Signia Styletto Connect 7Nx - oplaadbaar
Signia Styletto Connect 7Nx - oplaadbaar
Signia Styletto Connect 7Nx - oplaadbaar
Signia Styletto Connect 7Nx - oplaadbaar
Signia Styletto Connect 7Nx - oplaadbaar
Signia Styletto Connect 7Nx - oplaadbaar
receiver lengte 2 - Alleen te gebruiken met een oplader, deze is niet inclusief.

Signia Styletto Connect 7Nx – oplaadbaar

Merk: Signia
: Nx
Wil je snel korting op dit product?
We helpen je graag
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1
Bestel en betaal jouw hoortoestel eenvoudig online
2
Upload jouw audiogram na de bestelling
Na de bestelling kan je het audiogram uploaden of naar onze audicien emailen: info@hoortoestel.nl. Heb je geen audiogram? Geen probleem! Wij doen op afstand een hoortest en stellen daarna gelijk op afstand uw toestellen in! Instructies ontvang je daarover per email.
3
De audicien stelt jouw hoortoestel 100% op afstand in en stuurt ze binnen enkele dagen naar je toe.
9,2/10 Gebaseerd op 884 reviews
Aanbevolen combinaties
Signia Styletto Connect 7Nx – oplaadbaar + Signia StreamLine TV
1.545,00
+
134,95
1679,95
Signia Styletto Connect 7Nx – oplaadbaar + Signia StreamLine Mic
1.545,00
+
193,95
1738,95
Omschrijving
Specificaties
Plus- en minpunten
Reviews
Omschrijving

 

Het nieuwste hoortoestel Signia Styletto Connect (Siemens)

Signia staat al jaren bekend om hun unieke en kwalitatieve hoorapparaten. Met de verschillende series, zoals Signia Slik, Signia Insio en Signia Pure Charge & Go, zorgen zij ervoor dat iedereen de mooie geluiden van de wereld om zich heen kan horen. Doordat Signia (voorheen Siemens) altijd streeft naar innovatie, hebben zij een nieuw model uitgebracht, namelijk de Signia Styletto Connect. Dit unieke hoorapparaat, dat in de varianten 3NX, 5NX en 7NX bestaat, heeft oplaadbare batterijen die binnen 4 uur compleet zijn opgeladen! Als je 30 minuten laadt dan kunnen de hoortoestellen weer 5 uur mee. Daarnaast hebben de toestellen 3 nieuwe kleuren die net even anders, wat strakker, zijn dan de huidige kleuren. Tevens hebben de nieuwste varianten van de Signia Styletto Connect een Bluetooth koppeling waardoor zij met verschillende apparaten kunnen verbinden. Erg handig wanneer je bijvoorbeeld handsfree wilt bellen.

Waarom is de Signia Styletto Connect zo uniek?

Door zijn kleine formaat en mooi, modern design is de Signia Styletto Connect een juweel in jouw oor. Daarnaast heeft dit geweldige apparaat een oplaadfunctie waarmee jij jouw hoortoestel binnen 4 uur kunt opladen. Het apparaat is vervolgens gereed voor 24 uur hoorplezier. Door de lithium-ion accu wordt het meenemen van extra batterijtjes verleden tijd! Daarnaast komen de hoortoestellen van Signia Styletto Connect met een draagbare oplader zodat jij, wanneer jouw hoortoestel onderweg leeg raakt, ze gewoon in jouw zak kunt opladen. Binnen 30 minuten kan jij genieten van 4 uur perfect gehoor. Mega handig!

Het meest unieke aan dit nieuwe hoorapparaat is dat je het met vrijwel alle Bluetooth apparaten kunt verbinden, net zoals bij de Phonak Marvel hoortoestellen. Maak verbinding met je telefoon en geniet, door de Nx techniek van Signia, van optimaal geluid in jouw oor. Een geweldige geluidsbeleving! Tevens heeft de Signia Styletto, net als alle andere Signia apparaten, een uniek Own Voice Processing waardoor jij jouw eigen stem heel natuurlijk hoort. Daar waar anderen hoortoestellen alleen opvallen door geweldige geluidskwaliteit, is de Styletto Connect ook nog mooi vormgegeven. Het lijken eigenlijk earpods en dat maakt het fashionable om ze te dragen.

Voor wie is de Signia Styletto Connect?

