ReSound LiNX Quattro R 962
ReSound LiNX Quattro R 962
ReSound LiNX Quattro R 962
ReSound LiNX Quattro R 962

ReSound LiNX Quattro R 962

We helpen je graag
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Aanbevolen combinaties
ReSound LiNX Quattro R 962 + ReSound Charger LiNX Quattro
1.049,00
+
149,00
1198,-
ReSound LiNX Quattro R 962 + ReSound Unite Remote Control 2
1.049,00
+
128,50
1177,50
Omschrijving
Specificaties
Handleidingen
Omschrijving

ReSound LiNX Quattro R 962: een gehoorapparaat dat met je meedenkt

ReSound LiNX Quattro R 962 is ‘s wereld eerste Premium-Plus hooroplossing. Dankzij de nieuwe technologie heeft het ReSound LiNX Quattro R 962 hoortoestel een fijne geluidsbeleving met veel diepgang, dynamiek en ritme. De ReSound LiNX Quattro R 962 is een luidspreker in het oor (LIHO/RIC) hoortoestel. Het hoortoestel is oplaadbaar en gaat wel 30 uur mee, zelfs als er de helft van de tijd wordt gestreamd.

Wat kun je verwachten van de ReSound LiNX Quattro R 962?

  • Breedband streaming

Tijdens het streamen van muziek is er een mooie geluidsweergave door de breedband streaming. Ook bij het streamen van telefoongesprekken zorgt dit ervoor dat er geen vertraging in het telefoongesprek ontstaat. Het geluid van je smartphone hoor je dus direct in je oren. Indien je een Android telefoon hebt, heb je nog wel een telefoonclip nodig om dit mogelijk te maken.

  • Uitstekende geluidskwaliteit

De ReSound LiNX Quattro R 962 heeft een briljante geluidsbeleving met een heldere klankopbouw. Geluiden zijn daardoor tot in de kleinste details hoorbaar. Dit zorgt voor een fijne geluidskwaliteit, waarbij zachte geluiden helderder klinken en de harde geluiden rijker klinken en niet vervormen.

  • Made for iPhone

Met de ReSound Smart 3D of ReSound Smart app kan dit hoortoestel optimaal bediend worden.

High tech ReSound software

Maak je gebruik van een Apple iPad of iPhone? Dan kun je kosteloos de app installeren en genieten van Artificial Intelligence (AI) in combinatie met Siri:

  • De intelligente technologie leert voorkeuren van de gebruiker kennen en geeft adviezen over de basis van activiteiten én de luisteromgeving. Dit wordt getoond op je iPhone of iPad en met een simpele ‘swipe’ kun je dit advies accepteren.
  • Het hoortoestel kan worden bediend door middel van spraak. Dit betekent dat je de geluidsinstellingen kunt wijzigen via spraakbesturing. Door te praten tegen je iPhone of iPad worden programmawijzigingen direct geactiveerd via de app.

ReSound LiNX Quattro R 962 online bestellen

Interesse in de ReSound LiNX Quattro R 962? Neem gerust contact op met onze klantenservice voor meer informatie! Ben je overtuigd dat dit hoortoestel past bij jouw hoorbehoefte? Dan kun je de ReSound LiNX Quattro R 962 direct online bestellen in onze webshop.
Goed om te weten: de ReSound LiNX Quattro R 962 kan altijd door de audiciens van Online Hoortoestel op afstand worden aangepast. Mocht je in de toekomst nog eens een aanpassingen in de instelling willen, kan dat zonder dat je fysiek bij ons langs komt. Dat is wel zo handig!

Specificaties
Kenmerken
Kanalen
Het aantal kanalen waarmee het gehoorapparaat kan worden ingesteld. Hoe meer kanalen hoe nauwkeuriger het apparaat kan worden afgesteld, des te beter kan je ongewenst geluid kunnen wegfilteren.

20

Banden
Banden zijn de frequentie gebieden waarin het hoortoestel zijn bewerkingen kan doen. Des te meer banden des te beter en nauwkeuriger het hoortoestel de bewerkingen kan uitvoeren.

20

Drukknop (programma/volume)
Een knop op het hoortoestel om eventueel de verschillende ingestelde programmas's te selecteren en/of in sommige gevallen te gebruiken als volume regelaar.

Ruis-/tinnitusmaskeerder
Deze functie kan ruisgeluid aanbieden waardoor tinnitusklachten mogelijk verlicht kunnen worden.

Te koppelen aan Android?
Het gehoorapparaat is te koppelen aan jouw Android telefoon zonder tussenkomst van accessoires.

Te koppelen aan iPhone?
Het gehoorapparaat is te koppelen aan je iPhone telefoon zonder tussenkomst van accessoires.

Toon meer Toon minder
Handleidingen
Aan de rechterkant zijn documenten weergeven die een handleiding bevatten over de ReSound LiNX Quattro R 962. Door op de groene download knop te drukken zal de handleiding in u download map te vinden zijn.