A A
23 Service punten
Menu

Schoonenberg hoortoestellen bij Online hoortoestel

Heb jij hoortoestellen van Schoonenberg? Dan heb je wellicht meer betaald dan nodig is.

Soms gebruiken de audiciens van Schoonenberg andere benamingen voor hun hoortoestellen. Zo noemt Schoonenberg sommige hoortoestellen bijvoorbeeld Selectic hoortoestellen. Deze hoortoestellen van Schoonenberg komen dan overeen met de hoortoestellen van een ander merk zoals Selectic.

Het enige verschil is dat de hoortoestellen van Schoonenberg tot 40% goedkoper zijn bij ons dan bij Schoonenberg.

Merk je dat je minder verstaat en wil je beter horen? Dan zit je goed bij OnlineHoortoestel. Onze missie is een goed gehoor toegankelijk maken voor iedereen die een minder gehoor heeft. Wij verkopen hoortoestellen die scherp geprijsd zijn maar waarbij je wel de service krijgt die je nodig hebt. Klik hier om onze nieuwste gehoorapparaten.

Omdat wij veel via het internet werken en communiceren, besparen wij veel tijd en dus  kosten. Deze kosten bespaart u dus. Gehoorapparaten moeten beschikbaar zijn voor iedereen en daarom betaal je de allerbeste prijs bij ons voor de allerbeste hoortoestellen.

 

 

Gehoorapparaten van Schoonenberg

Selectic is het huismerk van audiciensketen Schoonenberg. Bij Schoonenberg zijn de hoortoestellen van Selectic eigenlijk gehoorapparaten van andere merken. Het wordt door de fabrikant voor Schoonenberg alleen in een andere verpakking verpakt. Hier zie je hoe elk gehoorapparaat van Schoonenberg eigenlijk heet. Als je het hoorapparaat bij ons bestelt heb je een aantal voordelen:

  • Het gehoorapparaat is tot 40% goedkoper dan bij Schoonenberg.
  • Je hebt bij ons meer keuze in verschillende kleuren.
  • Je zit niet vast aan Schooenberg. Hierdoor heb je in de toekomst de vrijheid om naar iedere audicien naar keuze te gaan. Wel zo fijn.

Dus kies de goedkoopste en beste hoortoestellen bij onlinehoortoestel.nl, en we horen graag van je!

Ampli hoortoestel
Vergelijkbaar hoortoestel
Ampli - energy R 5 - oplaadbaar
Ampli - energy R 4 - oplaadbaar
Ampli - energy R 3 - oplaadbaar