Menu

Wat is het verschil tussen de Signia Silk 7 Nx en de Signia Silk 7 X?

Als je denkt dat een hoortoestel heel groot moet zijn, een onnatuurlijk geluid laat horen, vooral erg  lelijk en zichtbaar is en vooral lastig als je een bril draagt die je honderd keer per dag (ja, tel het maar  eens!) in de weg zit van je geliefde leesbril….dan zou je de Signia Silk 7X eens moeten beluisteren en bekijken!

Signia is een Duits op kwaliteit gerichte onderneming die al meer dan 130 jaar technologisch  kwalitatief hoogwaardige hoortoestellen maakt.

Omdat er een altijd passend zachte siliconen sleeve op wordt geklikt kan bijna iedereen de Signia  Silk 7 (N)x dragen. De audicien kan je adviseren of dit gehoorapparaat voor jou ook geschikt is. Doordat er meerdere maten van de sleeves zijn, die je trouwens zelf gemakkelijk erop kan klikken,  hoeft er geen afdruk van je oren gemaakt te worden en hoef je niet weken te wachten tot het  hoortoestel op maat gemaakt wordt.

Twijfel je nog ? Check dan hieronder nog een korte opsomming van de eigenschappen van de Signia  Silk 7 X:

  • Bijna onzichtbaar hoortoestel
  • Kristalhelder geluid
  • Pasklaar te maken voor bijna elk oor
  • Geen wachttijd en snel leverbaar
  • Te bedienen met een app op Android en Ios smartphones
  • Te bedienen met een afstandsbediening (de mini pocket)
  • Makkelijker telefoneren
  • Te gebruiken met een koptelefoon

 

Tot slot: Eigenlijk is er geen reden om niet voor dit hoogwaardig technologische snufje te kiezen. Het is  Signia’s beste in het oor te dragen hoortoestel wat je zou kunnen kopen. Gun jezelf dit mooie hoortoestel en geniet van de sublieme geluidskwaliteit en het gemak van de  draadloze bediening en onzichtbaarheid. Vraag advies bij je audicien of de Signia Silk 7 X ook voor jou geschikt is.

Vragen?

Wacht dus niet te lang met het aanschaffen van een hoortoestel, want het kan u zoveel positieve dingen opleveren. Als u vragen heeft of advies nodig heeft, zijn onze audiologen 7 dagen per week bereikbaar via chat van 9.00 tot 22.00 uur!