Starkey SoundLens iQ i2400

Merk: Starkey
Techniek: Starkey
Onze audiciens hebben alle gehoorapparaten tot in detail voor je bekeken. Om jouw keuze voor een hoortoestel makkelijker te maken krijgen, hebben we alle producten een algemene beoordeling gegeven. 5 duimpjes is de maximale score. Sommige software kenmerken hebben we ook beoordeeld, dat zie je hieronder.
2 JAAR GARANTIE
Starkey SoundLens iQ i2400
Starkey SoundLens iQ i2400
Starkey SoundLens iQ i2400 - Black
Starkey SoundLens iQ i2400 - Black
Starkey SoundLens iQ i2400 - Dark Brown
Starkey SoundLens iQ i2400 - Dark Brown
Starkey SoundLens iQ i2400 - Light brown
Starkey SoundLens iQ i2400 - Light brown
Starkey SoundLens iQ i2400 - Medium brown
Starkey SoundLens iQ i2400 - Medium brown
Starkey SoundLens iQ i2400 - Pink
Starkey SoundLens iQ i2400 - Pink
Starkey SoundLens iQ i2400
Starkey SoundLens iQ i2400
Starkey SoundLens iQ i2400 - Black
Starkey SoundLens iQ i2400 - Black
Starkey SoundLens iQ i2400 - Dark Brown
Starkey SoundLens iQ i2400 - Dark Brown
Starkey SoundLens iQ i2400 - Light brown
Starkey SoundLens iQ i2400 - Light brown
Starkey SoundLens iQ i2400 - Medium brown
Starkey SoundLens iQ i2400 - Medium brown
Starkey SoundLens iQ i2400 - Pink
Starkey SoundLens iQ i2400 - Pink
We helpen je graag
Waarom tot 40% goedkoper?
inclusief 1e afstelling met persoonlijke afspraak met audicien in hoorcentrum
2 jaar garantie
Geen hoge marketingkosten
Laagste prijs garantie
Waarom OnlineHoortoestel.nl?
Audicien altijd direct bereikbaar, afspraak binnen 1,5 week
Tot 40% goedkoper en geen extra kosten
Achteraf of gespreid betalen mogelijk
30 dagen bedenktijd! Geld terug zonder gedoe!
Omschrijving
Specificaties
Handleidingen
Plus- en minpunten
Reviews
Omschrijving

Starkey SoundLens iQ i2400 hoortoestel

De Starkey SoundLens iQ i2400 is het kleinste hoortoestel ooit. Omdat het gehoorapparaat zo klein is en diep in de gehoorgang wordt geplaatst, is het een onzichtbaar hoortoestel. Daarnaast is het draagcomfort van dit onzichtbare hoortoestel erg groot, omdat het hoortoestel op maat gemaakt wordt. Het hoortoestel past dus enkel in jouw oor! Benieuwd naar de Starkey SoundLens iQ i2400? Je kunt altijd gerust contact met ons opnemen, zodat wij je meer kunnen vertellen over dit hoortoestel.

Draadloos verbinding maken met je hoortoestel

De Starkey SoundLens iQ i2400 is een draadloos hoortoestel en heeft de mogelijkheid om diverse accessoires van Starkey te koppelen. Denk hierbij aan een afstandsbediening en een tv zender (daarmee kun je het geluid van de tv direct in je oren horen). Ook kun je met het Surflink Mobile 2 accessoire een telefoongesprek voeren via je Starkey SoundLens iQ i2400 hoortoestel. De ‘i’ versie is door deze extra mogelijkheden iets groter dan de standaard versie: Starkey SoundLens iQ 2400 hoortoestel. Het verschil zit ‘m dus in de ‘i’ voor 2400.

Goed om te weten over de Starkey Soundlens iQ i2400: Een in-het-oor (IHO) hoortoestel is in principe een onzichtbaar hoortoestel. Het uiteindelijke formaat van het toestel, hangt af van de ruimte in je gehoorgang en de wensen ten aanzien van de functionaliteiten van het hoortoestel. Hierover vertellen we je graag meer tijdens ons kennismakingsgesprek.

