0,00
0

Wat kan ik doen met mijn hoortoestel en mijn smartphone? Waarom zou ik hem koppelen?

Wat is dat toch dat je zoveel mensen ziet met koptelefoons (draadloze) oortjes buiten? Op de fiets, in de auto, bij het joggen en zelfs gewoon als iemand rustig op straat loopt….Mensen zijn gek op communiceren. Ze luisteren naar hun favoriete muziek of podcast, bellen met hun vrienden of ze hebben de navigatie aan die hun de weg wijst naar de plek waar zijn moeten.

Hoortoestellen met connectiviteit

Wat nu als je hoortoestellen draagt? Die doe je het liefst niet uit om een oortje in je oor te doen want dan hoor je je omgeving weer minder. En wil je ook niet met een grote ‘over ear’ koptelefoon lopen alsof je een dj aan een draaitafel bent? Kies dan voor hoortoestellen met connectiviteit! De nieuwste gehoorapparaten hebben wel bluetooth in zich en zijn dus niet alleen geschikt om beter mee te horen maar functioneren meteen als draadloze headset. De ultieme gadget dus en meteen van de noot een deugd maken noemen we dat! Hoe fijn is het als je onderweg naar een onbekende locatie je de navigatie rechtstreeks op je oren hebt of dat je tijdens het fietsen door de stadje je favoriete nummer kunt luisteren. Nu het thuis werken enorm toegenomen is door de pandemie verwacht men dat werknemers niet meer volledig op kantoor zullen zijn maar zeker 1 á 2 dagen per week thuis blijven werken. Met je connectieven hoortoestellen kun je draadloos met je collega’s overleggen via een Zoom overleg of een Teams overleg, ideaal natuurlijk! De nieuwste hoortoestellen met bluetooth zijn de ultieme gadgets voor minder goed horenden.

Er zijn hoortoestellen die connectief zijn met alleen iPhone maar er zijn ook hoortoestellen die connectief zijn met iPhone én Android telefoons. Die laatste gebruiken zelfs de microfoons van de hoortoestellen als microfoon om de eigen stem door te sturen waardoor je niet in de microfoon van je telefoon hoeft te praten! Hoe ideaal! Vraag bij jouw audicien of jouw hoortoestel of jouw telefoon geschikt is voor jouw hoortoestel.

Nieuwe generatie hoortoestellen

Waar vroeger mensen een hoortoestel met ringleiding kozen en een systeem in hun woonkamer moesten aanleggen om bijvoorbeeld de tv te kunnen horen zijn er nu hele kleine kastjes waarmee het geluid van de tv rechtstreeks in je hoortoestellen komt. Vragen ernaar bij jouw audicien. De nieuwste generatie hoortoestellen zijn nauwelijks nog zichtbaar het zou dus kunnen gaan gebeuren dat mensen je vreemd aankijken als je voluit meezingt met je favoriete nummer en ze geen oortje of koptelefoon zien dragen!

Dus nog even op een rijtje;

Met hoortoestellen die Bluetooth hebben kun je rechtstreeks:

– Telefoneren

– Muziek luisteren

– Navigatie horen

– Online meetings horen – Tv luisteren – Noem maar op!

Bekijk onze Bluetooth hoortoestellen

eng logo
Copyright © 2023 Online-hearingaids.com
By Yvan Karman
chevron-down