0,00
0

Welke hoortoestellen zijn meer een gadget dan een hoortoestel?

Wist je dat iemand er gemiddeld 7 jaar over doet op het moment dat ze voor het eerst “klachten” hebben van hun gehoor totdat ze daadwerkelijk hun eerste hoortoestel aanschaffen? Dit komt omdat de drempel erg hoog ligt om deze stap te zetten. Er heerst een mega taboe over gehoorapparaten, mensen associëren het met oud worden en bejaard zijn. Terwijl dat helemaal niet zo is, want de meeste hoortoestelgebruikers zijn jonger dan 60 jaar!

Fabrikanten zijn daarom steeds meer bezig om ervoor te zorgen dat de drempel lager wordt, zodat de slechthorende eerder deze stap zet. Maar ze zorgen er aan de andere kant ook voor dat huidige hoortoestel gebruikers steeds meer tevreden zijn over hun gehoorapparaat. Elk merk heeft tegenwoordig een hoortoestel dat direct verbinding kan maken met de telefoon, hierdoor kan je een telefoongesprek via het hoortoestel voeren of muziek streamen. Hierdoor kan je ontspannen een telefoongesprek voeren, want je hoeft niet bang te zijn dat je het niet goed verstaat.

Ook kan je optimaal genieten van de muziek die over de hoortoestellen wordt afgespeeld. Er zijn een paar type gehoorapparaten die er echt boven uitsteken, onze audiciens willen jou daar graag meer over vertellen!

Oticon corda mf 0L

1. Starkey Evolv AI

De Starkey Evolv AI is een geavanceerd hoortoestel met extra functies. De Thrive-app biedt een pedometer, valdetectie en een vertaalfunctie in 27 talen. Het hoortoestel gebruikt de Edge-chip voor betere geluidsverwerking en ruisonderdrukking, en past zich aan de gehoorbehoeften van de individuele gebruiker aan met de "Ear ID" technologie. De Evolv AI heeft een vernieuwd touchscreen-bedieningssysteem, een langere batterijduur en is verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren. Kortom, de Starkey Evolv AI is een multifunctioneel en geavanceerd hoortoestel.

Starkey Evolv AI

2. Phonak Paradise

De Phonak Paradise kan zowel direct verbinding maken met een Iphone als met een Android telefoon. De geluidskwaliteit van het streamen is fantastisch, een warm en vol geluid. Vooral muziekliefhebbers kiezen daarom voor dit model zodat zij optimaal kunnen genieten van een geavanceerd hoortoestel dat ook nog gebruikt kan worden als een “hoofdtelefoon”.

Phonak Paradise

Connexx click dome removal tool
Phonak Cerustop Filters kaufen online Billger

3. Widex Moment

De Widex Moment heeft een functie de Soundlense Learn, dit is een kunstmatige intelligentietechnologie die ervoor zorgt dat je je hoortoestellen nog beter kan afstemmen op jouw unieke luistersituaties. Dit zorgt ervoor dat je het optimale kan halen uit jouw hoortoestel. Naast deze functie is ook de mogelijkheid tot direct streaming van muziek, doordat de microfoons actief blijven ben je niet volledig afgesloten van de omgeving en hoor je het nog steeds als iemand tegen je praat.

Widex Moment

Doordat de hoortoestellen steeds meer een gadget worden zien onze audiciens een verandering dat ook mensen met lichtere gehoorverliezen (minder dan 35dB) ook eerder kiezen voor een gehoorapparaat. Wie wil er nou niet een telefoongesprek op beide oren horen en ondertussen je handen vrij hebben? Of dat je aan het sporten bent en niet het gedoe hebt dat je muziekoortjes tijdens je work-out uit je oren vallen. Kijk daarom snel op onze website naar de verschillende modellen en types. Mocht je nog vragen hebben of meer informatie willen, onze audiciens zijn elke dag van 09:00 –tot 22:00 beschikbaar via onze chatfunctie.

eng logo
Copyright © 2023 Online-hearingaids.com
By Yvan Karman
chevron-down