0,00
0
Widex Moment BTE AutumnBeige sale cheaper price orderWidex Moment BTE ChestnutBrown sale cheaper price orderWidex Moment BTE DarkCherry sale cheaper price orderWidex Moment BTE DeepBlue sale cheaper price orderWidex Moment BTE GoldenBrown sale cheaper price orderWidex Moment BTE HoneyBlonde sale cheaper price orderWidex Moment BTE MediterraneanTurquoise sale cheaper price orderWidex Moment BTE PearlWhite sale cheaper price orderWidex Moment BTE ShockingPink sale cheaper price orderWidex Moment BTE SilverGrey sale cheaper price orderWidex Moment BTE SportyRed sale cheaper price orderWidex Moment BTE TechBlack sale cheaper price orderWidex Moment BTE TitaniumGrey sale cheaper price orderWidex Moment Compared 3Widex Moment Accessories 3Widex Moment 440 functionalities 3Widex Hearingaids smartphone Bluetooth 3Trustedshops Review Customer EN 3Widex official warranty 2 years 5 prices 3Chat Everyday 2200 hearing Aid customer service 1 1 3Achter Het Oor Hoortoestel Phoank Paradise 1 1
 • Widex Moment BTE AutumnBeige sale cheaper price order
 • Widex Moment BTE ChestnutBrown sale cheaper price order
 • Widex Moment BTE DarkCherry sale cheaper price order
 • Widex Moment BTE DeepBlue sale cheaper price order
 • Widex Moment BTE GoldenBrown sale cheaper price order
 • Widex Moment BTE HoneyBlonde sale cheaper price order
 • Widex Moment BTE MediterraneanTurquoise sale cheaper price order
 • Widex Moment BTE PearlWhite sale cheaper price order
 • Widex Moment BTE ShockingPink sale cheaper price order
 • Widex Moment BTE SilverGrey sale cheaper price order
 • Widex Moment BTE SportyRed sale cheaper price order
 • Widex Moment BTE TechBlack sale cheaper price order
 • Widex Moment BTE TitaniumGrey sale cheaper price order
 • Widex Moment Compared 3
 • Widex Moment Accessories 3
 • Widex Moment 440 functionalities 3
 • Widex Hearingaids smartphone Bluetooth 3
 • Trustedshops Review Customer EN 3
 • Widex official warranty 2 years 5 prices 3
 • Chat Everyday 2200 hearing Aid customer service 1 1 3
 • Achter Het Oor Hoortoestel Phoank Paradise 1 1
 1. Bestel en betaal jouw hoortoestel eenvoudig online
 2. Upload jouw audiogram na de bestelling
 3. De audicien stelt jouw hoortoestel 100% op afstand in en stuurt ze binnen enkele dagen naar je toe

FAQ

Widex MOMENT 440 BTE 13 direct streaming*

1.499,00

op voorraad

Voor Gehoorapparaten is de prijs per hoortoestel.

Dit hoortoestel kunnen wij op basis van een audiogram (een hoortest) instellen en per post toesturen. Widex Moment: Het eerste hoortoestel dat niet klinkt als een hoortoestel. Dit hoortoestel kunnen wij op basis van een audiogram (een hoortest) instellen en per post toesturen. Widex Moment Het merk Widex staat al jaren bekend om het natuurlijke […]
Bij hoortoestellen: Eerste afstelling inbegrepen.
Gratis chat service met audioloog, 7 dagen per week tot 22:00
Lage prijzen gegarandeerd
2 jaar garantie op alle hoortoestellen.
Voeg toe aan offerte
Visa Mastercard American Express PayPal Diners Club Discover

You may also like…

Beschrijving
Specificaties
Plus en Minpunten
Handleiding
Reviews

Description

Dit hoortoestel kunnen wij op basis van een audiogram (een hoortest) instellen en per post toesturen.
Widex Moment: Het eerste hoortoestel dat niet klinkt als een hoortoestel.

Dit hoortoestel kunnen wij op basis van een audiogram (een hoortest) instellen en per post toesturen.

Widex Moment
Het merk Widex staat al jaren bekend om het natuurlijke en comfortabele geluid van de hoortoestellen die zij aanbieden. Slechthorenden die een Widex hoorapparaat gebruiken, blijven doorgaans bij vervanging voor dit merk toestellen kiezen. Widex staat ook bekend om zijn innovatie. De Widex Moment is het allernieuwste en meest innovatieve hoortoestel van Widex en is één van de eerste zelflerende hoortoestellen te wereld dmv van “Arificial intlligence”. Hiermee is een nieuw tijdperk voor hooroplossingen begonnen.