Zoals eerder benoemd is de Signia Styletto Connect een uniek hoortoestel dat heel snel op te laden is wanneer de batterijtjes leeg zijn. Het hoortoestel is dus erg handig voor gebruikers die veel onderweg zijn. Daarnaast is het hoortoestel geschikt voor verschillende soorten gehoorverlies. Het maakt niet uit of je lichte of gemiddelde hoorondersteuning nodig hebt, de Signia Styletto is geschikt voor vele gebruikers. Door de 3 verschillende varianten, de 7Nx, 5Nx en 3Nx, kan het toestel nauwkeurig afgesteld worden op jouw gehoorverlies.
Maar bovenal is de Signia Styletto een gehoorapparaat voor modieuze mensen die het fijn vinden om goed horen met juweeltjes van hoortoestellen te doen.

Naast alle unieke functionaliteiten van het hoortoestel, is het hoortoestel dus ook erg mooi. Een echt hoor-juweel in jouw oor! Bij Onlinehoortoestel.nl vind je een scala aan hoortoestellen zodat er voor iedereen een gepast hoortoestel tussen zit.

Over het merk Signia (Siemens)

Het merk Signia, dat voorheen Siemens werd genoemd, helpt al jaren lang vele mensen met gehoorproblemen. Door het unieke design, de nieuwste innovaties en technologieën die zorgen voor optimaal geluid in het oor, zullen de gebruikers van Signia niet snel kiezen voor een ander merk. Daarnaast zal Signia, Signia niet zijn wanneer zij niet een myControl app zouden ontwikkelen. Hiermee kunnen alle Signia gebruikers heel makkelijk de instellingen van het hoortoestel veranderen via de telefoon.

Service van Onlinehoortoestel.nl

Wanneer je na het lezen over onze unieke Signia Styletto hoortoestellen nieuwsgierig bent geworden naar wat deze apparaten voor jou kunnen betekenen, dan helpen wij je graag verder.

Als je toch niet helemaal zeker bent over welk toestel het beste bij jouw past, kan je altijd onze online hoortest doen. Doe de test op een moment wanneer deze jou het beste uitkomt en vind jouw perfecte hoortoestel.

Mocht je andere vragen hebben over onze service of over één van onze hoortoestellen, neem dan gerust contact met ons op via onze klantenservice of bekijk onze veelgestelde vragen pagina. Wellicht vind je daar het antwoord op jouw vraag.

Specificaties
Kenmerken
Oplaadbaar
Het gehoorapparaat is op te laden d.m.v. een oplaadstation. Losse oplaadbare batterijen gaan gemiddeld 1 jaar mee en worden los verkocht. Let op: er zit standaard geen oplaadstation of accu bij een oplaadbaar hoortoestel.

Releasejaar
Dit is het jaar waarop dit toestel in Nederland op de markt kwam.

2019

Lawaaionderdrukking
Lawaaionderdrukking zorgt ervoor dat ongewenste geluiden minder versterkt worden. Onze audiciens beoordelen deze functie met 1 t/m 5 sterren zodat je ook kunt zien hoe goed deze functie op dit hoortoestel werkt.

Type batterij
In ieder hoortoestel gaat een batterij, tenzij het een oplaadbaar hoortoestel is. Hoe groter een batterij is, hoe langer de levensduur van een batterij. In ieder hoortoestel kan één formaat batterij. Van klein naar groot heb ik de batterij 10, 312, 13 en 675.

accu

Type hoortoestel
Een AHO is een hoortoestel dat Achter Het Oor zit. Een IHO is een gehoorapparaat dat doorgaans (vrijwel) onzichtbaar is omdat deze In Het Oor zit. Een RIC is een hoorapparaat dat ook achter het oor wordt geplaatst. Deze zijn kleiner omdat het luidsprekertje direct in de gehoorgang wordt geplaats in plaats van in de behuizing.

Luidspreker in het oor (LIHO/RIC)

Overige kenmerken
Hartslagmeter
Het toestel meet de hartslag in rust en actie en kan op basis daarvan via de app aangeven hoe de conditie van de gebruiker is.

Personal assistant
Door een tik op het hoortoestel kan je vragen stellen aan het hoortoestel. Deze worden dan direct in je oor beantwoord.

Stappenteller
Het hoortoestel telt de stappen van de gebruiker en kan advies geven op het gebied van beweging.

Gehoorverlies
Je hebt 4 soorten gehoorverlies: licht, matig, middelzwaar en zwaar. Vraag een audicien welk type gehoorverlies jij hebt om een betere keuze te maken voor een hoortoestel. Wij checken overigens altijd voordat we het toestel voor je bestellen of het geschikt is voor jouw gehoorverlies.

Licht, Matig, Middelzwaar, Zwaar

Valdetectie
Het hoortoestel herkent het als de gebruiker is gevallen en stuurt een waarschuwingssignaal naar contactpersonen uit de telefoon van de gebruiker.

