ReSound ONE M&RIE 962
Resound_Smartphone_App_HearingAids
Resound_One_Marie_Features
Resound_one_accessories
Resound_One_M&Rie_961_comparison
Achter_Het_Oor_Hoortoestel_Phoank_Paradise
ReSound ONE M&RIE 962
ReSound ONE M&RIE 962
ReSound ONE M&RIE 962
ReSound ONE M&RIE 962
ReSound ONE M&RIE 962
ReSound ONE M&RIE 962
ReSound ONE M&RIE 962
ReSound ONE M&RIE 962
ReSound ONE M&RIE 962
Resound_Smartphone_App_HearingAids
Resound_One_Marie_Features
Resound_one_accessories
Resound_One_M&Rie_961_comparison
Achter_Het_Oor_Hoortoestel_Phoank_Paradise
ReSound ONE M&RIE 962
ReSound ONE M&RIE 962
ReSound ONE M&RIE 962
ReSound ONE M&RIE 962
ReSound ONE M&RIE 962
ReSound ONE M&RIE 962
ReSound ONE M&RIE 962
ReSound ONE M&RIE 962

ReSound ONE M&RIE 962

Merk: ReSound
: ONE
Wil je snel korting op dit product?
Met hoortoestellen: 1e afstelling en fijnafstelling inbegrepen
2 jaar garantie
Gratis audiologische chatservice 7 dagen per week tot 22.00 uur
Laagste prijs garantie

Kies kleur:

We helpen je graag
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1
Bestel en betaal jouw hoortoestel eenvoudig online
2
Upload jouw audiogram na de bestelling
Na de bestelling kan je het audiogram uploaden of naar onze audicien emailen: info@hoortoestel.nl. Heb je geen audiogram? Geen probleem! Wij doen op afstand een hoortest en stellen daarna gelijk op afstand uw toestellen in! Instructies ontvang je daarover per email.
3
De audicien stelt jouw hoortoestel 100% op afstand in en stuurt ze binnen enkele dagen naar je toe.
9/10 Gebaseerd op 942 reviews
Aanbevolen combinaties
ReSound ONE M&RIE 962 + ReSound Unite Remote Control 2
1.249,00
+
128,50
1377,50
ReSound ONE M&RIE 962 + Resound Unite Telefoonclip+
1.249,00
+
159,00
1408,-
Omschrijving
Specificaties
Handleidingen
Plus- en minpunten
Omschrijving

Dit hoortoestel kunnen wij op basis van een audiogram instellen en per post toesturen. Een bezoek aan ons hoorcentrum is dan niet perse noodzakelijk.

ReSound ONE M&RIE
De ONE is het nieuwe hoortoestel van ReSound. Dit slimme gehoorapparaat heeft door middel van het toepassen van een extra microfoon een geweldig natuurlijk geluid. Deze techniek noemen ze M&RIE, wat staat voor Microphone&ReceiverInEar. Ook met dit apparaat kan je gebruik maken van de allerlaatste ontwikkelingen op het gebied van de hoortoestellen.

Geweldig spraakverstaan in drukke situaties
Door de nieuwe M&RIE techniek kan dit toestel in de moeilijkste luistersituaties het spraakverstaan hoog houden. De ReSound ONE maakt gebruik van wel zes microfoons! Eén van deze microfoons bevindt zich in het speakertje dat in het oor zit. Hierdoor wordt het geluid ook in de gehoorgang opgevangen waardoor het op de meest natuurlijke manier kan worden versterkt. Het gebruikt op deze manier namelijk de natuurlijke akoestiek van de oorschelp. Ook wordt het lokaliseren van geluid makkelijker door het benutten van de oorschelp.

Voordelen van de ReSound ONE
De ReSound ONE is er zowel in een oplaadbare versie als in een versie met batterijen. De voordelen van een oplaadbaar hoortoestel zijn dat je nooit meer geld hoeft uit te geven aan batterijtjes! Door de lange levensduur kan je er de hele dag mee doen. Met de All Access directionaliteit wordt ervoor gezorgd dat het toestel zich automatisch aanpast aan jouw omgeving om je de beste luisterervaring te geven. Last but not least zorgt de Ultra Focus functionaliteit ervoor dat je altijd een geweldige één-op-één hoorervaring hebt. De Resound ONE is op afstand in te stellen door jouw audicien door gebruik te maken van de ReSound Assist Live-videogesprekken. Als je graag muziek luistert of vaak aan de telefoon zit kan je met de ReSound ONE gebruik maken van de Bluetooth® Low Energy verbinding. Hierdoor kun je direct verbinding maken met je Android of Apple (iOS) telefoon.

