Widex EVOKE 330 RIC 312 direct streaming*

Verkrijgbaar najaar 2019
Merk: Widex
Techniek: EVOKE
Onze audiciens hebben alle gehoorapparaten tot in detail voor je bekeken. Om jouw keuze voor een hoortoestel makkelijker te maken krijgen, hebben we alle producten een algemene beoordeling gegeven. 5 duimpjes is de maximale score. Sommige software kenmerken hebben we ook beoordeeld, dat zie je hieronder.
2 JAAR GARANTIE
Widex EVOKE 330 RIC 312 direct streaming*
Widex EVOKE 330 RIC 312 direct streaming*
Widex EVOKE 330 RIC 312 direct streaming*
Widex EVOKE 330 RIC 312 direct streaming*
Widex EVOKE 330 RIC 312 direct streaming* - Deep Blue 136
Widex EVOKE 330 RIC 312 direct streaming* - Sporty Red 076
Widex EVOKE 330 RIC 312 direct streaming* - Pearl White 068
Widex EVOKE 330 RIC 312 direct streaming* - Summer Gold 069
Widex EVOKE 330 RIC 312 direct streaming* - Cappuccino Brown 071
Widex EVOKE 330 RIC 312 direct streaming* - Tech Black 118
Widex EVOKE 330 RIC 312 direct streaming* - Titanium Grey 121
Widex EVOKE 330 RIC 312 direct streaming* - Silver Grey 119
Widex EVOKE 330 RIC 312 direct streaming* - Tan Silk 081
Widex EVOKE 330 RIC 312 direct streaming* - Autumn Beige 123
Widex EVOKE 330 RIC 312 direct streaming*
Widex EVOKE 330 RIC 312 direct streaming*
Widex EVOKE 330 RIC 312 direct streaming*
Widex EVOKE 330 RIC 312 direct streaming*
Widex EVOKE 330 RIC 312 direct streaming* - Deep Blue 136
Widex EVOKE 330 RIC 312 direct streaming* - Sporty Red 076
Widex EVOKE 330 RIC 312 direct streaming* - Pearl White 068
Widex EVOKE 330 RIC 312 direct streaming* - Summer Gold 069
Widex EVOKE 330 RIC 312 direct streaming* - Cappuccino Brown 071
Widex EVOKE 330 RIC 312 direct streaming* - Tech Black 118
Widex EVOKE 330 RIC 312 direct streaming* - Titanium Grey 121
Widex EVOKE 330 RIC 312 direct streaming* - Silver Grey 119
Widex EVOKE 330 RIC 312 direct streaming* - Tan Silk 081
Widex EVOKE 330 RIC 312 direct streaming* - Autumn Beige 123
We helpen je graag
Waarom tot 40% goedkoper?
inclusief 1e afstelling met persoonlijke afspraak met audicien in hoorcentrum
2 jaar garantie
Geen hoge marketingkosten
Laagste prijs garantie
Waarom OnlineHoortoestel.nl?
Audicien altijd direct bereikbaar, afspraak binnen 1,5 week
Tot 40% goedkoper en geen extra kosten
Achteraf of gespreid betalen mogelijk
30 dagen bedenktijd! Geld terug zonder gedoe!
Omschrijving
Specificaties
Handleidingen
Plus- en minpunten
Reviews
Omschrijving

Over het merk Widex

Widex staat al jaren bekend om het natuurlijke en comfortabele geluid van de hoortoestellen die ze aanbieden. Gebruikers van Widex hoorapparaten, kiezen doorgaans weer voor dit merk bij vervanging van hun toestel. Widex staat bekend om zijn innovatie. De EVOKE serie van Widex is dan ook hun splinternieuwe hoortoestel en het is niet zomaar een toestel. Het is het eerste zelflerende hoortoestel ter wereld. Hiermee is een nieuw tijdperk voor hooroplossingen begonnen. Profiteer van de voordelen van een intelligent hoortoestel met de Widex EVOKE 330 Fusion 2!

