Starkey Livio AI 2400 RIC R – oplaadbaar

Alleen te gebruiken met een oplader, deze is niet inclusief.
Hoe werkt bestellen?
1
Bestel en betaal jouw hoortoestel eenvoudig online
2
Upload jouw audiogram na de bestelling
Na de bestelling kan je het audiogram uploaden of naar onze audicien emailen: info@hoortoestel.nl. Heb je geen audiogram? Geen probleem! Wij doen op afstand een hoortest en stellen daarna gelijk op afstand uw toestellen in! Instructies ontvang je daarover per email.
3
De audicien stelt jouw hoortoestel 100% op afstand in en stuurt ze binnen enkele dagen naar je toe.
Op afstand instelbaar
Starkey Livio AI 2400 RIC R - oplaadbaar
Starkey Livio AI 2400 RIC R - oplaadbaar
Starkey Livio AI 2400 RIC R - oplaadbaar
Starkey Livio AI 2400 RIC R - oplaadbaar
Starkey Livio AI 2400 RIC R - oplaadbaar
Starkey Livio AI 2400 RIC R - oplaadbaar
Starkey Livio AI 2400 RIC R - oplaadbaar
Starkey Livio AI 2400 RIC R - oplaadbaar
Starkey Livio AI 2400 RIC R - oplaadbaar
Starkey Livio AI 2400 RIC R - oplaadbaar
Starkey Livio AI 2400 RIC R - oplaadbaar
Starkey Livio AI 2400 RIC R - oplaadbaar
Starkey Livio AI 2400 RIC R - oplaadbaar
Starkey Livio AI 2400 RIC R - oplaadbaar
Starkey Livio AI 2400 RIC R - oplaadbaar
Starkey Livio AI 2400 RIC R - oplaadbaar
Starkey Livio AI 2400 RIC R - oplaadbaar
Starkey Livio AI 2400 RIC R - oplaadbaar
Starkey Livio AI 2400 RIC R - oplaadbaar
Starkey Livio AI 2400 RIC R - oplaadbaar

Kies kleur:

We helpen je graag
9,4/10 Gebaseerd op 817 reviews
Waarom tot 40% goedkoper?
inclusief 1e afstelling
2 jaar garantie
Geen hoge marketingkosten
Laagste prijs garantie
Waarom OnlineHoortoestel.nl?
Audicien altijd direct bereikbaar
Tot 40% goedkoper en geen extra kosten
Achteraf of gespreid betalen mogelijk
30 dagen bedenktijd! Geld terug zonder gedoe!
In Nederland: GEEN VERZENDKOSTEN bij hoortoestellen

Hoortoestellen- Wat is bij onze prijs inbegrepen?

Gratis eerste instelling
Gratis 2 jaar fabrieksgarantie
Gratis filters
Gratis domes en luidsprekers (indien van toepassing)
Gratis batterijen (indien van toepassing)
Omschrijving
Specificaties
Handleidingen
Plus- en minpunten
Reviews
Omschrijving

Starkey Livio AI hoortoestel
Het Starkey Livio AI hoortoestel is ‘s werelds eerste ‘Healthable™’ dat de hersenen en de gezondheid van het lichaam volgt. De Livio AI-hoortoestellen zijn revolutionair en zijn het eerste hoortoestel dat ook door mensen zonder gehoorschade kunnen worden gedragen. Daarom wordt het niet langer een hoortoestel, maar een ‘wearable’ of ‘healthable’ genoemd. De Starkey Livio AI komt overeen met de Marvel Phonak Marvel-serie. De hoortoestellen hebben veel overeenkomende functionaliteiten, maar de Starkey Livio AI gaat verder dan de functionaliteiten van Phonak Marvel. Het hoortoestel kan, behalve alles wat met horen te maken heeft, in 27 talen verstaan en live vertalen, de hartslag meten én gezondheidsadvies geven en nog veel meer. Het hoortoestel is als beste getest met spraak in rumoer (spraakverstaan).

