak-app houdt het gehoorapparaat je hartslag de hele dag bij. Dit met behulp van een hartslagsensor, in de special voor de Phonak Audéo Fit P90-R hoortoestel ontwikkelde speaker. Een lagere hartslag in rust is gekoppeld aan een betere gezondheid op de lange termijn. Het bijhouden van je gezondheidsgegevens ontketent een gezondere versies van jezelf!

Belangrijkste voordelen van het Phonak Audéo Fit P90-R hoortoestel:

  • Traceert hartslag, stappen en activiteitsniveaus
  • myPhonak app maakt gezondheid binnen handbereik mogelijk
  • Oplaadbaar hoortoestel
  • Kristalhelder natuurlijk geluid
  • Briljant spraakverstaan
  • Kan worden aangesloten op smartphones, tv, Roger en meer
  • Tik op Control voor eenvoudige toegang tot Bluetooth®-functies
  • Meerdere Bluetooth®-verbindingen

Wat maakt de Phonak Audéo Fit P90-R zo speciaal?

Het Phonak Audéo Fit P90-R hoortoestel is gebaseerd op het baanbrekende Paradise technologieplatform voor een ultiem geluidskwaliteit. Het beschikt over AutoSense 4.0 dat zich automatisch en snel aanpast aan je luisteromgeving. Het maakt tegelijkertijd gebruik van beide hoortoestellen om een echt ruimtelijk en levensechte geluidskwaliteit te produceren. Het Phonak Audéo Fit P90-R hoortoestel monitort je gezondheid en biedt tegelijk een ongeëvenaarde geluidskwaliteit.

AutoSense 4.0

De AutoSense 4.0 houdt rekening met jouw alledaagse luistersituaties, waardoor de geluiden van jouw Phonak Audéo Fit P90-R hoortoestel zich naadloos aanpassen, waar je ook bent. Met de AutoSense 4.0 functie wordt jouw omgeving aangevoeld en waar nodig aangepast.

Stappenteller

Het Phonak Audéo Fit P90-R hoortoestel beschikt over een stappenteller. Door de hartslag, stappen en activiteitsniveau te meten, stimuleert het Audéo Fit hoortoestel, in combinatie met de myPhonak-app, gezonde gewoontes.

Kristalhelder en natuurlijk geluid

Het Phonak Audéo Fit P90-R hoortoestel biedt kristalhelder en natuurlijk geluid. Dit resulteert in uitstekend spraakverstaan in rumoerige situaties.

EchoBlock

Het Phonak Audéo Fit P90-R hoortoestel beschikt over de EchoBlock functie. EchoBlock verbetert de luisterervaring in echo-omgevingen zoals grote zalen, gebedsruimten en kamers met weerkaatsende wanden. EchoBlock elimineert onmiddellijk de storende weerkaatsingen van het galmsignaal, terwijl het spraaksignaal dat je wenst te horen natuurlijk en onvervormd blijft.

Dynamic Noise Cancellation

Dynamic Noise Cancellation herkent ruimtelijke signalen om harde, storende geluiden te verminderen. Met de Dynamix Noise Cancellation kun je de gewenste mate van ruisonderdrukking in real time bijstellen via de myPhonak-app.

Meerdere Bluetooth-verbindingen

Met het Phonak Audéo Fit P90-R hoortoestel kan je hoortoestellen koppelen met maximaal 8 verschillende apparaten. Daarnaast kan je tegelijkertijd tot 2 verschillende actieve verbindingen hebben.

Tap Control voor eenvoudige toegang tot Bluetooth-functies

Door dubbel op het Phonak Audéo Fit P90-R hoortoestel te tikken kan je telefoongesprekken aannemen en schakelen tussen tv-streaming, muziek, Siri/Google Assistent.

Contact met Onlinehoortoestel.nl

Heb je interesse in het proberen van dit revolutionaire oplaadbare hoortoestel? Bestel het Phonak Audéo Fit P90-R hoortoestel dan direct online of neem contact met ons op! Wanneer je nog niet helemaal zeker weet welk gehoorapparaat bij jou past, kun je onze online hoortest doen. Deze gratis gehoortest kun je gemakkelijk achter de computer uitvoeren. Hierdoor hoef je het huis niet uit en kun je het op je eigen gemak in een rustige omgeving doen.

