0,00
0
201061406 16618104 90bb 4a99 9235 e07797546015
  1. Bestel en betaal jouw hoortoestel eenvoudig online
  2. Upload jouw audiogram na de bestelling
  3. De audicien stelt jouw hoortoestel 100% op afstand in en stuurt ze binnen enkele dagen naar je toe

FAQ

Phonak Garantieverlenging van 2 naar 5 jaar - buiten de EU

199,00

op voorraad

Voor Gehoorapparaten is de prijs per hoortoestel.

De garantie van Phonak op de hoortoestellen bedraagt 2 jaar. Binnen deze periode worden de reparatiekosten gedekt en zijn er geen kosten verbonden aan de reparatie, tenzij het toestel verkeerd is gebruikt. Indien gewenst, kunt u de garantie verlengen tot 5 jaar. In geval van een defect kunt u naar een lokale audicien voor reparatie. […]
Bij hoortoestellen: Eerste afstelling inbegrepen.
Gratis chat service met audioloog, 7 dagen per week tot 22:00
Lage prijzen gegarandeerd
2 jaar garantie op alle hoortoestellen.
Voeg toe aan offerte
Visa Mastercard American Express PayPal Diners Club Discover

You may also like…

Beschrijving
Specificaties
Plus en Minpunten
Handleiding
Reviews

Description

De garantie van Phonak op de hoortoestellen bedraagt 2 jaar. Binnen deze periode worden de reparatiekosten gedekt en zijn er geen kosten verbonden aan de reparatie, tenzij het toestel verkeerd is gebruikt.

Indien gewenst, kunt u de garantie verlengen tot 5 jaar. In geval van een defect kunt u naar een lokale audicien voor reparatie. Wij vergoeden dan de reparatiekosten en eventuele servicekosten na overleg en het verstrekken van een offerte.

Als u geen garantie heeft, wat zijn dan de kosten voor een reparatie?
Voor hoortoestellen die niet ouder zijn dan 5 jaar, stellen wij een offerte op maat op waarin de reparatiekosten worden vermeld. Deze kosten bedragen doorgaans €145,- per reparatie, exclusief verzendkosten en inklaringskosten. Het is echter belangrijk om op te merken dat indien het toestel defect is geraakt door verkeerd gebruik, er hogere kosten van toepassing kunnen zijn. Indien uw hoortoestel ouder is, verzoeken wij u vriendelijk om telefonisch contact met ons op te nemen voor een offerte op maat.

Bij Onlinehoortoestel.nl bieden wij de mogelijkheid om 3 jaar extra garantie af te sluiten voor een bedrag van €199,-. Hiermee zijn de kosten minder dan een reparatie!

Wat valt er onder de garantie?
Onder de garantie vallen alle defecten aan het hoortoestel zelf (niet de accessoires). Deze defecten worden kosteloos gerepareerd. In geval van een defect neemt u contact met ons op. Kunnen we het defect niet met u oplossen op afstand, adviseren we u om een lokale audicien te bezoeken. We vragen u dan een offerte op te vragen voor de reparatiekosten en deze aan ons voor te leggen. In overleg vergoeden wij u de kosten.

Waarom hoortoestellen niet opsturen ter reparatie?
Het opsturen van hoortoestellen vanuit buiten de EU en visa versa is, door de inklaringskosten en procedure bij de douane, een kostbaar en langdurig proces. Door uw hoortoestellen lokaal te laten bent u het best geholpen.

Houd er rekening mee dat de garantie geldig is vanaf de oorspronkelijke aankoopdatum van de hoortoestellen.

Specification

Extra informatie

Pros and Cons

Reviews

Hoortoestellen- Wat is inbegrepen in onze prijzen?

Gratis eerste instelling

Gratis 2 jaar fabrieksgarantie

Gratis filters

Gratis domes en luidsprekers (indien van toepassing)

Bekijk ook deze producten

eng logo
Copyright © 2023 Online-hearingaids.com
By Yvan Karman
chevron-down