Unitron uDirect 3 uTV 3 bundel
Unitron uDirect 3 uTV 3 bundel
Unitron uDirect 3 uTV 3 bundel
Unitron uDirect 3 uTV 3 bundel
Unitron uDirect 3 uTV 3 bundel
Unitron uDirect 3 uTV 3 bundel

Unitron uDirect 3 uTV 3 bundel

Merk: Unitron
226,74
Op voorraad
We helpen je graag
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Omschrijving
Specificaties
Handleidingen
Reviews
Omschrijving

De Unitron uTV 3 verandert een hoortoestel in een draadloze headset voor tv of muziek met stereogeluid.
Het uTV 3-basisstation biedt digitale audio inputs, een speciale koppelingsknop en een oplaadsleuf die ook compatibel is met uDirect en de uStream. Het Unitron uTV-basisstations is de interface voor tv en andere audiobronnen. In combinatie met Unitron uDirect en de Unitron uStream verandert elk draadloos Unitron-hoortoestel in een headset met een bereik tot 30 meter.
Deze oplossing biedt stereogeluidskwaliteit en overdracht met minimale vertraging voor een volwaardige audio-ervaring. Deze oplossing voorkomt ook dat het volume van de tv te hoog staat voor andere personen.

De Unitron uTV werkt met alle moderne tv-sets en stereoapparatuur. Dankzij de twee digitale audio inputs is de verbinding met tv of stereo veel eenvoudiger met verbeterde geluidskwaliteit. U hoeft alleen de optische of coaxkabel te verbinden; daarna hoeft u het volume niet meer vooraf in te stellen en hebt u geen problemen meer met tv-speakers die uit staan.

In tegenstelling tot andere ondersteunende luisterapparatuur hoeft het hoortoestel niet verwijderd te worden wanneer het uTV-basisstation gebruikt wordt. Op die manier kunnen uw cliënten genieten van digitale audiostreaming en de geluiden om hen heen, zoals gesprekken of de deurbel, blijven horen. Door het bereik van 30 meter kunnen uw cliënten zich vrij door het huis bewegen zonder iets van het tv-programma te missen. Net als andere audioadapters kunt u het uTV-basisstation gewoon aansluiten op de voeding en een van de beschikbare audio outputs van de tv of andere audiobron.

Specificaties
Kenmerken
Inhoud

1 UDirect 3 met netlus
1 uTV
1 USB adapter met USB voedingskabel

Batterij

Lithium Polymer 3,7V DC

Afstandsbereik naar hoortoestel zonder obstakels in centimers

Streaming en afstandsbediening met neklus: tot 40 Afstandsbediening zonder neklus: 100

Bluetooth/streaming bereik zonder obstakels in meters

tot 11

Maximaal apparaten

6

Gebruiksduur

tot 24 uur bij streaming tot 1 week aan en Bluetooth™ op standby tot 2 weken als afstandbediening

Oplaadduur (in minuten)

90

Merk
Alle producten die wij online hebben staan hebben een merk, wij verkopen alleen hoortoestellen en andere producten van de meest gerenomeerde merken.

Unitron

Toon meer Toon minder
Handleidingen
Aan de rechterkant zijn documenten weergeven die een handleiding bevatten over de Unitron uDirect 3 uTV 3 bundel. Door op de groene download knop te drukken zal de handleiding in u download map te vinden zijn.
Reviews
Voor dit product zijn nog geen reviews
:
We gaan je e-mailadres niet publiceren.