Heb je vragen over onze service? Stel een vraag aan onze klantenservice of lees onze veel gestelde vragen en algemene voorwaarden.

Exclusief interview met Phonak over het nieuwste model van Roger en veel meer!
Q&A hoe onderhoud ik mijn hoortoestel
Q&A hoe bestel je een hoortoestel online?
Specificaties
Kenmerken
Lawaaionderdrukking
Lawaaionderdrukking zorgt ervoor dat ongewenste geluiden minder versterkt worden. Onze audiciens beoordelen deze functie met 1 t/m 5 sterren zodat je ook kunt zien hoe goed deze functie op dit hoortoestel werkt.

Type batterij
In ieder hoortoestel gaat een batterij, tenzij het een oplaadbaar hoortoestel is. Hoe groter een batterij is, hoe langer de levensduur van een batterij. In ieder hoortoestel kan één formaat batterij. Van klein naar groot heb ik de batterij 10, 312, 13 en 675.

accu

Type hoortoestel
Een AHO is een hoortoestel dat Achter Het Oor zit. Een IHO is een gehoorapparaat dat doorgaans (vrijwel) onzichtbaar is omdat deze In Het Oor zit. Een RIC is een hoorapparaat dat ook achter het oor wordt geplaatst. Deze zijn kleiner omdat het luidsprekertje direct in de gehoorgang wordt geplaats in plaats van in de behuizing.

Luidspreker in het oor (LIHO/RIC)

Overige kenmerken
hoorverlies-1

hoorverlies-2

2

hoorverlies-3

3

hoorverlies-4

4

Kanalen
Het aantal kanalen waarmee het gehoorapparaat kan worden ingesteld. Hoe meer kanalen hoe nauwkeuriger het apparaat kan worden afgesteld, des te beter kan je ongewenst geluid kunnen wegfilteren.

20

Banden
Banden zijn de frequentie gebieden waarin het hoortoestel zijn bewerkingen kan doen. Des te meer banden des te beter en nauwkeuriger het hoortoestel de bewerkingen kan uitvoeren.

20

Staffel

5

Feedback onderdrukker
De feedbackonderdrukker zorgt ervoor dat het fluiten van het hoortoestel onderdrukt wordt. Onze audiciens beoordelen deze functie met 1 t/m 5 sterren zodat je ook kunt zien hoe goed deze functie op dit hoortoestel werkt. Als de functie niet in het toestel zit, dan staat hier een kruisje.

Geschikt voor muziek
Hoortoestellen kunnen zich aanpassen aan muziek en ervoor zorgen dat muziek warmer en prettiger klinkt. Onze audiciens beoordelen deze functie met 1 t/m 5 sterren zodat je ook kunt zien hoe goed deze functie op dit hoortoestel werkt.

Omgevingsadaptatie (automatisch programma)
Met omgevingsadaptatie wordt de omgeving gescand en past het hoortoestel zich hier op aan. Onze audiciens beoordelen deze functie met 1 t/m 5 sterren zodat je ook kunt zien hoe goed deze functie op dit hoortoestel werkt. Als de functie niet in het toestel zit, dan staat hier een kruisje.

Onderdrukken van impulsgeluiden
Onderdrukt plotselinge ongewenste geluiden zoals het neerzetten van een kopje of het rinkelen van een sleutelbos. Onze audiciens beoordelen deze functie met 1 t/m 5 sterren zodat je ook kunt zien hoe goed deze functie op dit hoortoestel werkt. Als de functie niet in het toestel zit, dan staat hier een kruisje.

Spraakherkenning
Het toestel herkent spraakgeluiden en richt zich daar met name op. Onze audiciens beoordelen deze functie met 1 t/m 5 sterren zodat je ook kunt zien hoe goed deze functie op dit hoortoestel werkt. Als de functie niet in het toestel zit, dan staat hier een kruisje.

Windruisonderdrukking
Detecteert windruis en onderdrukt het geluid. Onze audiciens beoordelen deze functie met 1 t/m 5 sterren zodat je ook kunt zien hoe goed deze functie op dit hoortoestel werkt. Als de functie niet in het toestel zit, dan staat hier een kruisje.

