0,00
0

Waarom het slim is om nog dit jaar een hoortoestel te kopen!

IJsjes worden vooral in de zomer verkocht, wanneer men behoefte heeft aan verkoeling. De sportscholen lopen vlak voor de zomer weer vol, zodat iedereen met een afgetraind lichaam het strand op kan. En hoortoestellen? Deze worden voornamelijk aan het eind van het jaar besteld. Waarom is dit? En waarom is het verstandig om nog dit jaar een hoortoestel te kopen? Dat vertellen wij je in deze blog.

Hoe zit het met de vergoeding?

Veel slechthorenden krijgen geen (volledige) vergoeding van de zorgverzekering bij de aanschaf van een premium hoortoestel. Dat betekent dat veel slechthorenden zelf moeten betalen voor hoortoestellen uit het topsegment. Maar, vaak kan men wel via de Belastingdienst een deel van het geld terugkrijgen. Het zijn ten slotte zorgkosten en deze zijn vaak aftrekbaar van de belasting. Bestel je dus in de laatste weken van december een premium hoortoestel, dan kan je in het nieuwe jaar deze kosten aftrekken bij je belastingaangifte over 2021-2022. Zo heb je het snelst een deel van het geld terug.

Tot wanneer kan de factuur op 2022?

De factuur kan op dit jaar zolang het nog 2022 is. Dat betekent dat als jij op 31 december, 2022 afrekent, jouw factuur nog op dit jaar komt te staan. Je bent dus nog niet te laat en hebt nog alle kans om jouw hoortoestel dit jaar te kopen!

Hulp nodig bij het maken van de juiste keuze? Wij zijn iedere dag tot 22:00 beschikbaar via de chat!

Onze audiciens raden deze hoortoestellen aan in 2022

Phonak Audéo Lumity Life L90-RL - waterdicht

€1595,-

View product

Starkey Evolv AI 2400 ITC R - oplaadbaar

€1478,-

View product

starkey evolv ITC R

ReSound ONE M&RIE 961 - oplaadbaar

€1249-

View product

Resound 961

Widex MOMENT Sheer 440 sRIC R D – oplaadbaar

€1499-

View product

Widex 110 sRIC

Doe dit jaar iets goeds voor jezelf én je medemens!

Wij verzamelen al jaren hoortoestellen in die in Nederland niet meer worden gebuikt. Deze brengen wij in 2023 naar Nepal. Samen met onze audiciens gaan we Nepalese slechthorende kinderen en volwassenen helpen aan een beter gehoor. Onze missie is tenslotte zoveel mogelijk mensen helpen naar een beter gehoor!

Bestel jij bij ons een hoortoestel? Dan doen wij ook nog een donatie aan Stichting Child Welfare Nepal! Lever jij jouw oude hoortoestellen bij ons in? Dan nemen we deze toestellen mee naar Nepal volgend jaar.

Lees meer over onze impact

eng logo
Copyright © 2023 Online-hearingaids.com
By Yvan Karman
chevron-down