Belangrijke info over de Starkey SoundLens iQ i2400

SoundLens iQ i2400 is een hoortoestel met de meest geavanceerde technologie, samengevoegd in een onzichtbare hooroplossing. Dit kleine, comfortabele hoortoestel wordt op maat gemaakt en ligt onzichtbaar in de gehoorgang. De barrière voor slechthorenden om een zichtbaar hoortoestel te dragen wordt hiermee weggenomen, want het hoortoestel is niet langer zichtbaar voor de omgeving.
Door de geavanceerde functies van dit toestel kun je genieten van een intensieve luisterervaring met zuiver geluid. Het hoortoestel is voorzien van een feedback-onderdrukkingssysteem dat ervoor zorgt dat er de hele dag comfortabel kan worden geluisterd.
Het volume van de Starkey SoundLens iQ i2400 kan door middel van een remote (afstandsbediening) worden aangepast. Je kan dit onzichtbare hoortoestel dus als één van de weinige onzichtbare hoortoestellen zelf aanpassen.

Service van Onlinehoortoestel.nl

Heb je interesse in het allerkleinste hoortoestel ter wereld? Dan kun je de Starkey SoundLens iQ i2400 online bestellen. Wij maken vervolgens twee afspraken met je:

  • Eerste afspraak: tijdens de eerste afspraak maken we een afdruk van je oren, zodat we het hoortoestel op maat kunnen maken. Hierdoor geniet je van een perfecte pasvorm, speciaal gemaakt voor jouw oren. Tijdens deze afspraak doen we ook een uitgebreide hoortest.
  • Tweede afspraak: tijdens de tweede afspraak gaan we het op maat gemaakte hoortoestel bij je plaatsen. Ook zullen we je tijdens deze afspraak uitvoerig uitleggen hoe het hoortoestel werkt en hoe je deze onderhoudt.

Weet je nog niet zeker welk hoortoestel bij je past? Doe dan onze online hoortest! Deze gratis gehoortest kun je gemakkelijk achter de computer uitvoeren. Hierdoor hoef je het huis niet uit en kun je het op je eigen gemak in een rustige omgeving doen. Heb je vragen over onze service? Stel een vraag aan onze klantenservice of lees onze veelgestelde vragen en algemene voorwaarden.

Plus- en minpunten
+
Zeer klein hoortoestel
+
Toestel werkt samen met accessoires
-
Past niet in alle gehoorgangen
Specificaties
Kenmerken
Releasejaar
Dit is het jaar waarop dit toestel in Nederland op de markt kwam.

2017

Lawaaionderdrukking
Lawaaionderdrukking zorgt ervoor dat ongewenste geluiden minder versterkt worden. Onze audiciens beoordelen deze functie met 1 t/m 5 sterren zodat je ook kunt zien hoe goed deze functie op dit hoortoestel werkt.

Type batterij
In ieder hoortoestel gaat een batterij, tenzij het een oplaadbaar hoortoestel is. Hoe groter een batterij is, hoe langer de levensduur van een batterij. In ieder hoortoestel kan één formaat batterij. Van klein naar groot heb ik de batterij 10, 312, 13 en 675.

10

Type hoortoestel
Een AHO is een hoortoestel dat Achter Het Oor zit. Een IHO is een gehoorapparaat dat doorgaans (vrijwel) onzichtbaar is omdat deze In Het Oor zit. Een RIC is een hoorapparaat dat ook achter het oor wordt geplaatst. Deze zijn kleiner omdat het luidsprekertje direct in de gehoorgang wordt geplaats in plaats van in de behuizing.

In het oor (IHO)

Overige kenmerken
Kanalen
Het aantal kanalen waarmee het gehoorapparaat kan worden ingesteld. Hoe meer kanalen hoe nauwkeuriger het apparaat kan worden afgesteld, des te beter kan je ongewenst geluid kunnen wegfilteren.

24

Banden
Banden zijn de frequentie gebieden waarin het hoortoestel zijn bewerkingen kan doen. Des te meer banden des te beter en nauwkeuriger het hoortoestel de bewerkingen kan uitvoeren.

24

Techniek
Dit is de naam van de chip die in het hoortoestel gebruikt wordt.

Starkey, Synergy iQ

Te koppelen aan iPhone?
Het gehoorapparaat is te koppelen aan je iPhone telefoon zonder tussenkomst van accessoires.

Te koppelen aan Android?
Het gehoorapparaat is te koppelen aan jouw Android telefoon zonder tussenkomst van accessoires.

Bluetooth
Het gehoorapparaat bevat bluetooth waardoor het aan bijna elke mobiele telefoon met bluetooth direct te koppelen is.