Kleurcode Phonak

P1, P4, P6

Vocht-/stofbestendig
De stof- en vochtbestendigheid wordt in IP aangeduid. Het eerste cijfer geeft de beschermingsgraad tegen stof aan. Bij nul is het niet beschermd tegen stof en 6 is de maximale score: stofdicht. Het tweede nummer heeft te maken met de vochtbestendigheid. Een nul betekent totaal niet vochtbestendigd en 8 is de maximale score: perswaterdicht, continue onderdompeling kan het toestel hebben. Het langduring in water houden kan niet.

Binaurale communicatie
De toestellen passen zich aan elkaar aan en wisselen informatie uit. Als het linker toestel bijvoorbeeld signaliseert dat de lawaai-onderdrukking aan moet, dan gaat het rechtertoestel ook aan.

Frequentie verschuiving
Frequentie verschuiving verschuift frequenties die niet of slecht hoorbaar zijn naar (veelal) lagere frequenties waardoor ze weer wel te horen zijn. Als de functie niet in het toestel zit, dan staat hier een kruisje.

Datalogging
Deze hoortoestellen kunnen bijhouden hoe vaak, hoe lang en in welke type situaties de hoortoestellen gebruikt zijn. Dat kan handig zijn voor de audicien om het hoortoestel beter te kunnen afstellen.

Binaurale synchronisatie
Beiden toestellen communiceren met elkaar, zet je je rechter toestel harder, dan gaat links ook automatisch harder bijvoorbeeld.

Te koppelen aan iPhone?
Het gehoorapparaat is te koppelen aan je iPhone telefoon zonder tussenkomst van accessoires.

Te koppelen aan Android?
Het gehoorapparaat is te koppelen aan jouw Android telefoon zonder tussenkomst van accessoires.

Binaurale streaming
Als een hoortoestel binauraal kan streamen dan kan je het geluid van apparaten die je gekoppeld hebt aan het hoortoestel (bijvoorbeeld de tv, muziek-installatie of telefoon) in beide oren horen. Heeft het hoortoestel deze functie niet dan hoor je dit soort geluiden maar in 1 van de 2 hoortoestellen.

Techniek
Dit is de naam van de chip die in het hoortoestel gebruikt wordt.

Phonak, Paradise

Zoek mijn hoortoestel
Van deze hoortoestellen wordt via de app bijgehouden waar ze voor het laatst geregistreerd zijn. Dit geeft de mogelijkheid ze terug te vinden zodra je ze kwijtgeraakt bent. Deze functie werkt alleen zodra je toestaat dat dit gebeurt.

Compatibel met CROS / BICROS-toestel

Hartslagmeter
Het toestel meet de hartslag in rust en actie en kan op basis daarvan via de app aangeven hoe de conditie van de gebruiker is.

Stappenteller
Het hoortoestel telt de stappen van de gebruiker en kan advies geven op het gebied van beweging.

Personal assistant
Door een tik op het hoortoestel kan je vragen stellen aan het hoortoestel. Deze worden dan direct in je oor beantwoord.

Boost

Bluetooth
Het gehoorapparaat bevat bluetooth waardoor het aan bijna elke mobiele telefoon met bluetooth direct te koppelen is.

Afmeting

30,5×12,5×8,0 mm

Hoortest op afstand mogelijk?

Toon meer Toon minder
Handleidingen
Aan de rechterkant zijn documenten weergeven die een handleiding bevatten over de Phonak Audéo Fit P90-R oplaadbaar. Door op de groene download knop te drukken zal de handleiding in u download map te vinden zijn.
Plus- en minpunten
+
Bevat een hartslagsensor en kan je gezondheidsgegevens bijhouden
+
Ongeëvenaarde geluidskwaliteit
+
Universele connectiviteit
+
Stappenteller
+
Oplaadbaar
-
Alleen te gebruiken met specifiek voor de Fit ontwikkelde speaker. Deze wordt met aankoop meegeleverd.
-
Reviews
Voor dit product zijn nog geen reviews
:
We gaan je e-mailadres niet publiceren.

Hoortoestellen- Wat is inbegrepen in onze prijzen?

Kostenlose des ersten Einstellung
Gratis 2 jaar fabrieksgarantie
Gratis filters
Gratis domes en luidsprekers (indien van toepassing)
Gratis batterijen (indien van toepassing)