Over het gehoorapparaat Widex EVOKE 330 Fusion 2

De Widex EVOKE 330 Fusion 2 is een ‘achter het oor’ (AHO) toestel. Het is het enige hoortoestel dat blijft leren van de eigen real-life luisterervaring van de gebruiker én die van alle gebruikers over de hele wereld. De chip in het hoortoestel heeft meer verbindingen, betere verwerkingskracht en hogere flexibiliteit dan haar voorgangers.
De Widex EVOKE 330 Fusion 2 onthoudt de voorkeuren per luistersituatie van alle gebruikers en biedt verschillende mogelijkheden aan de gebruiker. Het enige dat de slechthorende hoeft te doen is een keuze maken uit A of B om zo tot een gewenste weergave van het geluid te komen. De rest kan aan het zelflerende algoritme van de EVOKE overgelaten worden. Dit gehoorapparaat blijft zichzelf dus ontwikkelen.

Wat kun je verder verwachten van de Widex EVOKE 330 Fusion 2?

  • De Widex EVOKE 330 Fusion 2 beschikt over een nieuwe krachtige Fluid Sound Controller die alle automatische verwerkingen nauwkeuriger en sneller behandelt dan ooit tevoren.
  • De Fluid Sound Analyzer analyseert intuïtief de geluidsomgeving en geeft prioriteit aan de belangrijkste geluidsbronnen. Hierdoor wordt de omgeving nog beter in kaart gebracht.
  • Het toestel onthoudt door het zelflerend systeem de voorkeuren van de gebruiker in elke omgeving. Dit is onmiddellijk hoorbaar, zelfs wanneer de gebruiker de betreffende locatie nog nooit heeft bezocht.
  • Dankzij de handige app kan de smartphone nu gebruikt worden als afstandsbediening van het hoortoestel.

 

Widex EVOKE 330 Fusion 2 specificaties

Naast de Widex EVOKE 330 Fusion 2, heeft Widex nog 3 soortgelijke hoortoestellen uitgebracht, namelijk de EVOKE 440 Fusion 2, EVOKE 220 Fusion 2 en EVOKE 110 Fusion 2. Wat onderscheidt de Widex EVOKE 330 Fusion 2 van deze modellen?

  • De Widex EVOKE 330 Fusion 2 heeft de één na beste beoordeling van deze vier modellen.
  • Het toestel heeft 12 kanalen en banden en 4 handmatige programma’s.
  • Dit hoortoestel heeft, in tegenstelling tot de EVOKE 440 Fusion 2, geen echoreductie.
  • De Widex EVOKE 330 Fusion 2 heeft een enorm goede situatie herkenning.
  • Het hoortoestel is ieder moment aan te passen via de app en ook een software update werkt via de app.

Wil je alle verschillen tussen de vier modellen bekijken? Maak dan gebruik van onze ‘Vergelijk’ functie. Vink onder de producten die je wilt vergelijken ‘Vergelijk’ aan en bekijk de verschillende type Widex EVOKE Fusion hoortoestellen. De verschillen worden naast elkaar getoond, zodat je precies kunt zien hoe de producten verschillen van elkaar.

Voor wie is de Widex EVOKE 330 Fusion 2?

De Widex EVOKE 330 Fusion 2 is geschikt voor iedereen die van comfort en gemak houdt. Met dit hoortoestel hoef je namelijk zo min mogelijk bij de audicien langs te gaan voor bijstellingen, want alles is via de app te regelen. Dankzij de heldere geluidskwaliteit is het met name een geschikt hoortoestel voor mensen die moeilijk kunnen wennen aan scherpe geluiden en op zoek zijn naar de beste oplossing in complexe hoorsituaties.

*Wie kan de Widex EVOKE 330 Fusion 2 voor mij instellen?

Dit hoortoestel kan alleen besteld worden wanneer deze aangepast wordt door een Widex Premium Dealer. Er kan een afspraak worden gemaakt in ons aanpascentrum in Naarden.

Widex EVOKE 330 Fusion 2 kopen

Wil jij de Widex EVOKE 330 Fusion 2 uitproberen? Gratis uitproberen is mogelijk, want je krijgt altijd het aankoopbedrag retour als je niet tevreden bent. Neem contact op met onze specialisten of bestel direct online. Weet je nog niet zeker welk hoortoestel bij jou past? Je kunt bij ons een online hoortest doen. De hoortest is gratis en vrijblijvend!
Heb je nog vragen over de Widex EVOKE 330 Fusion 2 hoortoestellen? Voor vragen kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Bekijk ook onze veelgestelde vragen en algemene voorwaarden.