Over het gehoorapparaat Widex Moment

TruAcoustics in de Widex Moment is het systeem dat is ontwikkeld om te blijven leren van de eigen real-life luisterervaring van de gebruiker én die van alle gebruikers over de hele wereld. De chip in het hoortoestel heeft meer verbindingen, betere verwerkingskracht en een hogere flexibiliteit dan haar voorgangers. Het geeft de meest intelligente en juiste versterking in de verschillende luistersituaties gebaseerd op de behoefte va de gebruiker. Alle individuele metingen vormen de basis voor TruAcoustics ™. Alles is verankerd in de Personal Gain Integrator, het hart van de WIDEX MOMENT. Daarom is de WIDEX MOMENT van alle hoortoestellen het meest persoonlijk en nauwkeurig in te stellen. De app gebruiken als afstandsbediening, het rechtstreeks telefoneren en muziek streamen vanaf uw telefoon of tablet, het is allemaal mogelijk met de WIDEX MOMENT.

PureSound™is de manier waardoor de acceptatie van de Widex moment sneller en makkelijker gaat. Met de meest nieuwe en geavanceerde techniek en door de ZeroDelay technologie, waarbij de verwerking vertraging van het geluid tussen de microfoon en de luidspreker teruggebracht naar minder dan 0,5 milliseconde, creëert de Widex Moment het meest natuurlijke en de beste geluidskwaliteit.
Soundsense Learn Via de Soundsense learn app op je smartphone worden de voorkeurs instellingen gebruikt van de toesteldrager. Het toestel onthoudt door het zelflerend systeem de voorkeuren van de gebruiker in elke omgeving. Dit is onmiddellijk hoorbaar, zelfs wanneer de gebruiker de betreffende locatie nog nooit heeft bezocht. De app gebruiken als afstandsbediening, het rechtstreeks telefoneren en muziek streamen vanaf uw telefoon of tablet, het is allemaal mogelijk met de Widex Moment. De draadloze snufjes in het hoortoestel maken het toestel geschikt voor iedereen die voor comfort gaat en die zo min mogelijk bij de audicien langs wilt gaan voor bijstellingen. Dankzij de heldere geluidskwaliteit is het met name een geschikt hoortoestel voor mensen die moeilijk kunnen wennen aan scherpe geluiden en op zoek zijn naar de beste oplossing in complexe hoor situaties.

*Wie kan de Widex Moment voor mij instellen? Dit hoortoestel kan alleen besteld worden wanneer deze aangepast wordt door een Widex Premium Dealer. Er zal een afspraak worden gemaakt in ons aanpascentrum in Naarden. Heb je interesse in dit hoortoestel? Gratis uitproberen is mogelijk want je krijgt altijd het aankoopbedrag retour als je niet tevreden bent. Neem contact op met onze specialisten of bestel direct online.

Specifieke tekst Widex MOMENT mRIC R D Het kleinste Lithium-Ion oplaadbare RIC hoortoestel op de markt

 • Geen gedoe met kleine batterijen – zet de hoortoestellen gewoon in de oplader
 • 16-20 uur luisterplezier na 4 uur opladen
 • Duurzamere, vochtbestendige microfoons
 • Nanocoating van microfoonrooster en circuitblok voor extra vochtbestendigheid
 • Flexibele aanpassing bereik met keuze uit twee nieuwe kleinere, krachtigere receivers

Dit hoortoestel kunnen wij op basis van een audiogram (een hoortest) instellen en per post toesturen.

Let op: Als je dit toestel op afstand wilt bijstellen, moet u een Widex Remote Link erbij bestellen.

Specification

Extra informatie

Kleur

Autumn Beige 123, Chestnut Brown 115, Dark Cherry 116, Deep Blue 136, Golden Brown 120, Honey Blonde 114, Mediterranean Turquoise 078, Pearl White 068, Shocking Pink 077, Silver Grey 119, Sporty Red 076, Tech Black 118, Titanium Grey 121

Pros and Cons

Reviews

Hoortoestellen- Wat is inbegrepen in onze prijzen?

Gratis eerste instelling

Gratis 2 jaar fabrieksgarantie

Gratis filters

Gratis domes en luidsprekers (indien van toepassing)

eng logo
Copyright © 2023 Online-hearingaids.com
By Yvan Karman
chevron-down