0,00
0

Widex komt met Widex Evoke EC (brandstofcel, fuel cell, e-cell of energy cell)

Het vervangen van batterijtjes is voor veel slechthorenden een kriem. De batterijtjes worden steeds kleiner omdat hoortoestellen steeds kleiner worden. En dus ben je behoorlijk aan het priegelen bij het wekelijks vervangen van de hoorbatterijen.

Bovendien is het vervangen van batterijtjes natuurlijk schadelijk voor het milieu. Dat moet anders kunnen dacht het innovatie hoortoestellenmerk Widex.

Widex werkt al jaren aan een nieuw product dat zowel het milieu als de slechthorende enorm gaat helpen: een fuel-cell, ookwel e-cell of energy cell genoemd. De cell, die werkt op methanol, wordt verwerkt in de hoortoestellen. Hierdoor bestaan er straks gehoorapparaten die oplaadbaar zijn én in minder dan 20 seconden volledig op te laden zijn voor 24 uur. Het gaat hier dus niet om een oplaadbare accu maar een cell die ín het hoortoestel zit. Het nieuwe toestel gaat de Widex Evoke EC heten.

Geen batterijtjes of accu’s meer vervangen dus binnenkort, dankzij de Widex Evoke EC met fuel-cell van Widex. Het hoortoestel simpelweg minder dan 20 seconden in de oplader plaatsen voor 24 uur luistergenot.

De energy cell van de Widex Evoke EC is nu nog niet verkrijgbaar. Zodra dat wel het geval is, gaan we deze uiteraard aanbieden op OnlineHoortoestel.nl. Wil je dat we het je laten weten als de energy cell verkrijgbaar is? Laat het ons dan weten. Ook hier geldt: wij gaan de Widex Evoke EC energy cell tot 40% goedkoper aanbieden dan bij de audicien in de hoorwinkel.

eng logo
Copyright © 2023 Online-hearingaids.com
By Yvan Karman
chevron-down