Hier nog even alle voordelen op een rijtje:

  • Nieuwe M&RIE techniek voor geluidslokalisering en spraakverstaan
  • Zes verschillende microfoons tot zijn beschikking
  • Beschikbaar in oplaadbare versie
  • All Acces directionaliteit voor aanpassen aan elke situatie
  • Ultra Focus voor geweldige één-op-één hoorervaring
  • Op afstand instelbaar door de audicien
  • Bluetooth streamen via Android of iOS

Goed om te weten over de ReSound ONE
De M&RIE speakers zijn alleen te gebruiken bij een gehoorverlies van minder dan 70dB. Als het gehoorverlies zwaarder is, wordt er gebruik gemaakt van een ander type speaker. De oplaadbare versie maakt gebruikt van de ONE Charger. Deze oplader moet los worden aangeschaft.

Contact met Onlinehoortoestel.nl
Heb je interesse in het proberen van de ReSound ONE? Bestel dan direct online of neem contact met ons op! Wil je liever zelf het verschil zien tussen de verschillende ONE modellen? Vink dan onder het product ‘Vergelijk’ aan en vergelijk de verschillende types ReSound ONE hoortoestellen met elkaar. Wanneer je nog niet helemaal zeker weet welk gehoorapparaat bij jou past, kun je onze online hoortest doen. Deze gratis gehoortest kun je gemakkelijk achter de computer uitvoeren. Hierdoor hoef je het huis niet uit en kun je het op je eigen gemak in een rustige omgeving doen.Heb je vragen over onze service? Stel een vraag aan onze klantenservice of lees onze veelgestelde vragen en algemene voorwaarden.

Q&A hoe onderhoud ik mijn hoortoestel
Q&A hoe bestel je een hoortoestel online?
Specificaties
Kenmerken
Oplaadbaar
Het gehoorapparaat is op te laden d.m.v. een oplaadstation. Losse oplaadbare batterijen gaan gemiddeld 1 jaar mee en worden los verkocht. Let op: er zit standaard geen oplaadstation of accu bij een oplaadbaar hoortoestel.

Type hoortoestel
Een AHO is een hoortoestel dat Achter Het Oor zit. Een IHO is een gehoorapparaat dat doorgaans (vrijwel) onzichtbaar is omdat deze In Het Oor zit. Een RIC is een hoorapparaat dat ook achter het oor wordt geplaatst. Deze zijn kleiner omdat het luidsprekertje direct in de gehoorgang wordt geplaats in plaats van in de behuizing.

Luidspreker in het oor (LIHO/RIC)

Overige kenmerken
Ringleiding/Luisterspoel
Een ringleiding kan gebruikt worden in diverse openbare ruimtes waaronder theaters, kerkgebouwen en crematoria. Let op: Hier moet een apart programma voor worden ingeschakeld. Op een ringleiding wordt in de bovengenoemde situaties de microfoon van de spreker aangesloten of de muziek of andere audio aangesloten zodat dit rechtstreeks naar je hoortoestel gestuurd wordt.

Indicatie lampje batterij
Dit is een lampje op het hoortoestel waarmee gezien kan worden of het hoortoestel aan of uit staat en in welk programma het hoortoestel gezet is. Dit is met name handig voor mensen die dat zelf niet goed kunnen aangeven.

Te koppelen aan iPhone?
Het gehoorapparaat is te koppelen aan je iPhone telefoon zonder tussenkomst van accessoires.

Te koppelen aan Android?
Het gehoorapparaat is te koppelen aan jouw Android telefoon zonder tussenkomst van accessoires.

Locatieherkenning
Het hoortoestel herkent in welke geluidssituatie je je bevindt en zal zich daaraan aanpassen.

Vocht-/stofbestendig
De stof- en vochtbestendigheid wordt in IP aangeduid. Het eerste cijfer geeft de beschermingsgraad tegen stof aan. Bij nul is het niet beschermd tegen stof en 6 is de maximale score: stofdicht. Het tweede nummer heeft te maken met de vochtbestendigheid. Een nul betekent totaal niet vochtbestendigd en 8 is de maximale score: perswaterdicht, continue onderdompeling kan het toestel hebben. Het langduring in water houden kan niet.

