0,00
0

Welk starkey hoortoestel past het beste bij mij?

Starkey Hearing Technologies is een wereldwijd actief hoortoestel technologiebedrijf. Het hoofdkantoor bevindt zich in Eden Prairie, Minnesota. Starkey is als één van de “big six” een belangrijke speler in de markt.
Het bedrijf heeft haar bijzondere missie wereldwijd waargemaakt, namelijk slechthorende mensen over de hele wereld in gebieden waar geen of nauwelijks hoor zorg is helpen met hun probleem. Ook streeft het bedrijf ernaar om mensen bij elkaar te brengen, hun leven rijker te maken en om het meest optimale uit het leven te halen door hen weer te laten horen. Het in 1967 opgerichte bedrijf is inmiddels de grootste hoortoestel fabrikant in Amerika. Starkey staat bekend om zijn innovatieve ontwerpen, ontwikkeling en distributie van geavanceerde digitale hoor systemen.

De keuze is reuze

Voor ieder gehoorverlies is er een passend hoortoestel van het merk starkey. Je zult dus eerst goed je wensen en behoeften van een hoortoestel in kaart moeten brengen alvorens je een toestel gaat aanschaffen. Zo zorg je ervoor dat je niet voor onverwachte teleurstellingen komt te staan zodra je het hoortoestel gaat uitproberen. Stel jezelf dus eerst de vraag:

– Hoe belangrijk is de zichtbaarheid van het toestel voor mij?
– Wil ik muziek kunnen streamen op mijn hoortoestel?
– Moeten ze oplaadbaar zijn of wil ik liever batterijen gebruiken?
– Is bellen via de hoortoestellen belangrijk voor mij?
– Wil ik een hoortoestel achter mijn oor of in mijn oor?
– Wat zijn mijn verwachtingen 🡪 welke situaties moeten verbeterd worden?

Als je deze punten voor jezelf op een rijtje kunt zetten, dan wordt het al een stuk makkelijker om een Starkey hoortoestel te kiezen die bij jou past!

Starkey Hearing Technologies logo tinified compressor

producten toevoegen (starkey evolv AI2400 BTE R - rechargeable, Starkey Evolv AI 2400 RIC R – rechargeable, Starkey Evolv AI 2400 ITC R- rechargeable en Starkey Evolv AI 2400 CIC)

Welke typen hoortoestellen heeft Starkey?

Starkey heeft voor ieder soort gehoorverlies een passende hooroplossing:

  • Laten we beginnen bij het starkey toestel wat veruit het meest gekozen wordt door onze klanten. Bij dit toestel komt het geluid via een speakertje in het oor. Dit zijn de zogenaamde Receiver in the Canal toestellen (RIC). RIC hoortoestellen zitten deels achter het oor en worden gedragen door mensen met een gemiddeld gehoorverlies. Een voorbeeld van een RIC toestel is de Starkey Evolv AI 2400 RIC – oplaadbaar.

  • Bij achter het oor hoortoestellen komt het geluid door een snoertje, thin tube of slangetje. Dit Slangetje gaat over de bovenkant van je oor en loopt zo je gehoorgang in. Deze toestellen zijn gemaakt voor mensen met een zwaar gehoorverlies. Een voorbeeld van een van deze toestellen is de Starkey Evolv AI 2400 BTE. Dit toestel is ook oplaadbaar!

  • In de gehoorgang (ITC) zijn op maat gemaakte hoortoestellen die in de gehoorgang passen. Een klein deel van dit toestel steekt uit de gehoorgang, maar dit is haast niet zichtbaar als je hier niet op let. Dit toestel is gemaakt voor mensen die geen hoortoestel achter hun oor willen dragen, maar wel gebruik willen maken van bluetooth. Dit soort toestellen noemen mensen ook weleens wearables omdat het er niet uitziet als een hoortoestel. Denk bij dit toestel aan de Starkey Evolv 2000 ITC
  • Volledig In Het Oor (CIC). Dit zijn hele kleine hoortoestellen die diep in het oor zitten. CIC’s zijn vrijwel altijd onzichtbaar. Denk bij deze toestellen aan de Starkey Evolv AI 2400 CIC. Dit is het eerste hoortoestel met 2.4 GHz. Dat betekent dat dit CIC hoortoestel uitgerust is met Bluetooth en dus audio kan streamen met een smartphone. Dit was eerder nog niet mogelijk met CIC hoortoestellen. Dit toestel is nu alleen beschikbaar in een batterij variant, maar let op, Binnenkort kunnen wij deze ook leveren in een oplaadbare variant!

Voor meer uitleg en voorbeelden over de verschillende soorten hoortoestellen kun je het beste ook even naar deze blog kijken!

Nieuwste Evolv AI modellen en Thrive App voor lichamelijke en geestelijke gezondheid

Starkey is het eerste merk met een app die niet alleen helpt bij het bijstellen van jouw gehoorapparaat maar ook de mogelijkheid biedt om de gezondheid van lichaam en hersenen te volgen. De meeste fitness, tracking-apparaten gebruiken de pols, maar het oor levert veel nauwkeurigere gegevens. Het is bewezen dat de gezondheid van het gehoor rechtstreeks verbonden is met de algehele gezondheid en welzijn van je hersenen. Dat betekent dat mensen die goed kunnen horen beter betrokken zijn bij de wereld om hen heen en hierdoor een beter en gezonder leven kunnen leiden. Steeds toenemend bewijs toont aan dat de behandeling van gehoorverlies met gehoorapparaten een aantal ernstige gezondheidsproblemen, zoals cognitieve achteruitgang en dementie, kan verbeteren of beperken.

Met Evolv Ai kunnen mensen van alle leeftijden proactief omgaan met hun algehele welzijn. Sensoren in de hoortoestellen detecteren bewegingen, activiteiten en verschillende gebaren. De hoortoestellen communiceren vervolgens met elkaar en met meerdere accessoires om betekenisvolle voordelen te bieden die verder gaan dan traditionele versterking. Je zult niet alleen beter horen, maar ook beter leven dankzij realtime feedback over jouw algehele lichaam en cognitieve fitheid. Nu heb je de mogelijkheid om eenvoudig de gezondheid van je lichaam en hersenen te volgen met je smartphone en de complete Thrive Hearing-app. De Thrive-app is compatibel met zowel Android als Apple smartphones en biedt je een Body Score, een Brain Score en een totaalscore die beide combineert, een Thrive Wellness Score genaamd.

Starkey Evolv Ai 2400 CIC Bluetooth functionalities smartphone app

Advies nodig?

Onze audiciens staan 7 dagen per week van 09:00 tot 22:00 voor je klaar. Mocht je vragen of advies nodig hebben, gebruik dan de chatfunctie op de site.

Naar de chat!

trustpilot slider toevoegen

eng logo
Copyright © 2023 Online-hearingaids.com
By Yvan Karman
chevron-down