Menu

Starkey Livio Edge Ai 2400: 4 weetjes die iedereen moet weten over dit hoortoestel

1. Gezondheid

De Starkey Livio AI 2400 is revolutionair dankzij de vele sensoren in combinatie met Artificial Intelligence (AI). Maar wat betekent nou de AI eigenlijk. Door de AI kunnen deze hoortoestellen taken uitvoeren waarvoor normaal gesproken menselijke intelligentie vereist is.

Het hoortoestel is dus in staat om verschillende omgevingen te kunnen herkennen en past het geluid zich hierop aan. Ook is dit hoortoestel voorzien van een hartslagmeter. Super handig als je sport. Tevens kan dit hoortoestel jou vertellen of je aan het einde van de dag wel genoeg beweging hebt gehad. De Starkey Livio AI 2400 is niet alleen fijn voor je gehoor en voor het verstaan maar ook voor je gezondheid om een gezonde levensstijl te ontwikkelen.

4. Transcriptie

Ook is het handig te weten dat de Starkey Livo Edge AI 2400 beschikt over een voice-to-tekst-transcriptie. Je kunt hier gebruik van maken als je een belangrijk gesprek hebt met je dokter of als je overleg hebt met je collega’s. Omdat het verstaan al wat meer energie kost is het fijn te weten dat de Starkey Livio Edge AI de informatie voor jou onthoudt en de informatie die gegeven is omzet naar tekst. Je kunt de tekst van wat er besproken is op een ander moment teruglezen via de app op jouw telefoon.

Wacht niet te lang met het proberen van dit hoortoestel. Zelfs op afstand kunnen wij deze voor u instellen.

Vragen?

Neem gauw contact op met de audiciens van Online Hoortoestel.