Plus- en minpunten
+
Enorm goede situatie herkenning
+
hoortoestel is in het moment aan te passen via de app
+
software update kan via de app
Specificaties
Kenmerken
Oplaadbaar
Het gehoorapparaat is op te laden d.m.v. een oplaadstation. Losse oplaadbare batterijen gaan gemiddeld 1 jaar mee en worden los verkocht. Let op: er zit standaard geen oplaadstation of accu bij een oplaadbaar hoortoestel.

Optioneel

Releasejaar
Dit is het jaar waarop dit toestel in Nederland op de markt kwam.

2019

Lawaaionderdrukking
Lawaaionderdrukking zorgt ervoor dat ongewenste geluiden minder versterkt worden. Onze audiciens beoordelen deze functie met 1 t/m 5 sterren zodat je ook kunt zien hoe goed deze functie op dit hoortoestel werkt.

Type batterij
In ieder hoortoestel gaat een batterij, tenzij het een oplaadbaar hoortoestel is. Hoe groter een batterij is, hoe langer de levensduur van een batterij. In ieder hoortoestel kan één formaat batterij. Van klein naar groot heb ik de batterij 10, 312, 13 en 675.

312

Type hoortoestel
Een AHO is een hoortoestel dat Achter Het Oor zit. Een IHO is een gehoorapparaat dat doorgaans (vrijwel) onzichtbaar is omdat deze In Het Oor zit. Een RIC is een hoorapparaat dat ook achter het oor wordt geplaatst. Deze zijn kleiner omdat het luidsprekertje direct in de gehoorgang wordt geplaats in plaats van in de behuizing.

Luidspreker in het oor (LIHO/RIC)

Overige kenmerken
Binauraal streamen
Als een hoortoestel binauraal kan streamen dan kan je het geluid van apparaten die je gekoppeld hebt aan het hoortoestel (bijvoorbeeld de tv, muziek-installatie of telefoon) in beide oren horen. Heeft het hoortoestel deze functie niet dan hoor je dit soort geluiden maar in 1 van de 2 hoortoestellen.

Snel laden
Een hoortoestel dat snel laadt is binnen 20 seconden volledig opgeladen.

Valdetectie
Het hoortoestel herkent het als de gebruiker is gevallen en stuurt een waarschuwingssignaal naar contactpersonen uit de telefoon van de gebruiker.

Gehoorverlies
Je hebt 4 soorten gehoorverlies: licht, matig, middelzwaar en zwaar. Vraag een audicien welk type gehoorverlies jij hebt om een betere keuze te maken voor een hoortoestel. Wij checken overigens altijd voordat we het toestel voor je bestellen of het geschikt is voor jouw gehoorverlies.

Licht, Matig, Middelzwaar, Zwaar

Hartslagmeter
Het toestel meet de hartslag in rust en actie en kan op basis daarvan via de app aangeven hoe de conditie van de gebruiker is.

Stappenteller
Het hoortoestel telt de stappen van de gebruiker en kan advies geven op het gebied van beweging.

Vertaalfunctie
Het hoortoestel kan live vertalen wat de spreker tegenover de hoortoestel-gebruiker vertelt. De vertaling hoort de gebruiker direct in zijn oor. De gebruiker kan in zijn eigen taal terug spreken. Dit wordt middels ondertiteling op de smartphone direct voor de gesprekspartner vertaald.

Personal assistant
Door een tik op het hoortoestel kan je vragen stellen aan het hoortoestel. Deze worden dan direct in je oor beantwoord.

NVAB nr.

42268

Te koppelen aan iPhone?
Het gehoorapparaat is te koppelen aan je iPhone telefoon zonder tussenkomst van accessoires.

Te koppelen aan Android?
Het gehoorapparaat is te koppelen aan jouw Android telefoon zonder tussenkomst van accessoires.

Bluetooth
Het gehoorapparaat bevat bluetooth waardoor het aan bijna elke mobiele telefoon met bluetooth direct te koppelen is.

Zoek mijn hoortoestel
Van deze hoortoestellen wordt via de app bijgehouden waar ze voor het laatst geregistreerd zijn. Dit geeft de mogelijkheid ze terug te vinden zodra je ze kwijtgeraakt bent. Deze functie werkt alleen zodra je toestaat dat dit gebeurt.

iOS apps te koppelen icm accessoires
In combinatie met de accessoires kan je je hoortoestel bijstellen via de iOS app op je telefoon.

