Starkey SurfLink Media 2 streamer
Starkey SurfLink Media 2 streamer

Starkey SurfLink Media 2 streamer

Merk: Starkey
254,50
Op voorraad
We helpen je graag
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Omschrijving
Specificaties
Handleidingen
Reviews
Omschrijving

De Starkey SurfLink Media 2 is een streamer voor de draadloze hoortoestellen van de Starkey Muse iQ en de SoundLens iQ in combinatie met de Starkey SurfLink Microphone 2.

De SurfLink Media 2 streamer streamt automatisch geluiden direct naar uw hoortoestellen wanneer u zich in het bereik bevindt.
De mensen in uw omgeving kunnen geluid van de audio instellen op het voor hun gewenste niveau zonder dat u er last van heeft.
Aan de Media 2 streamer kunnen meerdere mensen met Starkey draadloze hoortoestellen tegelijkertij worden verbonden.

 

Met de SurfLink Remote Microphone 2 kan gedragen worden door je gesprekspartner als extra hulp voor één op één gesprekken in lastige geluidssituaties.

Wilt u ook beter telefoongesprekken kunnen horen?
Klik dan de SurfLink Mini Mobile adapter eenvoudig aan de onderzijde van de SurfLink Remote Microphone 2. Daarna kan je eenvoudig telefoongesprekken streamen vanaf elke mobiele telefoon bluetooth compatibel mobiele telefoon.

Wilt u meer weten over de SurfLink Media 2 streamer? Klik dan op deze link en wij laten u zien hoe de SurfLink Media 2 streamer werkt.

Specificaties
Kenmerken
Inhoud

1x Starkey SurfLink Remote Microphone 2

Compatibiliteit

Compatibel met wireless modellen van de Muse iQ en de Soundlens Synergy iQ.

Merk
Alle producten die wij online hebben staan hebben een merk, wij verkopen alleen hoortoestellen en andere producten van de meest gerenomeerde merken.

Starkey

Handleidingen
Aan de rechterkant zijn documenten weergeven die een handleiding bevatten over de Starkey SurfLink Media 2 streamer. Door op de groene download knop te drukken zal de handleiding in u download map te vinden zijn.
Reviews
Voor dit product zijn nog geen reviews
:
We gaan je e-mailadres niet publiceren.