Vertaalfunctie
Het hoortoestel kan live vertalen wat de spreker tegenover de hoortoestel-gebruiker vertelt. De vertaling hoort de gebruiker direct in zijn oor. De gebruiker kan in zijn eigen taal terug spreken. Dit wordt middels ondertiteling op de smartphone direct voor de gesprekspartner vertaald.

NVAB nr.

426312

Techniek
Dit is de naam van de chip die in het hoortoestel gebruikt wordt.

Signia, Nx

Te koppelen aan iPhone?
Het gehoorapparaat is te koppelen aan je iPhone telefoon zonder tussenkomst van accessoires.

Te koppelen aan Android?
Het gehoorapparaat is te koppelen aan jouw Android telefoon zonder tussenkomst van accessoires.

Bluetooth
Het gehoorapparaat bevat bluetooth waardoor het aan bijna elke mobiele telefoon met bluetooth direct te koppelen is.

Zoek mijn hoortoestel
Van deze hoortoestellen wordt via de app bijgehouden waar ze voor het laatst geregistreerd zijn. Dit geeft de mogelijkheid ze terug te vinden zodra je ze kwijtgeraakt bent. Deze functie werkt alleen zodra je toestaat dat dit gebeurt.

iOS apps te koppelen icm accessoires
In combinatie met de accessoires kan je je hoortoestel bijstellen via de iOS app op je telefoon.

Android apps te koppelen icm accessoires
In combinatie met de accessoires kan je je hoortoestel bijstellen via de Android app op je telefoon.

Losse volumeschakelaar
Een schakelaar die op het hoortoestel zit om zelf het volume te regelen.

Drukknop (programma/volume)
Een knop op het hoortoestel om eventueel de verschillende ingestelde programmas's te selecteren en/of in sommige gevallen te gebruiken als volume regelaar.

Ringleiding/Luisterspoel
Een ringleiding kan gebruikt worden in diverse openbare ruimtes waaronder theaters, kerkgebouwen en crematoria. Let op: Hier moet een apart programma voor worden ingeschakeld. Op een ringleiding wordt in de bovengenoemde situaties de microfoon van de spreker aangesloten of de muziek of andere audio aangesloten zodat dit rechtstreeks naar je hoortoestel gestuurd wordt.

Vocht-/stofbestendig
De stof- en vochtbestendigheid wordt in IP aangeduid. Het eerste cijfer geeft de beschermingsgraad tegen stof aan. Bij nul is het niet beschermd tegen stof en 6 is de maximale score: stofdicht. Het tweede nummer heeft te maken met de vochtbestendigheid. Een nul betekent totaal niet vochtbestendigd en 8 is de maximale score: perswaterdicht, continue onderdompeling kan het toestel hebben. Het langduring in water houden kan niet.

IP68

Kindvriendelijk
Bij deze hoortoestellen bestaat de mogelijk om kindvriendelijke batterijlades, knoppen en/of leuke kinderkleuren toe te voegen.

Solo apparatuur compatible dmv accessoire
Deze hoortoestellen hebben de mogelijkheid om aangesloten te worden op externe microfoons. Dit kan gebruikt worden in vergaderingen, op school, in rumoer, bij presentaties en andere belangrijke gelegenheden.

Indicatie lampje batterij
Dit is een lampje op het hoortoestel waarmee gezien kan worden of het hoortoestel aan of uit staat en in welk programma het hoortoestel gezet is. Dit is met name handig voor mensen die dat zelf niet goed kunnen aangeven.

Datalogging
Deze hoortoestellen kunnen bijhouden hoe vaak, hoe lang en in welke type situaties de hoortoestellen gebruikt zijn. Dat kan handig zijn voor de audicien om het hoortoestel beter te kunnen afstellen.

Ruis-/tinnitusmaskeerder
Deze functie kan ruisgeluid aanbieden waardoor tinnitusklachten mogelijk verlicht kunnen worden.

Geschikt voor muziek
Hoortoestellen kunnen zich aanpassen aan muziek en ervoor zorgen dat muziek warmer en prettiger klinkt. Onze audiciens beoordelen deze functie met 1 t/m 5 sterren zodat je ook kunt zien hoe goed deze functie op dit hoortoestel werkt.

Frequentie verschuiving
Frequentie verschuiving verschuift frequenties die niet of slecht hoorbaar zijn naar (veelal) lagere frequenties waardoor ze weer wel te horen zijn. Als de functie niet in het toestel zit, dan staat hier een kruisje.

Feedback onderdrukker
De feedbackonderdrukker zorgt ervoor dat het fluiten van het hoortoestel onderdrukt wordt. Onze audiciens beoordelen deze functie met 1 t/m 5 sterren zodat je ook kunt zien hoe goed deze functie op dit hoortoestel werkt. Als de functie niet in het toestel zit, dan staat hier een kruisje.