Android apps te koppelen icm accessoires
In combinatie met de accessoires kan je je hoortoestel bijstellen via de Android app op je telefoon.

Losse volumeschakelaar
Een schakelaar die op het hoortoestel zit om zelf het volume te regelen.

Drukknop (programma/volume)
Een knop op het hoortoestel om eventueel de verschillende ingestelde programmas's te selecteren en/of in sommige gevallen te gebruiken als volume regelaar.

Ringleiding/Luisterspoel
Een ringleiding kan gebruikt worden in diverse openbare ruimtes waaronder theaters, kerkgebouwen en crematoria. Let op: Hier moet een apart programma voor worden ingeschakeld. Op een ringleiding wordt in de bovengenoemde situaties de microfoon van de spreker aangesloten of de muziek of andere audio aangesloten zodat dit rechtstreeks naar je hoortoestel gestuurd wordt.

Vocht-/stofbestendig
De stof- en vochtbestendigheid wordt in IP aangeduid. Het eerste cijfer geeft de beschermingsgraad tegen stof aan. Bij nul is het niet beschermd tegen stof en 6 is de maximale score: stofdicht. Het tweede nummer heeft te maken met de vochtbestendigheid. Een nul betekent totaal niet vochtbestendigd en 8 is de maximale score: perswaterdicht, continue onderdompeling kan het toestel hebben. Het langduring in water houden kan niet.

IP68

Kindvriendelijk
Bij deze hoortoestellen bestaat de mogelijk om kindvriendelijke batterijlades, knoppen en/of leuke kinderkleuren toe te voegen.

Solo apparatuur compatible dmv accessoire
Deze hoortoestellen hebben de mogelijkheid om aangesloten te worden op externe microfoons. Dit kan gebruikt worden in vergaderingen, op school, in rumoer, bij presentaties en andere belangrijke gelegenheden.

Indicatie lampje batterij
Dit is een lampje op het hoortoestel waarmee gezien kan worden of het hoortoestel aan of uit staat en in welk programma het hoortoestel gezet is. Dit is met name handig voor mensen die dat zelf niet goed kunnen aangeven.

Datalogging
Deze hoortoestellen kunnen bijhouden hoe vaak, hoe lang en in welke type situaties de hoortoestellen gebruikt zijn. Dat kan handig zijn voor de audicien om het hoortoestel beter te kunnen afstellen.

Ruis-/tinnitusmaskeerder
Deze functie kan ruisgeluid aanbieden waardoor tinnitusklachten mogelijk verlicht kunnen worden.

Geschikt voor muziek
Hoortoestellen kunnen zich aanpassen aan muziek en ervoor zorgen dat muziek warmer en prettiger klinkt. Onze audiciens beoordelen deze functie met 1 t/m 5 sterren zodat je ook kunt zien hoe goed deze functie op dit hoortoestel werkt.

Frequentie verschuiving
Frequentie verschuiving verschuift frequenties die niet of slecht hoorbaar zijn naar (veelal) lagere frequenties waardoor ze weer wel te horen zijn. Als de functie niet in het toestel zit, dan staat hier een kruisje.

Feedback onderdrukker
De feedbackonderdrukker zorgt ervoor dat het fluiten van het hoortoestel onderdrukt wordt. Onze audiciens beoordelen deze functie met 1 t/m 5 sterren zodat je ook kunt zien hoe goed deze functie op dit hoortoestel werkt. Als de functie niet in het toestel zit, dan staat hier een kruisje.

Onderdrukken van impulsgeluiden
Onderdrukt plotselinge ongewenste geluiden zoals het neerzetten van een kopje of het rinkelen van een sleutelbos. Onze audiciens beoordelen deze functie met 1 t/m 5 sterren zodat je ook kunt zien hoe goed deze functie op dit hoortoestel werkt. Als de functie niet in het toestel zit, dan staat hier een kruisje.

Windruisonderdrukking
Detecteert windruis en onderdrukt het geluid. Onze audiciens beoordelen deze functie met 1 t/m 5 sterren zodat je ook kunt zien hoe goed deze functie op dit hoortoestel werkt. Als de functie niet in het toestel zit, dan staat hier een kruisje.

Echoreductie
Deze functie onderdrukt galm en echo.