Wat maakt de Starkey Livio AI zo revolutionair?
Het Starkey Livio AI hoortoestel is revolutionair door de vele sensoren in combinatie met artificial intelligence (AI) – kunstmatige intelligentie. Door AI kunnen de gehoorapparaten taken uitvoeren, waarvoor normaal gesproken menselijke intelligente vereist is. Het hoortoestel onderscheid zich met de volgende functionaliteiten:Hartslagmeter*Vertaling in 27 talen**Traceerbaar én een alarmsysteem wanneer je valtThrive™ Virtual Assistant: ‘voice’ vragen stellenVoice-to-text-transcriptieOp afstand aanpasbaarAls beste getest met spraak in rumoer (spraakverstaan)5 jaar garantieOptie: oplaadbare variant Een goed gehoor is maar één onderdeel van een goed, gezond leven. Dit hoortoestel geeft je ook advies over de rest van je welzijn. Hieronder zullen we de unieke functionaliteiten uitgebreid beschrijven.

Hartslagmeter*
Zoals eerder gezegd, wordt de Starkey Livio AI ook wel een healthable genoemd. Het hoortoestel kan namelijk voorzien worden van een hartslagmeter*. Door de vele sensoren in het hoortoestel kan het hoortoestel je aan het einde van de dag vertellen of je genoeg beweging hebt gehad. Is dit niet het geval? Dan weet je dat je de volgende dag meer moet bewegen om zo een gezondere levensstijl te ontwikkelen.

*Uitsluitend in combinatie met de Oplaadbare Livio AI 2400 RIC R en een op maat gemaakte oorstukje.

 

Vertaling in maar liefst 27 talen**
Gek op reizen, maar vind je het lastig om je in het buitenland verstaanbaar te maken? Daar brengt de Starkey Livio AI verandering in. Het hoortoestel kan maar liefst 27 talen verstaan! Wanneer je met iemand in gesprek bent, analyseert je healthable de taal van je gesprekspartner. Vervolgens wordt het gesprek in het Nederlands in je oor vertaald. Natuurlijk wil je dan kunnen terugpraten en ook dat is mogelijk. Praat terug tegen deze persoon in het Nederlands en laat de vertaling via de Starkey Thrive app aan je gesprekspartner lezen. De vertaling wordt als het ware als een ondertiteling in de app zichtbaar. Door deze revolutionaire ontwikkeling zal het hoortoestel niet alleen door slechthorenden worden gedragen. Ook met een goed gehoor kan dit hoortoestel moeizame gesprekken in een vreemde taal voorkomen! **Alleen in combinatie met een iPhone

Traceerbaar én een alarmsysteem wanneer je valt
Dementie kan ervoor zorgen dat mensen soms in verwarde toestand niet meer weten waar ze hun hoortoestellen hebben neergelegd. Gelukkig is de Starkey Livio AI traceerbaar. Daardoor kunnen de hoortoestellen via de Thrive app in Google Maps worden gevonden. Een andere mogelijke situatie is dat de persoon valt en geen hulp kan krijgen, omdat er geen mensen in de omgeving zijn. Wanneer de persoon valt, wordt er via het alarmsysteem een bericht gestuurd naar maximaal drie contactpersonen. De contactpersonen krijgen een melding dat de persoon gevallen is én waar hij of zij zich bevindt. De gevallen persoon krijgt direct een melding in het oor te horen dat de berichten verstuurd én ontvangen zijn. Daardoor weet hij of zij dat hulp onderweg is!

Thrive™ Virtual Assistant
Heb je tijdens het dragen van de Starkey Livio AI vragen over het toestel? Door tweemaal op het hoortoestel te tappen, kun je vragen stellen over de functionaliteiten van je healthable. Het antwoord wordt door middel van voice in je hoortoestel verteld. Binnenkort is ook Google Assistant voor dit hoortoestel beschikbaar. Hierdoor kun je vragen stellen over veel meer dan alleen je hoortoestel. Vraag bijvoorbeeld wat de weersverwachting is of wat de snelste route naar huis is.