Zoek mijn hoortoestel
Van deze hoortoestellen wordt via de app bijgehouden waar ze voor het laatst geregistreerd zijn. Dit geeft de mogelijkheid ze terug te vinden zodra je ze kwijtgeraakt bent. Deze functie werkt alleen zodra je toestaat dat dit gebeurt.

iOS apps te koppelen icm accessoires
In combinatie met de accessoires kan je je hoortoestel bijstellen via de iOS app op je telefoon.

Android apps te koppelen icm accessoires
In combinatie met de accessoires kan je je hoortoestel bijstellen via de Android app op je telefoon.

Losse volumeschakelaar
Een schakelaar die op het hoortoestel zit om zelf het volume te regelen.

Drukknop (programma/volume)
Een knop op het hoortoestel om eventueel de verschillende ingestelde programmas's te selecteren en/of in sommige gevallen te gebruiken als volume regelaar.

Ringleiding/Luisterspoel
Een ringleiding kan gebruikt worden in diverse openbare ruimtes waaronder theaters, kerkgebouwen en crematoria. Let op: Hier moet een apart programma voor worden ingeschakeld. Op een ringleiding wordt in de bovengenoemde situaties de microfoon van de spreker aangesloten of de muziek of andere audio aangesloten zodat dit rechtstreeks naar je hoortoestel gestuurd wordt.

Kindvriendelijk
Bij deze hoortoestellen bestaat de mogelijk om kindvriendelijke batterijlades, knoppen en/of leuke kinderkleuren toe te voegen.

Solo apparatuur compatible dmv accessoire
Deze hoortoestellen hebben de mogelijkheid om aangesloten te worden op externe microfoons. Dit kan gebruikt worden in vergaderingen, op school, in rumoer, bij presentaties en andere belangrijke gelegenheden.

Indicatie lampje batterij
Dit is een lampje op het hoortoestel waarmee gezien kan worden of het hoortoestel aan of uit staat en in welk programma het hoortoestel gezet is. Dit is met name handig voor mensen die dat zelf niet goed kunnen aangeven.

Datalogging
Deze hoortoestellen kunnen bijhouden hoe vaak, hoe lang en in welke type situaties de hoortoestellen gebruikt zijn. Dat kan handig zijn voor de audicien om het hoortoestel beter te kunnen afstellen.

Ruis-/tinnitusmaskeerder
Deze functie kan ruisgeluid aanbieden waardoor tinnitusklachten mogelijk verlicht kunnen worden.

Geschikt voor muziek
Hoortoestellen kunnen zich aanpassen aan muziek en ervoor zorgen dat muziek warmer en prettiger klinkt. Onze audiciens beoordelen deze functie met 1 t/m 5 sterren zodat je ook kunt zien hoe goed deze functie op dit hoortoestel werkt.

Frequentie verschuiving
Frequentie verschuiving verschuift frequenties die niet of slecht hoorbaar zijn naar (veelal) lagere frequenties waardoor ze weer wel te horen zijn. Als de functie niet in het toestel zit, dan staat hier een kruisje.

Feedback onderdrukker
De feedbackonderdrukker zorgt ervoor dat het fluiten van het hoortoestel onderdrukt wordt. Onze audiciens beoordelen deze functie met 1 t/m 5 sterren zodat je ook kunt zien hoe goed deze functie op dit hoortoestel werkt. Als de functie niet in het toestel zit, dan staat hier een kruisje.

Onderdrukken van impulsgeluiden
Onderdrukt plotselinge ongewenste geluiden zoals het neerzetten van een kopje of het rinkelen van een sleutelbos. Onze audiciens beoordelen deze functie met 1 t/m 5 sterren zodat je ook kunt zien hoe goed deze functie op dit hoortoestel werkt. Als de functie niet in het toestel zit, dan staat hier een kruisje.

Windruisonderdrukking
Detecteert windruis en onderdrukt het geluid. Onze audiciens beoordelen deze functie met 1 t/m 5 sterren zodat je ook kunt zien hoe goed deze functie op dit hoortoestel werkt. Als de functie niet in het toestel zit, dan staat hier een kruisje.

Echoreductie
Deze functie onderdrukt galm en echo.

Omgevingsadaptatie (automatisch programma)
Met omgevingsadaptatie wordt de omgeving gescand en past het hoortoestel zich hier op aan. Onze audiciens beoordelen deze functie met 1 t/m 5 sterren zodat je ook kunt zien hoe goed deze functie op dit hoortoestel werkt. Als de functie niet in het toestel zit, dan staat hier een kruisje.