Op afstand aanpasbaar
De audicien kan dit hoortoestel op afstand aanpassen aan je wensen. Je hoeft voor een aanpassing van de instellingen niet naar een audicienswinkel.

Software/firmware update op afstand
Bij sommige nieuwe hoortoestellen kunnen software updates worden uitgevoerd dmv een app op je smartphone. Hierdoor hoef je voor een bijstelling niet meer naar de audicien te gaan op locatie.

Zoek mijn hoortoestel
Van deze hoortoestellen wordt via de app bijgehouden waar ze voor het laatst geregistreerd zijn. Dit geeft de mogelijkheid ze terug te vinden zodra je ze kwijtgeraakt bent. Deze functie werkt alleen zodra je toestaat dat dit gebeurt.

Binaurale streaming
Als een hoortoestel binauraal kan streamen dan kan je het geluid van apparaten die je gekoppeld hebt aan het hoortoestel (bijvoorbeeld de tv, muziek-installatie of telefoon) in beide oren horen. Heeft het hoortoestel deze functie niet dan hoor je dit soort geluiden maar in 1 van de 2 hoortoestellen.

Gehoorverlies
Je hebt 4 soorten gehoorverlies: licht, matig, middelzwaar en zwaar. Vraag een audicien welk type gehoorverlies jij hebt om een betere keuze te maken voor een hoortoestel. Wij checken overigens altijd voordat we het toestel voor je bestellen of het geschikt is voor jouw gehoorverlies.

Licht, Matig, Middelzwaar, Zwaar

Kindvriendelijk
Bij deze hoortoestellen bestaat de mogelijk om kindvriendelijke batterijlades, knoppen en/of leuke kinderkleuren toe te voegen.

Compatibel met CROS / BICROS-toestel

Losse volumeschakelaar
Een schakelaar die op het hoortoestel zit om zelf het volume te regelen.

Snel laden
Een hoortoestel dat snel laadt is binnen 20 seconden volledig opgeladen.

Valdetectie
Het hoortoestel herkent het als de gebruiker is gevallen en stuurt een waarschuwingssignaal naar contactpersonen uit de telefoon van de gebruiker.

Hartslagmeter
Het toestel meet de hartslag in rust en actie en kan op basis daarvan via de app aangeven hoe de conditie van de gebruiker is.

Stappenteller
Het hoortoestel telt de stappen van de gebruiker en kan advies geven op het gebied van beweging.

Vertaalfunctie
Het hoortoestel kan live vertalen wat de spreker tegenover de hoortoestel-gebruiker vertelt. De vertaling hoort de gebruiker direct in zijn oor. De gebruiker kan in zijn eigen taal terug spreken. Dit wordt middels ondertiteling op de smartphone direct voor de gesprekspartner vertaald.

Personal assistant
Door een tik op het hoortoestel kan je vragen stellen aan het hoortoestel. Deze worden dan direct in je oor beantwoord.

Voice command

Boost

Techniek
Dit is de naam van de chip die in het hoortoestel gebruikt wordt.

ReSound, ONE

Bluetooth
Het gehoorapparaat bevat bluetooth waardoor het aan bijna elke mobiele telefoon met bluetooth direct te koppelen is.

Gemaakt voor iPhone

Toon meer Toon minder
Handleidingen
Aan de rechterkant zijn documenten weergeven die een handleiding bevatten over de ReSound ONE M&RIE 962. Door op de groene download knop te drukken zal de handleiding in u download map te vinden zijn.
Plus- en minpunten
+
Op afstand instelbaar
+
Beschikt over Ultra-Focus voor een beter spraak verstaan in moeilijke luistersituaties
+
Een natuurlijk en completer geluid door extra microfoon in de gehoorgang
+
-
Werkt niet samen met oudere android telefoons
-
-
["420604"]

Hoortoestellen- Wat is inbegrepen in onze prijzen?

Kostenlose des ersten Einstellung
Gratis 2 jaar fabrieksgarantie
Gratis filters
Gratis domes en luidsprekers (indien van toepassing)
Gratis batterijen (indien van toepassing)