Voice-to-text-transcriptie
Wanneer je een belangrijk gesprek hebt, bijvoorbeeld bij de dokter, kun je je soms door de grote hoeveelheid informatie achteraf niet meer goed herinneren wat er précies is verteld. De Starkey Livio AI onthoudt dit voor je. De healthable kan de uitslag of informatie van de dokter opnemen en deze vervolgens omzetten naar een uitgeschreven tekst. Laat dit naar jezelf mailen en lees nog rustig even na wat er is gezegd.

Op afstand aanpasbaar
Stel, je zit in een restaurant en je kunt het gesprek van je gezelschap niet goed verstaan, omdat de instellingen van je hoortoestel niet goed zijn. Bij veel andere hoortoestellen is er op dat moment niet veel aan te doen, waardoor je de dag erna bij de audicien langs gaat. De Starkey Livio AI is wél op afstand aanpasbaar. Dit betekent dat je contact kunt opnemen met je audicien om de instellingen aan te passen. Neem contact op met de audiciens van Online Hoortoestel, geef door wat er moet worden veranderd en laat het direct aanpassen. Vervolgens kun je ons laten weten of je na de aanpassingen wel of niet tevreden bent. Je bent daardoor zeker dat je hoortoestel nu wel de goede instellingen heeft!

Service van Online Hoortoestel
Het Starkey Livio AI hoortoestel is uitgeroepen tot het beste hoortoestel bij gesprekken in rumoerige situaties (spraakverstaan).  Ben je na het lezen van het unieke Starkey Livio AI hoortoestel enthousiast geworden en ben je benieuwd wat dit hoortoestel jou kan bieden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je namelijk graag!

Specificaties
Kenmerken
Oplaadbaar
Het gehoorapparaat is op te laden d.m.v. een oplaadstation. Losse oplaadbare batterijen gaan gemiddeld 1 jaar mee en worden los verkocht. Let op: er zit standaard geen oplaadstation of accu bij een oplaadbaar hoortoestel.

Releasejaar
Dit is het jaar waarop dit toestel in Nederland op de markt kwam.

2019

Lawaaionderdrukking
Lawaaionderdrukking zorgt ervoor dat ongewenste geluiden minder versterkt worden. Onze audiciens beoordelen deze functie met 1 t/m 5 sterren zodat je ook kunt zien hoe goed deze functie op dit hoortoestel werkt.

Type batterij
In ieder hoortoestel gaat een batterij, tenzij het een oplaadbaar hoortoestel is. Hoe groter een batterij is, hoe langer de levensduur van een batterij. In ieder hoortoestel kan één formaat batterij. Van klein naar groot heb ik de batterij 10, 312, 13 en 675.

accu

Type hoortoestel
Een AHO is een hoortoestel dat Achter Het Oor zit. Een IHO is een gehoorapparaat dat doorgaans (vrijwel) onzichtbaar is omdat deze In Het Oor zit. Een RIC is een hoorapparaat dat ook achter het oor wordt geplaatst. Deze zijn kleiner omdat het luidsprekertje direct in de gehoorgang wordt geplaats in plaats van in de behuizing.

Luidspreker in het oor (LIHO/RIC)

Overige kenmerken
Kanalen
Het aantal kanalen waarmee het gehoorapparaat kan worden ingesteld. Hoe meer kanalen hoe nauwkeuriger het apparaat kan worden afgesteld, des te beter kan je ongewenst geluid kunnen wegfilteren.

24

Banden
Banden zijn de frequentie gebieden waarin het hoortoestel zijn bewerkingen kan doen. Des te meer banden des te beter en nauwkeuriger het hoortoestel de bewerkingen kan uitvoeren.

24

Max handmatige programma's

4

Techniek
Dit is de naam van de chip die in het hoortoestel gebruikt wordt.

Starkey, Hearing Reality

Te koppelen aan iPhone?
Het gehoorapparaat is te koppelen aan je iPhone telefoon zonder tussenkomst van accessoires.