Binaurale communicatie
De toestellen passen zich aan elkaar aan en wisselen informatie uit. Als het linker toestel bijvoorbeeld signaliseert dat de lawaai-onderdrukking aan moet, dan gaat het rechtertoestel ook aan.

Binaurale synchronisatie
Beiden toestellen communiceren met elkaar, zet je je rechter toestel harder, dan gaat links ook automatisch harder bijvoorbeeld.

Spraakherkenning
Het toestel herkent spraakgeluiden en richt zich daar met name op. Onze audiciens beoordelen deze functie met 1 t/m 5 sterren zodat je ook kunt zien hoe goed deze functie op dit hoortoestel werkt. Als de functie niet in het toestel zit, dan staat hier een kruisje.

Locatieherkenning
Het hoortoestel herkent in welke geluidssituatie je je bevindt en zal zich daaraan aanpassen.

Compatibel met CROS/BICROS toestel

Op afstand aanpasbaar
De audicien kan dit hoortoestel op afstand aanpassen aan je wensen. Je hoeft voor een aanpassing van de instellingen niet naar een audicienswinkel.

Software/firmware update op afstand
Bij sommige nieuwe hoortoestellen kunnen software updates worden uitgevoerd dmv een app op je smartphone. Hierdoor hoef je voor een bijstelling niet meer naar de audicien te gaan op locatie.

Microfoon in alle richtingen instelbaar
De microfoon kan je desgewenst instellen in de richting die je wilt , dit kan automatisch gaan, door een extra programma in te stellen of via een app. Zelf de micorfoon instellen kan fijn zijn omdat je dan zelf kan bepalen of de/het persoon/geluid links, rechts, achter of voor je versterkt wordt.

Made for iPhone

Mogelijkheid hoortoestel op een later tijdstip de software geavanceerder te maken

Gehoorverlies
Je hebt 4 soorten gehoorverlies: licht, matig, middelzwaar en zwaar. Vraag een audicien welk type gehoorverlies jij hebt om een betere keuze te maken voor een hoortoestel. Wij checken overigens altijd voordat we het toestel voor je bestellen of het geschikt is voor jouw gehoorverlies.

Licht, Matig, Middelzwaar

Merk
Alle producten die wij online hebben staan hebben een merk, wij verkopen alleen hoortoestellen en andere producten van de meest gerenomeerde merken.

Starkey

Binauraal streamen
Als een hoortoestel binauraal kan streamen dan kan je het geluid van apparaten die je gekoppeld hebt aan het hoortoestel (bijvoorbeeld de tv, muziek-installatie of telefoon) in beide oren horen. Heeft het hoortoestel deze functie niet dan hoor je dit soort geluiden maar in 1 van de 2 hoortoestellen.

Snel laden
Een hoortoestel dat snel laadt is binnen 20 seconden volledig opgeladen.

Valdetectie
Het hoortoestel herkent het als de gebruiker is gevallen en stuurt een waarschuwingssignaal naar contactpersonen uit de telefoon van de gebruiker.

Hartslagmeter
Het toestel meet de hartslag in rust en actie en kan op basis daarvan via de app aangeven hoe de conditie van de gebruiker is.

Stappenteller
Het hoortoestel telt de stappen van de gebruiker en kan advies geven op het gebied van beweging.

Vertaalfunctie
Het hoortoestel kan live vertalen wat de spreker tegenover de hoortoestel-gebruiker vertelt. De vertaling hoort de gebruiker direct in zijn oor. De gebruiker kan in zijn eigen taal terug spreken. Dit wordt middels ondertiteling op de smartphone direct voor de gesprekspartner vertaald.

Personal assistant
Door een tik op het hoortoestel kan je vragen stellen aan het hoortoestel. Deze worden dan direct in je oor beantwoord.

Toon meer Toon minder
Handleidingen
Aan de rechterkant zijn documenten weergeven die een handleiding bevatten over de Starkey SoundLens iQ i2400. Door op de groene download knop te drukken zal de handleiding in u download map te vinden zijn.
Reviews
Voor dit product zijn nog geen reviews
Beoordeling:
:
We gaan je e-mailadres niet publiceren.

Onderhoudsartikelen voor dit product
Recent bekeken