0,00
0

Widex hoortoestellen koppelen aan de app

Hoe verbind ik mijn Widex Moment hoortoestellen met mijn iPhone?

-  Plaats een nieuwe batterij in uw Widex-hoortoestel. Sluit de batterijlade nog niet, zodat het hoortoestel nog niet opstart. Heeft u een oplaadbaar toestel? Laat het dan nog even in de oplader zitten.
-  Schakel Bluetooth in, veeg van de onderkant naar de bovenkant van het scherm: u komt nu op het bedieningsscherm. Tik op het Bluetooth-pictogram.
-  Ga naar instellingen, tik op Algemeen, dan Toegankelijkheid, MFI Hoortoestellen, Sluit de batterijlade. Als u oplaadbare apparaten hebt, kunt u deze nu uit de lader halen zodat het apparaat opstart. Het hoortoestel gaat nu aan en uw iPhone, iPad en iPad kunnen het toestel detecteren. Tik nu op Gehoorapparaten.
-  De naam van het hoortoestel en het modelnummer verschijnen op het scherm. Tik op de naam van het hoortoestel. Het toestel is geselecteerd wanneer er een blauw vinkje naast de naam van het hoortoestel staat (was eerst zwart). Druk op Koppelen in het dialoogvenster. U ontvangt twee afzonderlijke koppelingsverzoeken voor het koppelen van twee hoortoestellen. Het tweede verzoek verschijnt een paar seconden na het starten van de eerste koppeling.

Hoe verbind ik mijn Widex Moment hoortoestellen met mijn Android telefoon?

-  Zoek en tik op het Instellingen-pictogram op uw telefoon.
-  Selecteer Bluetooth®.
-  Als Bluetooth in dit scherm uit lijkt te staan, verander de instelling dan in Aan. Open en sluit vervolgens de batterijlade van uw hoortoestellen (dit maakt het mogelijk om de hoortoestellen te koppelen). Als u oplaadbare apparaten heeft, kunt u deze uit de lader halen zodat ze vanzelf opstarten.
-  Onder Gekoppelde apparaten ziet u uw voornaam gevolgd door hoortoestel (bijv. Michelle Hearing Aid), zodra het apparaat uw hoortoestellen herkent. Als uw naam niet binnen 5-7 seconden in de lijst 'Apparaten' verschijnt, tikt u op Toegankelijkheid in de linkerbovenhoek en vervolgens op Hoortoestellen.
-  Tik op de naam van het hoortoestel om het hoortoestel te koppelen met uw toestel.
-  De apparaten zijn nu gekoppeld.

De Moment app installeren

Wanneer u de WIDEX Moment app gebruikt, kunt u uw hoortoestellen moeiteloos aanpassen in verschillende luisteromgevingen. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om uw hoortoestel aan te passen.
-  Download de Widex Moment-app in de Play Store (Android) of in de App Store (Iphone).
-  Open de app en volg de aanwijzingen om te beginnen.

eng logo
Copyright © 2023 Online-hearingaids.com
By Yvan Karman
chevron-down