Te koppelen aan Android?
Het gehoorapparaat is te koppelen aan jouw Android telefoon zonder tussenkomst van accessoires.

Bluetooth
Het gehoorapparaat bevat bluetooth waardoor het aan bijna elke mobiele telefoon met bluetooth direct te koppelen is.

Zoek mijn hoortoestel
Van deze hoortoestellen wordt via de app bijgehouden waar ze voor het laatst geregistreerd zijn. Dit geeft de mogelijkheid ze terug te vinden zodra je ze kwijtgeraakt bent. Deze functie werkt alleen zodra je toestaat dat dit gebeurt.

iOS apps te koppelen icm accessoires
In combinatie met de accessoires kan je je hoortoestel bijstellen via de iOS app op je telefoon.

Android apps te koppelen icm accessoires
In combinatie met de accessoires kan je je hoortoestel bijstellen via de Android app op je telefoon.

Losse volumeschakelaar
Een schakelaar die op het hoortoestel zit om zelf het volume te regelen.

Drukknop (programma/volume)
Een knop op het hoortoestel om eventueel de verschillende ingestelde programmas's te selecteren en/of in sommige gevallen te gebruiken als volume regelaar.

Ringleiding/Luisterspoel
Een ringleiding kan gebruikt worden in diverse openbare ruimtes waaronder theaters, kerkgebouwen en crematoria. Let op: Hier moet een apart programma voor worden ingeschakeld. Op een ringleiding wordt in de bovengenoemde situaties de microfoon van de spreker aangesloten of de muziek of andere audio aangesloten zodat dit rechtstreeks naar je hoortoestel gestuurd wordt.

Vocht-/stofbestendig
De stof- en vochtbestendigheid wordt in IP aangeduid. Het eerste cijfer geeft de beschermingsgraad tegen stof aan. Bij nul is het niet beschermd tegen stof en 6 is de maximale score: stofdicht. Het tweede nummer heeft te maken met de vochtbestendigheid. Een nul betekent totaal niet vochtbestendigd en 8 is de maximale score: perswaterdicht, continue onderdompeling kan het toestel hebben. Het langduring in water houden kan niet.

IP58

Kindvriendelijk
Bij deze hoortoestellen bestaat de mogelijk om kindvriendelijke batterijlades, knoppen en/of leuke kinderkleuren toe te voegen.

Solo apparatuur compatible dmv accessoire
Deze hoortoestellen hebben de mogelijkheid om aangesloten te worden op externe microfoons. Dit kan gebruikt worden in vergaderingen, op school, in rumoer, bij presentaties en andere belangrijke gelegenheden.

Indicatie lampje batterij
Dit is een lampje op het hoortoestel waarmee gezien kan worden of het hoortoestel aan of uit staat en in welk programma het hoortoestel gezet is. Dit is met name handig voor mensen die dat zelf niet goed kunnen aangeven.

Datalogging
Deze hoortoestellen kunnen bijhouden hoe vaak, hoe lang en in welke type situaties de hoortoestellen gebruikt zijn. Dat kan handig zijn voor de audicien om het hoortoestel beter te kunnen afstellen.

Ruis-/tinnitusmaskeerder
Deze functie kan ruisgeluid aanbieden waardoor tinnitusklachten mogelijk verlicht kunnen worden.

Geschikt voor muziek
Hoortoestellen kunnen zich aanpassen aan muziek en ervoor zorgen dat muziek warmer en prettiger klinkt. Onze audiciens beoordelen deze functie met 1 t/m 5 sterren zodat je ook kunt zien hoe goed deze functie op dit hoortoestel werkt.

Frequentie verschuiving
Frequentie verschuiving verschuift frequenties die niet of slecht hoorbaar zijn naar (veelal) lagere frequenties waardoor ze weer wel te horen zijn. Als de functie niet in het toestel zit, dan staat hier een kruisje.

Feedback onderdrukker
De feedbackonderdrukker zorgt ervoor dat het fluiten van het hoortoestel onderdrukt wordt. Onze audiciens beoordelen deze functie met 1 t/m 5 sterren zodat je ook kunt zien hoe goed deze functie op dit hoortoestel werkt. Als de functie niet in het toestel zit, dan staat hier een kruisje.