Omgevingsadaptatie (automatisch programma)
Met omgevingsadaptatie wordt de omgeving gescand en past het hoortoestel zich hier op aan. Onze audiciens beoordelen deze functie met 1 t/m 5 sterren zodat je ook kunt zien hoe goed deze functie op dit hoortoestel werkt. Als de functie niet in het toestel zit, dan staat hier een kruisje.

Binaurale communicatie
De toestellen passen zich aan elkaar aan en wisselen informatie uit. Als het linker toestel bijvoorbeeld signaliseert dat de lawaai-onderdrukking aan moet, dan gaat het rechtertoestel ook aan.

Binaurale synchronisatie
Beiden toestellen communiceren met elkaar, zet je je rechter toestel harder, dan gaat links ook automatisch harder bijvoorbeeld.

Spraakherkenning
Het toestel herkent spraakgeluiden en richt zich daar met name op. Onze audiciens beoordelen deze functie met 1 t/m 5 sterren zodat je ook kunt zien hoe goed deze functie op dit hoortoestel werkt. Als de functie niet in het toestel zit, dan staat hier een kruisje.

Locatieherkenning
Het hoortoestel herkent in welke geluidssituatie je je bevindt en zal zich daaraan aanpassen.

Compatibel met CROS/BICROS toestel

Op afstand aanpasbaar
De audicien kan dit hoortoestel op afstand aanpassen aan je wensen. Je hoeft voor een aanpassing van de instellingen niet naar een audicienswinkel.

Software/firmware update op afstand
Bij sommige nieuwe hoortoestellen kunnen software updates worden uitgevoerd dmv een app op je smartphone. Hierdoor hoef je voor een bijstelling niet meer naar de audicien te gaan op locatie.

Microfoon in alle richtingen instelbaar
De microfoon kan je desgewenst instellen in de richting die je wilt , dit kan automatisch gaan, door een extra programma in te stellen of via een app. Zelf de micorfoon instellen kan fijn zijn omdat je dan zelf kan bepalen of de/het persoon/geluid links, rechts, achter of voor je versterkt wordt.

Made for iPhone

Mogelijkheid hoortoestel op een later tijdstip de software geavanceerder te maken

Banden
Banden zijn de frequentie gebieden waarin het hoortoestel zijn bewerkingen kan doen. Des te meer banden des te beter en nauwkeuriger het hoortoestel de bewerkingen kan uitvoeren.

12

Kanalen
Het aantal kanalen waarmee het gehoorapparaat kan worden ingesteld. Hoe meer kanalen hoe nauwkeuriger het apparaat kan worden afgesteld, des te beter kan je ongewenst geluid kunnen wegfilteren.

12

Max handmatige programma's

4

Toon meer Toon minder
Handleidingen
Aan de rechterkant zijn documenten weergeven die een handleiding bevatten over de Widex EVOKE 330 RIC 312 direct streaming*. Door op de groene download knop te drukken zal de handleiding in u download map te vinden zijn.
Reviews
Voor dit product zijn nog geen reviews
Beoordeling:
:
We gaan je e-mailadres niet publiceren.

Bekijk vergelijkbare producten
2 JAAR GARANTIE
Widex EVOKE 330 Fusion 2 direct streaming* - Tan Silk 081
Widex EVOKE 330 Fusion 2 direct streaming*
1318,90
Op voorraad
2 JAAR GARANTIE
Bernafon Zerena 7 miniRITE - Metallic Silver
Bernafon Zerena 7 miniRITE
1123,60
Op voorraad
2 JAAR GARANTIE
Bernafon Viron 9 miniRITE - Jet Black
Bernafon Viron 9 miniRITE
1549,-
Op voorraad
2 JAAR GARANTIE
Widex EVOKE 440 Fusion 2 direct streaming* - Tan Silk 081
Widex EVOKE 440 Fusion 2 direct streaming*
1492,22
Op voorraad
2 JAAR GARANTIE
Bernafon Zerena 9 miniRITE - Metallic Silver
Bernafon Zerena 9 miniRITE
1471,50
Op voorraad
2 JAAR GARANTIE
Widex EVOKE 220 Fusion 2 direct streaming* - Tan Silk 081
Widex EVOKE 220 Fusion 2 direct streaming*
1062,75
Op voorraad
2 JAAR GARANTIE
Bernafon Viron 7 miniRITE - Jet Black
Bernafon Viron 7 miniRITE
1449,-
Op voorraad
Recent bekeken