Sennheiser RS5000
Sennheiser RS5000
Sennheiser RS5000
Sennheiser RS5000
Sennheiser RS5000
Sennheiser RS5000

Sennheiser RS5000

196,55
Niet op voorraad
We helpen je graag
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Omschrijving
Specificaties
Handleidingen
Reviews
Omschrijving

Deze Sennheiser is geschikt voor iedere tv, zowel digitaal als analoog. De RS 5000 is ook te koppelen aan een Soundbar, maar wij raden aan direct aan de tv aan te sluiten. Je kan de RS5000 echter ook aansluiten op je mediabox of decoder.

Het laden van de accu duurt 3 uur. Je hebt met de Sennheiser RS 5000 een bewegingsvrijheid tot 70 meter en je kunt tot 12 uur de Sennheiser gebruiken voordat hij weer in het oplaadstation moet. Je gebruikt de Sennheiser RS 5000 zonder tussenkomst van jouw hoortoestellen

De elegant ontworpen RS 5000 is een intelligent luisterapparaat waarmee je jouw televisiegeluid naar je hand en oor zet. Zo heb jij de keuze uit drie verschillende luisterprofielen voor een optimale tv-, film- en muziekklank. De unieke verstaanbaarheidsfunctie verhoogt met één druk op de knop de duidelijkheid van gesproken woorden. Met zijn baanbrekende draadloze digitale technologie, zijn intuïtieve gebruik, zijn absolute draagcomfort en zijn batterij met lange levensduur garandeert de RS 5000 een hoogst genietbare televisiesound.

Specificaties
Kenmerken
Inhoud

Hoofdtelefoon met ingebouwde herlaadbare Li-polymeerbatterij
Dockingstation
1 paar oorschelpen voor kleine oren
Voedingseenheid met adapters voor EU, UK, US en AUS
Tv-kabel voor audio-uitvoer voor koptelefoon 3,5 mm
Optische tv-kabel voor digitale audio-uitgang
Gebruikshandleiding

NVAB code

506820

Gebruiksduur

tot 12

Oplaadduur (in minuten)

180

Audio inputs

Audio jack (3,5 mm plug) Optische kabel (Toshlink) Stereo

Merk
Alle producten die wij online hebben staan hebben een merk, wij verkopen alleen hoortoestellen en andere producten van de meest gerenomeerde merken.

Sennheiser

Toon meer Toon minder
Handleidingen
Aan de rechterkant zijn documenten weergeven die een handleiding bevatten over de Sennheiser RS5000. Door op de groene download knop te drukken zal de handleiding in u download map te vinden zijn.
Reviews
Het apparaat geeft een super mooi geluid door
Anjelina1955
|
25 maart 2021
|

Het apparaat geeft een super mooi geluid door. Dat was echt weer genieten. Echter na 15 minuten door het apparaat veel pijn in mijn oren. Hij hangt daar aan. Ook bewegen gaat wat lastiger. Met mijn audicien besproken. Zij gaf aan dat dan de Sennheiser Flex 5000 misschien wel wat voor mij was. Het zelfde mooie geluid, de zelfde manier van laden maar door een ander systeem in je oren veel fijner.

Een beoordeling toevoegen
:
We gaan je e-mailadres niet publiceren.