Phonak TVLink II
Phonak TVLink II
(dit product is alleen te gebruiken in combinatie met de ComPilot, ComPilot II of ComPilot AIR II)

Phonak TVLink II

Merk: Phonak
113,37
Niet op voorraad
We helpen je graag
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Omschrijving
Specificaties
Reviews
Omschrijving

De Phonak TVLink verandert een hoortoestel in een draadloze headset voor tv of muziek met stereogeluid.Het TVLink II-basisstation biedt digitale audio inputs, een speciale koppelingsknop en een oplaadsleuf die ook compatibel is met ComPilot Air II./Het Phonak TVLink II-basisstations is de interface voor tv en andere audiobronnen. In combinatie met Phonak ComPilot II of Phonak ComPilot Air II verandert elk draadloos Phonak-hoortoestel in een headset met een bereik tot 30 meter.
Deze oplossing biedt stereogeluidskwaliteit en overdracht met minimale vertraging voor een volwaardige audio-ervaring. Deze oplossing voorkomt ook dat het volume van de tv te hoog staat voor andere personen.

De TVLink II werkt met alle moderne tv-sets en stereoapparatuur. Dankzij de twee digitale audio inputs is de verbinding met tv of stereo veel eenvoudiger met verbeterde geluidskwaliteit. U hoeft alleen de optische of coaxkabel te verbinden; daarna hoeft u het volume niet meer vooraf in te stellen en hebt u geen problemen meer met tv-speakers die uit staan.

In tegenstelling tot andere ondersteunende luisterapparatuur hoeft het hoortoestel niet verwijderd te worden wanneer het TVLink II-basisstation gebruikt wordt. Op die manier kunnen uw cliënten genieten van digitale audiostreaming en de geluiden om hen heen, zoals gesprekken of de deurbel, blijven horen. Door het bereik van 30 meter kunnen uw cliënten zich vrij door het huis bewegen zonder iets van het tv-programma te missenNet als andere audioadapters kunt u het TVLink II-basisstation gewoon aansluiten op de voeding en een van de beschikbare audio outputs van de tv of andere audiobron. TVLink II-basisstation is ook verkrijgbaar in een pakket met ComPilot II, een oplader en alle vereiste audiokabels (optisch, analoog). De toestellen zijn al gekoppeld en gereed voor gebruik; de installatie en configuratie zijn dus heel eenvoudig. Samen vormen ze een handige entertainmentset, klaar om audio draadloos te streamen naar hoortoestellen.

Specificaties
Kenmerken
Inhoud

1 TVLink II
1 USB adapter met USB voedingskabel

Compatibiliteit

Compatibel met Belong en Venture hoortoestellen.
Behalve de volgende hoortoestellen;
Audeo B-direct
Virto B-NW
Virto B titanium
Virto V-Nano
Virto V-NW

NVAB code

101043

Bluetooth/streaming bereik zonder obstakels in meters

tot 30

Maximaal apparaten

4

Audio inputs

Audio jack (3,5 mm plug) Optische kabel (Toshlink) Digitale coax kabel

Merk
Alle producten die wij online hebben staan hebben een merk, wij verkopen alleen hoortoestellen en andere producten van de meest gerenomeerde merken.

Phonak

Toon meer Toon minder
Reviews
Voor dit product zijn nog geen reviews
:
We gaan je e-mailadres niet publiceren.