Free shipping on orders over €‎75 worldwide!
0,00
0

Top 5 hoortoestel gadgets van 2021

Naast het dragen van een hoortoestel kan het zo zijn dat alleen het dragen van een hoortoestel niet voldoende is om volledig te kunnen genieten van geluid. Bij sommige handelingen is het fijn als je extra ondersteuning krijgt. Denk aan situaties zoals: het beter verstaan van de tv, het volgen van mensen in een rumoerige ruimte, het beter verstaan van telefoongesprekken etc. Hieronder geven wij een aantal tips over de gehoor accessoires van 2021.

TV accessory

Let’s start with the TV accessory. What exactly does the TV accessory do? In a normal situation your hearing aid picks up all kinds of sounds, which it is amplified and linked back to your ears. Receiving TV sound cannot always be received clearly by your hearing aid. By using a TV accessory, the distance between hearing aid and TV can be eliminated. The sound is streamed directly by means of Bluetooth technology (up to 15 meters). This is very pleasant because you are free to move and if you are sitting with other people, you can set the TV to your own volume. Each brand has its own TV accessory. Below you will find all the brands we sell.

 • Phonak Tv Connector
 • Starkey 2.4 ghz TV
 • Widex TV play
 • GN Resound Unite TV
 • Oticon Connectline TV 3.0 Bekijk ons aanbod hoorbatterijen
 • Solo apparatuur

  Voor hoortoestel dragers is solo apparatuur bedoeld voor situaties die ook nog met een hoortoestel of implantaat problematisch zijn, zoals gesprekken voeren tijdens vergaderingen, op verjaardagen, kaartavonden, restaurantbezoek of bij het volgen van lezingen. Net zoals de tv accessoire zal het geluid via de microfoon van het solo apparatuur direct naar de gehoorapparaten worden gestreamd. Het spraaksignaal van bijvoorbeeld je partner komt direct aan, en zal niet vervuild raken door allerlei lawaai uit de omgeving. Verder heb je ook minder last van de nagalm die spraak kan beïnvloeden. Het signaal kan op meerdere manieren worden doorgegeven aan het hoortoestel door solo apparatuur. Dit kan via een speciale inductielus die om de hals wordt gedragen en gekoppeld is aan de ontvanger of het gebeurt via een speciale kleine ontvanger. De ontvanger kan ingebouwd zitten in het hoortoestel of vastgemaakt worden aan het hoortoestel. Via de ontvanger komt het geluid afkomstig van de solo apparatuur bij het hoortoestel. Het hoortoestel maakt vervolgens het signaal weer hoorbaar als spraak en ander geluid. Tegenwoordig kan er ook met de meeste streamers van de hoortoestellen een koppeling gemaakt worden.

  Tafelmicrofoon

  Een van de meest gebruikte solo apparatuur systemen is de tafel microfoon. Deze bevat verschillende richting gevoelige microfoons. Wanneer je aan de tafel zit met vrienden of familie kan je de tafelmicrofoon aanzetten (deze is gekoppeld met je gehoorapparaat). Bij de tafelmicrofoon kan je zelf kiezen hoeveel richtmicrofoons je aanzet. Hieronder vind je de tafelmicrofoons.

   

   

  Clip Microfoon

  Deze accessoire kan je op de kleding van je partner ‘’clippen’’ De stem van je partner wordt opgevangen en direct doorgestuurd naar je gehoorapparaten. Dit kan bijvoorbeeld erg fijn zijn bij gesprekken in rumoerige omgevingen of tijdens het fietsen.

   

   

  Telefoon Microfoon

  Naast het streamen van uw telefoongesprekken hebben sommige merken een eigen telefoon microfoon ontwikkeld die inkomende telefoongesprekken moeiteloos doorgeven. Het gesprek dat binnenkomt zal op beide oren te horen zijn. Dit is ook erg handig als je bijvoorbeeld handsfree wilt bellen.

   

   

  Telefoon apps

  Ook de gehoorapparaten telefoon app mag hier niet ontbreken. Veel merken zijn de afgelopen jaren druk in de weer geweest om ook de afstandsbediening app flink te ontwikkelen. Naast het regelen van volume kan je ook vaak de programma’s wijzigen. Zo kan je bijvoorbeeld lage, midden of hoge tonen aanpassen, ruisreductie aanpassen of de hoek van je receiver aanpassen. Er zijn natuurlijk een aantal merken die hier in excelleren. Neem bijvoorbeeld de nieuwste Starkey Livio Thrive app waar je naast je gehoor ook je hersen en lichaam fitheid kan bijhouden, het toestel kan bedienen met Siri of gesproken taal kan vertalen. De meeste gehoorapparaten die de afgelopen jaar zijn ontwikkeld kunnen ook op afstand worden afgesteld. U logt dan ook in op de app. Je krijgt op het afgesproken tijdstip contact met je audicien. Na het uitspreken van je wensen zal de audicien het een en ander aanpassen in de software en de nieuwe instellingen naar je toezenden. En dat terwijl je lekker thuis zit!

  • My Phonak App
  • Starkey Thrive App
  • Widex Moment App
  • Resound 3d App
  • Oticon ON App

   

   

  Ook zo benieuwd naar de mogelijkheden van de verschillende accessoires?

  Neem gerust contact met ons op!

  eng logo
  Copyright © 2022 Online-hearingaids.com
  chevron-down