Onderdrukken van impulsgeluiden
Onderdrukt plotselinge ongewenste geluiden zoals het neerzetten van een kopje of het rinkelen van een sleutelbos. Onze audiciens beoordelen deze functie met 1 t/m 5 sterren zodat je ook kunt zien hoe goed deze functie op dit hoortoestel werkt. Als de functie niet in het toestel zit, dan staat hier een kruisje.

Windruisonderdrukking
Detecteert windruis en onderdrukt het geluid. Onze audiciens beoordelen deze functie met 1 t/m 5 sterren zodat je ook kunt zien hoe goed deze functie op dit hoortoestel werkt. Als de functie niet in het toestel zit, dan staat hier een kruisje.

Echoreductie
Deze functie onderdrukt galm en echo.

Omgevingsadaptatie (automatisch programma)
Met omgevingsadaptatie wordt de omgeving gescand en past het hoortoestel zich hier op aan. Onze audiciens beoordelen deze functie met 1 t/m 5 sterren zodat je ook kunt zien hoe goed deze functie op dit hoortoestel werkt. Als de functie niet in het toestel zit, dan staat hier een kruisje.

Binaurale communicatie
De toestellen passen zich aan elkaar aan en wisselen informatie uit. Als het linker toestel bijvoorbeeld signaliseert dat de lawaai-onderdrukking aan moet, dan gaat het rechtertoestel ook aan.

Binaurale synchronisatie
Beiden toestellen communiceren met elkaar, zet je je rechter toestel harder, dan gaat links ook automatisch harder bijvoorbeeld.

Spraakherkenning
Het toestel herkent spraakgeluiden en richt zich daar met name op. Onze audiciens beoordelen deze functie met 1 t/m 5 sterren zodat je ook kunt zien hoe goed deze functie op dit hoortoestel werkt. Als de functie niet in het toestel zit, dan staat hier een kruisje.

Locatieherkenning
Het hoortoestel herkent in welke geluidssituatie je je bevindt en zal zich daaraan aanpassen.

Compatibel met CROS/BICROS toestel

Op afstand aanpasbaar
De audicien kan dit hoortoestel op afstand aanpassen aan je wensen. Je hoeft voor een aanpassing van de instellingen niet naar een audicienswinkel.

Software/firmware update op afstand
Bij sommige nieuwe hoortoestellen kunnen software updates worden uitgevoerd dmv een app op je smartphone. Hierdoor hoef je voor een bijstelling niet meer naar de audicien te gaan op locatie.

Microfoon in alle richtingen instelbaar
De microfoon kan je desgewenst instellen in de richting die je wilt , dit kan automatisch gaan, door een extra programma in te stellen of via een app. Zelf de micorfoon instellen kan fijn zijn omdat je dan zelf kan bepalen of de/het persoon/geluid links, rechts, achter of voor je versterkt wordt.

Made for iPhone

Mogelijkheid hoortoestel op een later tijdstip de software geavanceerder te maken

Gehoorverlies
Je hebt 4 soorten gehoorverlies: licht, matig, middelzwaar en zwaar. Vraag een audicien welk type gehoorverlies jij hebt om een betere keuze te maken voor een hoortoestel. Wij checken overigens altijd voordat we het toestel voor je bestellen of het geschikt is voor jouw gehoorverlies.

Licht, Matig, Middelzwaar, Zwaar

Merk
Alle producten die wij online hebben staan hebben een merk, wij verkopen alleen hoortoestellen en andere producten van de meest gerenomeerde merken.

Starkey

Binauraal streamen
Als een hoortoestel binauraal kan streamen dan kan je het geluid van apparaten die je gekoppeld hebt aan het hoortoestel (bijvoorbeeld de tv, muziek-installatie of telefoon) in beide oren horen. Heeft het hoortoestel deze functie niet dan hoor je dit soort geluiden maar in 1 van de 2 hoortoestellen.

