Switel Vita Uno DC5001

Merk: Switel
Switel Vita Uno DC5001
Switel Vita Uno DC5001
Switel Vita Uno DC5001
Switel Vita Uno DC5001
Switel Vita Uno DC5001
Switel Vita Uno DC5001
49,85
Nog 1 stuk op voorraad!
We helpen je graag
Image
Image
Image
Image
Image
9,4/10 Gebaseerd op 847 reviews
Waarom tot 40% goedkoper?
Bij hoortoestellen: 1e afstelling inclusief
2 jaar garantie
Geen hoge marketingkosten
Laagste prijsgarantie
Waarom OnlineHoortoestel.nl?
Altijd online audicien beschikbaar
Tot 40% goedkoper
Geen extra kosten
TIJDELIJK: 60 dagen bedenktijd! Geld terug zonder gedoe!
In Nederland vanaf 25 euro: geen verzendkosten
Omschrijving
Specificaties
Handleidingen
Plus- en minpunten
Reviews
Omschrijving

DECT telefoon van het Zwitserse merk Switel met extra groot scherm en toetsen. Het toestel is zeer geschikt voor de slechthorende gebruiker, er zit een extra versterking op het geluid van de hoorn tot maar liefst 30 dB. Tevens is de telefoon compatibel met hoortoestellen. De beltoon kan ook extra luid ingesteld worden zodat de gebruiker geen oproep meer hoeft te missen. Kenmerken: – Beltoon kan ingesteld worden tot +80 dB – Volume van de hoorn tot wel +30 dB (Boost mode) – Hoortoestel compatibel – LED indicator bij binnenkomende oproepen – Extra groot en verlicht display – 2 Sneltoetsen beschikbaar voor uitgaande oproepen – Menu beschikbaar in 9 talen – Oproepen logboek tot wel 40 oproepen – Telefoonboek met ruimte tot 50 nummers – 12 verschillende beltonen beschikbaar – ‘Mute’ knop – Handsfree functie – Alarm/wekker functie – Bereik binnenshuis tot wel 50m – Spreektijd tot 11 uur – Standby tijd tot 110 uur Nieuw in ons assortiment! DECT telefoon van het Zwitserse merk Switel met extra groot scherm en toetsen. Het toestel is zeer geschikt voor de slechthorende gebruiker, er zit een extra versterking op het geluid van de hoorn tot maar liefst 30 dB. Tevens is de telefoon compatibel met hoortoestellen. De beltoon kan ook extra luid ingesteld worden zodat de gebruiker geen oproep meer hoeft te missen.

Specificaties
Kenmerken
Gebruiksduur

tot 11 uur spreektijd tot 110 uur stand-by

Merk
Alle producten die wij online hebben staan hebben een merk, wij verkopen alleen hoortoestellen en andere producten van de meest gerenomeerde merken.

Switel

Handleidingen
Aan de rechterkant zijn documenten weergeven die een handleiding bevatten over de Switel Vita Uno DC5001. Door op de groene download knop te drukken zal de handleiding in u download map te vinden zijn.
Plus- en minpunten
+
Hoortoestel compatibel
Reviews
Voor dit product zijn nog geen reviews
:
We gaan je e-mailadres niet publiceren.