lyric-hearing-aids_invisible
smallest_hearing_aid
Permanent_hearing_aid_lyric
Invisible_hearing_Aids_no_shame
Invisible_hearing_Aid_Lyric
Invisible_hearing_Aid_Lyric_pros
lyric-hearing-aids_invisible
smallest_hearing_aid
Permanent_hearing_aid_lyric
Invisible_hearing_Aids_no_shame
Invisible_hearing_Aid_Lyric
Invisible_hearing_Aid_Lyric_pros

Phonak Lyric | per jaar

1600,-
Op voorraad
Wil je snel korting op dit product?
We helpen je graag
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1
Bestel en betaal jouw hoortoestel eenvoudig online
2
Upload jouw audiogram na de bestelling
Na de bestelling kan je het audiogram uploaden of naar onze audicien emailen: info@hoortoestel.nl. Heb je geen audiogram? Geen probleem! Wij doen op afstand een hoortest en stellen daarna gelijk op afstand uw toestellen in! Instructies ontvang je daarover per email.
3
De audicien stelt jouw hoortoestel 100% op afstand in en stuurt ze binnen enkele dagen naar je toe.
9/10 Gebaseerd op 942 reviews
Omschrijving
Specificaties
Plus- en minpunten
Reviews
Omschrijving

Phonak Lyric

De Phonak Lyric is de eerste én het enige 100% onzichtbare gehoorapparaat ter wereld dat natuurlijk geluid levert.

Wat maakt het Phonak Lyric hoortoestel uniek?

De Lyric is het eerste volledig onzichtbare hoortoestel. Het hoortoestel wordt geplaatst in de gehoorgang waardoor de Lyric volledig uit het zicht blijft voor de buitenwereld. Wat de Phonak Lyric verder uniek maakt is het kraakheldere en natuurlijk geluid. Dit is iets dat moeilijk te realiseren is met een onzichtbaar hoortoestel. Hierdoor geniet je nu overal van volledig natuurlijk geluid zoals het hoort. Daarbij is het hoortoestel 24/7 draagbaar. Je kunt de Lyric zelfs maandenlang, dag en nacht dragen, zonder het uit te doen. Zo kun je ongestoord doorgaan met dagelijkse activiteiten zoals sporten en zelfs douchen!

Hoe wordt Phonak Lyric geplaatst?

De Lyric wordt in slechts enkele minuten volledig in de gehoorgang geplaatst. Dit doet een gespecialiseerde Lyric-audicien. Wanneer het hoortoestel in het oor zit, is het volledig onzichtbaar voor jouw omgeving. De Lyric batterijen gaan tot 3 maanden mee zonder dat je ze hoeft te vervangen of dat er onderhoud aan jouw toestel nodig is. Daardoor kan Lyric permanent in jouw oor blijven zitten.

Over Phonak

Phonak is al meer dan 70 jaar bezig met het ontwikkelen, produceren en distribueren van de allernieuwste hooroplossingen. Phonak is onderdeel van de Zwitserse Sonova Group, marktleider op het gebied van innovatieve hooroplossingen voor elk budget, elke leeftijd, levensstijl en elke soort gehoorverlies. Phonak zoekt continu de grenzen van de technologie op, om zo zelfs de meest uitdagende gehoorproblemen op te kunnen lossen.

Service van Onlinehoortoestel.nl

Heb je vragen over de Phonak Lyric? Neem dan snel contact op met onze klantenservice. We helpen je graag met al je vragen en opmerkingen. Bij Onlinehoortoestel.nl kun je naast de Lyric ook terecht voor andere Phonak hoortoestellen zoals de Phonak CROS P en de Phonak Paradise.

Je kiest voor Onlinehoortoestel.nl door de expertise en de zeer voordelige prijs. Met onze producten wordt horen en verstaan een stuk makkelijker! Stuur ons je gehoortest of neem online een gehoortest af. Onze audiciens komen bij je terug met een perfecte oplossing. We stellen meteen je gehoorapparaat of accessoire voor je af, waardoor jij weer perfect kunt horen. Hierdoor hoef je niet voor vijf keer afstellen te betalen, dit bespaart je een hoop kosten.

 

 

 

 

 

Recensie Lyric: Hoe het onzichtbare Lyric gehoorapparaat je leven kan verrijken
Exclusief interview met Phonak over het nieuwste model van Roger en veel meer!
Hoe bestel je een in het oor hoortoestel?
Q&A hoe bestel je een hoortoestel online?
Specificaties
Kenmerken
Releasejaar
Dit is het jaar waarop dit toestel in Nederland op de markt kwam.

