0,00
0

Starkey Hearing Aids: Een aantal weetjes over Starkey en hun hoortoestellen

Starkey Hearing Technologies is een wereldwijd actief hoortoestel technologiebedrijf. Het hoofdkantoor bevindt zich in Eden Prairie, Minnesota. Starkey is in grootte de derde fabrikant ter wereld en als één van de “big six” een belangrijke speler in de markt.

Het bedrijf heeft haar bijzondere missie wereldwijd waargemaakt. Het in 1967 opgericht bedrijf is inmiddels de grootste hoortoestel fabrikant in Amerika. Starkey staat bekend om zijn innovatieve ontwerpen, ontwikkeling en distributie van geavanceerde digitale hoor systemen. Hieronder zullen wij een aantal weetje delen over Starkey en hun hoortoestellen.

Livio AI en Thrive App, lichamelijke en geestelijke gezondheid

Starkey is het eerste merk wiens app niet alleen helpt bij het bijstellen van jouw gehoorapparaat maar biedt ook de mogelijkheid om je gezondheid van lichaam en hersenen te volgen. De meeste fitness, tracking-apparaten gebruiken de pols, maar het oor levert veel nauwkeurigere gegevens, het is zelfs de ideale plek voor betrouwbare tracking, en Livio AI is het allereerste apparaat dat hiervan profiteert.

De gezondheid van het gehoor is rechtstreeks verbonden met de algehele gezondheid en welzijn van je hersenen. Dat is bewezen, en het betekent dat mensen die kunnen horen, betrokken kunnen zijn bij de wereld om hen heen en een beter en gezonder leven kunnen leiden. Steeds toenemend bewijs toont aan dat de behandeling van gehoorverlies met gehoorapparaten een aantal ernstige gezondheidsproblemen, zoals cognitieve achteruitgang en dementie, kan verbeteren of beperken.

Met Livio AI kunnen mensen van alle leeftijden proactief omgaan met hun algehele welzijn. Sensoren in de hoortoestellen detecteren bewegingen, activiteiten en verschillende gebaren. De hoortoestellen communiceren vervolgens met elkaar en met meerdere accessoires om betekenisvolle voordelen te bieden die verder gaan dan traditionele versterking. Je zult niet alleen beter horen, maar ook beter leven dankzij realtime feedback over jouw algehele lichaam en cognitieve fitheid.

Nu heb je de mogelijkheid om eenvoudig de gezondheid van je lichaam en hersenen te volgen met je smartphone en de complete Thrive Hearing-app. De Thrive-app is compatibel met zowel Android als Apple smartphones en biedt je een Body Score, een Brain Score en een totaalscore die beide combineert, een Thrive Wellness Score genaamd.

Valdetectie

Een val kan voor veel senioren een levensbedreigende gebeurtenis zijn. Het is dan belangrijk dat vrienden en familie snel worden geïnformeerd. Met geïntegreerde sensoren kan ‘’valdetectie’’ vallen detecteren en waarschuwingsberichten naar geselecteerde contacten sturen.

Het houdt ook dagelijkse stappen bij, meet bewegingen en controleert zwaardere fysieke activiteit.

Hersen- en Body Tracking

Net als een fitbit of een apple watch ziet het toestel met hoeveel mensen je hebt gesproken of hoeveel je die dag hebt bewogen. Nog niet je activiteiten doel gehaald vandaag? Dan zal hij dit ook aangeven.

Vind je telefoon met je hoortoestel

Met Thrive Assistant kun je een verloren of zoekgeraakte smartphone terugvinden door deze te laten overgaan. Andersom kan je ook je hoortoestellen zoeken door middel van een locatie en een tijdstempel op je smartphone.

Thrive Assistant

Met de nieuwste Starkey toestellen kan je zonder veel moeite antwoorden op je vragen krijgen, herinneringen instellen en spraakopdrachten geven om je hoortoestellen te bedienen. Een leuke nieuwe feature is het vertalen van de buitenlandse taal en het noteren van spraak notities.

Zelfcontrole

Problemen met je hoortoestel? Geen nood, de app kan met de zelfcontrole achterhalen wat er met je hoortoestel aan de hand is. Dit scheelt een afspraak met je audicien!

 

Benieuwd naar de nieuwste en meest geavanceerde toestellen van Starkey? Neem contact met ons op en wij vertellen je er graag meer over.

 Contact 

eng logo
Copyright © 2023 Online-hearingaids.com
By Yvan Karman
chevron-down