Droogboxen

Droogboxen van Onlinehoortoestel.nl
Als er vocht in je hoortoestel komt, kun je een heleboel storingen krijgen. Dit wil je uiteraard niet! Daarom verkopen wij handige droogboxen voor hoortoestellen die tijdens een droogcyclus het vocht uit je hoortoestel halen, waardoor je op de langere termijn veel minder kans hebt op storingen. Op zoek naar een hoortoestel droogbox – ook wel droogcabine genoemd? Dan ben je bij Onlinehoortoestel.nl aan het juiste adres. Bekijk snel ons assortiment!
Wat doet een droogbox?
Wist je dat de nummer 1 oorzaak van storingen aan hoorapparaten schade door vocht is? Mensen zweten veel en produceren oorsmeer. Dit kan zich ophopen in jouw hoortoestel en schade veroorzaken aan de technologie van het apparaat. Als je een goed gehoorapparaat hebt, dan wil je uiteraard dat daar niets mee gebeurt. Daarom is het belangrijk dat je toestel veilig opgeborgen is als je bijvoorbeeld ligt te slapen. Een goede droogbox voor je hoortoestel kun je jaren gebruiken.

Een droogbox onttrekt al het vocht uit je hoortoestel door middel van een droge, warme luchtstroom. Elke droogbox heeft ook een zogenaamde ‘droogcyclus’, die je aanzet door een druk op de knop. De ene droogbox heeft een langere cyclus dan de andere, afhankelijk van de technologie die wordt gebruikt. Nadien schakelt de hoortoestel droogbox zichzelf uit.

Wij bieden verschillende soorten droogboxen voor hoortoestellen aan. Naast de droogfunctie, hebben de droogboxen voor hoortoestellen in ons assortiment ook een ingebouwd uv-lampje dat je gehoorapparaat bestraalt met uv-licht tijdens de droogcyclus. Dit licht doodt schimmels, bacteriën en virussen. Dit is ongevaarlijk voor je hoortoestel en zorgt ervoor dat je hoortoestel en oorstukje schoon zijn.
Hoe gebruik ik een hoortoestel droogbox?
Ga je ‘s avonds slapen? Reinig dan je hoortoestel met de schoonmaakartikelen en open de batterijlade van je hoortoestel. Doe de hoortoestellen in de droogbox, sluit het deksel en duw op de knop om de droogcyclus te starten. Zo kun je rustig gaan slapen!
Het is wel belangrijk om te weten dat een droogbox niet de reguliere reiniging vervangt. Dit is puur een aanvulling. Het is dus nog steeds belangrijk om je toestel regelmatig te reinigen met het borsteltje, reinigingsdoekjes en andere schoonmaakartikelen.

Maak de selectie kleiner met deze filter
Producten per pagina:
Sorteer op:
Maak de selectie kleiner met deze filter
Prijs
Product Techniek
Dit is de naam van de chip die in het hoortoestel gebruikt wordt.
Op afstand aanpasbaar
De audicien kan dit hoortoestel op afstand aanpassen aan je wensen. Je hoeft voor een aanpassing van de instellingen niet naar een audicienswinkel.
Type hoortoestel
Een AHO is een hoortoestel dat Achter Het Oor zit. Een IHO is een gehoorapparaat dat doorgaans (vrijwel) onzichtbaar is omdat deze In Het Oor zit. Een RIC is een hoorapparaat dat ook achter het oor wordt geplaatst. Deze zijn kleiner omdat het luidsprekertje direct in de gehoorgang wordt geplaats in plaats van in de behuizing.
Ruis-/tinnitusmaskeerder
Deze functie kan ruisgeluid aanbieden waardoor tinnitusklachten mogelijk verlicht kunnen worden.
Oplaadbaar
Het gehoorapparaat is op te laden d.m.v. een oplaadstation. Losse oplaadbare batterijen gaan gemiddeld 1 jaar mee en worden los verkocht. Let op: er zit standaard geen oplaadstation of accu bij een oplaadbaar hoortoestel.
Soort gehoorverlies
Je hebt 4 soorten gehoorverlies: licht, matig, middelzwaar en zwaar. Vraag een audicien welk type gehoorverlies jij hebt om een betere keuze te maken voor een hoortoestel. Wij checken overigens altijd voordat we het toestel voor je bestellen of het geschikt is voor jouw gehoorverlies.
Te koppelen aan iPhone?
Het gehoorapparaat is te koppelen aan je iPhone telefoon zonder tussenkomst van accessoires.
Te koppelen aan Android?
Het gehoorapparaat is te koppelen aan jouw Android telefoon zonder tussenkomst van accessoires.
Ringleiding/Luisterspoel
Een ringleiding kan gebruikt worden in diverse openbare ruimtes waaronder theaters, kerkgebouwen en crematoria. Let op: Hier moet een apart programma voor worden ingeschakeld. Op een ringleiding wordt in de bovengenoemde situaties de microfoon van de spreker aangesloten of de muziek of andere audio aangesloten zodat dit rechtstreeks naar je hoortoestel gestuurd wordt.
Compatibel met CROS/BICROS toestel