Onderdrukken van impulsgeluiden
Onderdrukt plotselinge ongewenste geluiden zoals het neerzetten van een kopje of het rinkelen van een sleutelbos. Onze audiciens beoordelen deze functie met 1 t/m 5 sterren zodat je ook kunt zien hoe goed deze functie op dit hoortoestel werkt. Als de functie niet in het toestel zit, dan staat hier een kruisje.

Windruisonderdrukking
Detecteert windruis en onderdrukt het geluid. Onze audiciens beoordelen deze functie met 1 t/m 5 sterren zodat je ook kunt zien hoe goed deze functie op dit hoortoestel werkt. Als de functie niet in het toestel zit, dan staat hier een kruisje.

Echoreductie
Deze functie onderdrukt galm en echo.

Omgevingsadaptatie (automatisch programma)
Met omgevingsadaptatie wordt de omgeving gescand en past het hoortoestel zich hier op aan. Onze audiciens beoordelen deze functie met 1 t/m 5 sterren zodat je ook kunt zien hoe goed deze functie op dit hoortoestel werkt. Als de functie niet in het toestel zit, dan staat hier een kruisje.

Binaurale communicatie
De toestellen passen zich aan elkaar aan en wisselen informatie uit. Als het linker toestel bijvoorbeeld signaliseert dat de lawaai-onderdrukking aan moet, dan gaat het rechtertoestel ook aan.

Binaurale synchronisatie
Beiden toestellen communiceren met elkaar, zet je je rechter toestel harder, dan gaat links ook automatisch harder bijvoorbeeld.

Spraakherkenning
Het toestel herkent spraakgeluiden en richt zich daar met name op. Onze audiciens beoordelen deze functie met 1 t/m 5 sterren zodat je ook kunt zien hoe goed deze functie op dit hoortoestel werkt. Als de functie niet in het toestel zit, dan staat hier een kruisje.

Locatieherkenning
Het hoortoestel herkent in welke geluidssituatie je je bevindt en zal zich daaraan aanpassen.

Compatibel met CROS / BICROS-toestel

Op afstand aanpasbaar
De audicien kan dit hoortoestel op afstand aanpassen aan je wensen. Je hoeft voor een aanpassing van de instellingen niet naar een audicienswinkel.

Software/firmware update op afstand
Bij sommige nieuwe hoortoestellen kunnen software updates worden uitgevoerd dmv een app op je smartphone. Hierdoor hoef je voor een bijstelling niet meer naar de audicien te gaan op locatie.

Microfoon in alle richtingen instelbaar
De microfoon kan je desgewenst instellen in de richting die je wilt , dit kan automatisch gaan, door een extra programma in te stellen of via een app. Zelf de micorfoon instellen kan fijn zijn omdat je dan zelf kan bepalen of de/het persoon/geluid links, rechts, achter of voor je versterkt wordt.

Made for iPhone

Mogelijkheid hoortoestel op een later tijdstip de software geavanceerder te maken

Kanalen
Het aantal kanalen waarmee het gehoorapparaat kan worden ingesteld. Hoe meer kanalen hoe nauwkeuriger het apparaat kan worden afgesteld, des te beter kan je ongewenst geluid kunnen wegfilteren.

48

Max handmatige programma's

6

Banden
Banden zijn de frequentie gebieden waarin het hoortoestel zijn bewerkingen kan doen. Des te meer banden des te beter en nauwkeuriger het hoortoestel de bewerkingen kan uitvoeren.

20

Toon meer Toon minder
Plus- en minpunten
+
het hoortoestel heeft een stijlvol design en beschikt over uitgebreide features en charging-on-the-go
+
de koppelen aan een iPhone
+
hoog draagcomfort
+
te bedienen via een makkelijke app
+
te bedienen met een afstandbediening
+
te combineren met een CROS toestel voor mensen die aan één oor doof zijn
+
televisie direct in de hoortoestellen te horen
+
de audicien kan dit hoortoestel op afstand instellen
+
beschikt over een luisterspoel functie (ringleiding) voor in openbare ruimtes
-
beschikt niet over een luisterspoel functie (ringleiding) voor in openbare ruimtes
-
geen koppeling mogelijk met mobiele telefoon of tv
Reviews
Voor dit product zijn nog geen reviews
:
We gaan je e-mailadres niet publiceren.

Hoortoestellen- Wat is inbegrepen in onze prijzen?

Kostenlose des ersten Einstellung
Gratis 2 jaar fabrieksgarantie
Gratis filters
Gratis domes en luidsprekers (indien van toepassing)
Gratis batterijen (indien van toepassing)