Snel laden
Een hoortoestel dat snel laadt is binnen 20 seconden volledig opgeladen.

Valdetectie
Het hoortoestel herkent het als de gebruiker is gevallen en stuurt een waarschuwingssignaal naar contactpersonen uit de telefoon van de gebruiker.

Hartslagmeter
Het toestel meet de hartslag in rust en actie en kan op basis daarvan via de app aangeven hoe de conditie van de gebruiker is.

Optioneel

Stappenteller
Het hoortoestel telt de stappen van de gebruiker en kan advies geven op het gebied van beweging.

Vertaalfunctie
Het hoortoestel kan live vertalen wat de spreker tegenover de hoortoestel-gebruiker vertelt. De vertaling hoort de gebruiker direct in zijn oor. De gebruiker kan in zijn eigen taal terug spreken. Dit wordt middels ondertiteling op de smartphone direct voor de gesprekspartner vertaald.

Personal assistant
Door een tik op het hoortoestel kan je vragen stellen aan het hoortoestel. Deze worden dan direct in je oor beantwoord.

Boost

Voice command

Toon meer Toon minder
Handleidingen
Aan de rechterkant zijn documenten weergeven die een handleiding bevatten over de Starkey Livio AI 2400 RIC R – oplaadbaar. Door op de groene download knop te drukken zal de handleiding in u download map te vinden zijn.
Plus- en minpunten
+
valdetectie en alarmering
+
vertaling in maar liefst 27 talen
+
multi-functioneel hoortoestel
+
streamen op beide oren tegelijk
+
diverse accessoires mogelijk
+
cros compatible
Reviews
Dit hoortoestel maakt het gewoon leuk om een hoortoestel te dragen! De hoortoestellen hebben een app
J. v. Ommeren
|
16 juli 2019
|

Dit hoortoestel maakt het gewoon leuk om een hoortoestel te dragen! De hoortoestellen hebben een app. Via die app kan ik zien hoeveel stappen ik die dag gezet heeft en hoeveel calorieën ik die dag verbruikt hebt. Geluid is helder. Dat ik ze kan verbinden met mijn smartphone is ook super handig.

Méér dan alleen een hoortoestel Toen ik mijn Starkey Livio AI kreeg moest ik wennen aan het geluid
Linda Parasiz
|
27 januari 2020
|

Méér dan alleen een hoortoestel

Toen ik mijn Starkey Livio AI kreeg moest ik wennen aan het geluid. In positieve zin dan, want het klinkt zó natuurlijk dat ik amper merkte dat ik een hoortoestel in had. Later ontdekte ik dat er –naast de superieure geluidskwaliteit- ook heel veel opties op zitten, die je totaal niet zou verwachten en die het dragen van dit hoortoestel opeens best wel héél tof maken! Ik zet mijn favoriete functies van de Starkey Livio AI op een rijtje:
1. Handsfree bellen
Weg met die telefoon oortjes, en ook de auto-handsfree kit kan de prullenbak in. Ik bel voortaan handsfree via mijn hoortoestel!  Als je wordt gebeld hoor je dat in je Starkey Livio AI. Alleen even opnemen en dan kun je luisteren en praten via het hoortoestel. Deze functie is ontzettend handig en gebruik ik dagelijks. Waarschuwing: het kan grappige situaties opleveren, omdat anderen niet zien dat je aan de telefoon bent en denken dat je in jezelf praat. ;)

2. Muziek streamen
Als hardloper vond ik het vaak onhandig om tijdens het rennen te moeten kiezen tussen het dragen van mijn hoortoestel (om mijn omgeving te horen) en mijn oortjes (om muziek te luisteren). Er is natuurlijk maar plaats voor één van de twee in mijn oren. Die keuze is verleden tijd, want ik hoor nu mijn muziek via de Starkey Livio AI. Ik kan zelf kiezen hoeveel van mijn omgeving ik nog hoor terwijl ik muziek stream. Geweldig!