2018

Type hoortoestel
Een AHO is een hoortoestel dat Achter Het Oor zit. Een IHO is een gehoorapparaat dat doorgaans (vrijwel) onzichtbaar is omdat deze In Het Oor zit. Een RIC is een hoorapparaat dat ook achter het oor wordt geplaatst. Deze zijn kleiner omdat het luidsprekertje direct in de gehoorgang wordt geplaats in plaats van in de behuizing.

In het oor (IHO)

Overige kenmerken
Gehoorverlies
Je hebt 4 soorten gehoorverlies: licht, matig, middelzwaar en zwaar. Vraag een audicien welk type gehoorverlies jij hebt om een betere keuze te maken voor een hoortoestel. Wij checken overigens altijd voordat we het toestel voor je bestellen of het geschikt is voor jouw gehoorverlies.

Licht, Matig, Middelzwaar

NVAB nr.

99888

Binaurale streaming
Als een hoortoestel binauraal kan streamen dan kan je het geluid van apparaten die je gekoppeld hebt aan het hoortoestel (bijvoorbeeld de tv, muziek-installatie of telefoon) in beide oren horen. Heeft het hoortoestel deze functie niet dan hoor je dit soort geluiden maar in 1 van de 2 hoortoestellen.

Snel laden
Een hoortoestel dat snel laadt is binnen 20 seconden volledig opgeladen.

Hartslagmeter
Het toestel meet de hartslag in rust en actie en kan op basis daarvan via de app aangeven hoe de conditie van de gebruiker is.

Techniek
Dit is de naam van de chip die in het hoortoestel gebruikt wordt.

Phonak, Lyric

Personal assistant
Door een tik op het hoortoestel kan je vragen stellen aan het hoortoestel. Deze worden dan direct in je oor beantwoord.

Stappenteller
Het hoortoestel telt de stappen van de gebruiker en kan advies geven op het gebied van beweging.

Valdetectie
Het hoortoestel herkent het als de gebruiker is gevallen en stuurt een waarschuwingssignaal naar contactpersonen uit de telefoon van de gebruiker.

Vertaalfunctie
Het hoortoestel kan live vertalen wat de spreker tegenover de hoortoestel-gebruiker vertelt. De vertaling hoort de gebruiker direct in zijn oor. De gebruiker kan in zijn eigen taal terug spreken. Dit wordt middels ondertiteling op de smartphone direct voor de gesprekspartner vertaald.

Vocht-/stofbestendig
De stof- en vochtbestendigheid wordt in IP aangeduid. Het eerste cijfer geeft de beschermingsgraad tegen stof aan. Bij nul is het niet beschermd tegen stof en 6 is de maximale score: stofdicht. Het tweede nummer heeft te maken met de vochtbestendigheid. Een nul betekent totaal niet vochtbestendigd en 8 is de maximale score: perswaterdicht, continue onderdompeling kan het toestel hebben. Het langduring in water houden kan niet.

Toon meer Toon minder
Plus- en minpunten
+
100% onzichtbaar
+
blijft tot 3 maanden zitten in de gehoorgang
+
je kan er mee douche, sporten en slapen
Reviews
Prima apparaat, even nodig om de juiste instellingen te vinden, maar daarna goed
Anonieme gebruiker
|
12 mei 2020
|

Prima apparaat, even nodig om de juiste instellingen te vinden, maar daarna goed

Al enige tijd had ik last van een suis in een van mijn oren door gehoorverlies
Amanda
|
22 december 2020
|

Al enige tijd had ik last van een suis in een van mijn oren door gehoorverlies. De oorzaak is nog altijd niet helemaal duidelijk, de oplossing gelukkig wel! Want sinds een jaar draag ik de Lyric en wat is dat een verademing. De suis heb ik geen last meer van, want die is er vrijwel niet meer doordat ik nu beter hoor. Omdat je de lyric dag en nacht kan dragen hoor ik mijn kinderen 's nachts weer wanneer ze me nodig hebben. Je voelt 'm niet zitten. Pas wanneer hij leeg is denk ik: oh ja! Weer even een nieuwe lyric halen. Want zo simpel is het. Ik woon dichtbij een van de fysieke winkels, dus laat 'm altijd plaatsen. Ideaal. Ik ben er blij mee!

Toon 1 meer Toon minder
Een beoordeling toevoegen
:
We gaan je e-mailadres niet publiceren.

Hoortoestellen- Wat is inbegrepen in onze prijzen?

Kostenlose des ersten Einstellung
Gratis 2 jaar fabrieksgarantie
Gratis filters
Gratis domes en luidsprekers (indien van toepassing)
Gratis batterijen (indien van toepassing)