Free shipping on orders over €‎75 worldwide!
0,00
0

Van leek naar hoorspecialist

Ik ben Minka en ik ben 17 jaar oud. Dit jaar moest ik van mijn opleiding stage lopen bij een bedrijf. Ik had geen idee wat ik precies wilde doen. Wel weet ik dat ik werken met social media en marketing heel leuk vind. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen bij online-hearingaids.com. Eerst wist ik niet wat er interessant zou zijn aan hoortoestellen, want wie wil er nou een hoortoestel? Maar toen ik op gesprek kwam was ik meteen verbaasd over wat je er allemaal mee kan.

Sommige hoortoestellen kunnen bijvoorbeeld in 27 talen verstaan en live vertalen, de hartslag meten en gezondheidsadvies geven en nog veel meer. Maar ook zijn er hoortoestellen die heel klein en niet zichtbaar zijn. Ik denk dat er veel mensen zijn die dit helemaal niet weten, terwijl ik denk dat dit soort dingen een hoortoestel veel leuker maakt en het dus wel belangrijke informatie is. Ik denk dat door dit soort dingen mensen die last hebben van gehoorverlies er veel minder tegenop zitten om een gehoorapparaat te krijgen.

Wat doen ze bij online-hearingaids.com

Bij onlinehoortoestel proberen ze steeds meer te zorgen dat je niet hoeft te reizen naar de audicien, maar dat je gewoon vanaf je huis een hoortoestel kan kopen, en dat je thuis kan blijven als het hoortoestel aangepast moet worden.

Er komt nu iets nieuws uit zodat dat ook kan. Er is nu een nieuw apparaatje wat je kan kopen waardoor je gewoon thuis kan blijven om je gehoorapparaat aan te passen. Zelf vind ik het heel interessant om te zien hoe ze hier manieren proberen te bedenken zodat je steeds meer vanaf huis kan doen, zonder ergens heen te moeten gaan.

Wat vind ik er nu van?

Ik vind het heel leuk om te zien hoe dit bedrijf aan het ontwikkelen is, en steeds groter wordt via het internet. Toen ik hier nog geen stage liep had ik niet verwacht dat hoortoestellen daadwerkelijk leuk en interessant konden zijn, maar mijn mening is helemaal veranderd! Ik hoop dat dat bij meer mensen kan gaan gebeuren, en dat het leuk gaat worden om een hoortoestel te krijgen in plaats van iets vervelends waar je tegenop zit. Ik ben nog geen echte hoorspecialist, maar een stagiaire ben ik ook niet meer!

eng logo
Copyright © 2022 Online-hearingaids.com
chevron-down