3. Gesprekken opslaan als tekst
Soms heb je gesprekken die je later nog eens wilt teruglezen, bv. met je huisarts. Ik schrijf zelf regelmatig teksten en soms moet daarvoor mensen interviewen. Via de Starkey Livio AI kan ik ervoor kiezen om deze gesprekken (supersnel) van spraak naar tekst om te zetten. Het is dan niet nodig om handmatig notities te maken, want je kunt het gesprek teruglezen in de Thrive app. Daarna kun je kiezen of je de tekst wilt opslaan als notitie of bv. versturen via Whatsapp. Extra handig: je kunt ook gesprekken in andere talen opslaan!

4. Vertaalfunctie
Met een Turkse schoonfamilie en jaarlijkse vakanties naar Turkije is de vertaalfunctie voor mij echt een uitkomst. Wanneer ik deze functie activeer, selecteer ik eerst de taal die mijn toestel moet vertalen. Daarna houd ik mijn telefoon in de richting van mijn gesprekspartner en even later zie ik de vertaling op mijn scherm (en hoor deze in mijn hoortoestel). Je hebt wel internet nodig om deze functie te gebruiken, maar dat heb je tegenwoordig bijna overal. Ik vind het erg handig!

5. Stappenteller
Je zou het niet verwachten, maar zelfs je activiteiten worden bijgehouden via de Starkey Livio AI. Omdat ik het de hele dag draag (behalve in bed), worden continu mijn stappen, activiteit en beweging per uur bijgehouden. ’s Avonds kan ik zien of ik die dag (en voorgaande dagen) mijn doelen heb bereikt. En zo niet, dan wordt het nog een blokje om lopen! Je zou het kunnen vergelijken met een smartwatch, maar dan in je oor en dus ook accurater!

6. Herinneringen
Deze functie zit ook op elke telefoon, maar die hoor je niet continu. Daarom is het heel handig dat je in de Starkey Livio AI ook herinneringen kunt instellen. Ik word eraan herinnerd om mijn kinderen op tijd van school te halen. Voor medicijngebruikers lijkt het mij erg fijn om een herinnering te krijgen wanneer het tijd is voor je medicatie. Zo vergeet je nooit meer iets.

7. Valdetectie
De functie ‘valdetectie’ is niet alleen heel veilig en fijn voor ouderen die alleen wonen en niet meer goed ter been zijn. Het is ook een handige functie als je sportief bent en er vaak (alleen) op uit gaat, bijvoorbeeld met de fiets. Wanneer je valt, wordt er via het alarmsysteem een bericht gestuurd met je locatie naar maximaal drie contactpersonen. Je krijgt zelf ook direct een melding in je oor te horen dat de berichten verstuurd en ontvangen zijn. Een veilig gevoel als je op pad gaat!

8. Geen batterijtjes meer
Oke, dit is geen functie zoals de eerdergenoemden, maar ik wil het toch vermelden: dankzij de Starkey Livio AI geen gedoe meer met batterijtjes. Lang leve dit oplaadbare hoortoestel! Ik hoef niet meer overal (thuis, in mijn tas, op het werk, in de auto) batterijtjes bij de hand te hebben ‘voor het geval dat’. Na een nacht opladen houdt de Starkey Livio AI het de hele dag vol. Ideaal!

Met deze geweldige functies kan ik mij goed voorstellen dat ook mensen zonder gehoorverlies dit hoortoestel willen dragen. Het is meer dan een hoortoestel, het is een gadget dat je leven leuker en makkelijker maakt.

Toon 1 meer Toon minder
Een beoordeling toevoegen
Beoordeling:
:
We gaan je e-mailadres niet publiceren.

Aanbevolen combinaties
Starkey Livio AI 2400 RIC R – oplaadbaar + Starkey Synergy Charger RIC
1.596,00
+
141,50
1737,50
Starkey Livio AI 2400 RIC R – oplaadbaar + Starkey Mini Turbo Charger
1.596,00
+
142,50
1738,50
Onderhoudsartikelen voor dit product
Recent bekeken