0,00
0
WidexEvokeXP027 3WidexEvokeXP028 3WidexEvokeXP025 3Starkey Evolv Ai 2400 CIC Bluetooth in ear example wearing how it looks 1Starkey Livio In Ear Free EarMold HearingAids 4Trustedshops Review Customer EN 3Widex official warranty 2 years 5 prices 3Chat Everyday 2200 hearing Aid customer service 1 1 3
 • WidexEvokeXP027 3
 • WidexEvokeXP028 3
 • WidexEvokeXP025 3
 • Starkey Evolv Ai 2400 CIC Bluetooth in ear example wearing how it looks 1
 • Starkey Livio In Ear Free EarMold HearingAids 4
 • Trustedshops Review Customer EN 3
 • Widex official warranty 2 years 5 prices 3
 • Chat Everyday 2200 hearing Aid customer service 1 1 3
 1. Bestel en betaal jouw hoortoestel eenvoudig online
 2. Upload jouw audiogram na de bestelling
 3. De audicien stelt jouw hoortoestel 100% op afstand in en stuurt ze binnen enkele dagen naar je toe

FAQ

Widex MOMENT 440 XP*

1.544,00

op voorraad

Voor Gehoorapparaten is de prijs per hoortoestel.

 • Enorm goede situatie herkenning
 • Hoortoestel is in het moment aan te passen via de app
 • Software update kan via de app
 • Geen minpunten
Bij hoortoestellen: Eerste afstelling inbegrepen.
Gratis chat service met audioloog, 7 dagen per week tot 22:00
Lage prijzen gegarandeerd
2 jaar garantie op alle hoortoestellen.
Voeg toe aan offerte
Visa Mastercard American Express PayPal Diners Club Discover

You may also like…

Beschrijving
Specificaties
Plus en Minpunten
Handleiding
Reviews

Description

Dit hoortoestel kunnen wij op basis van een audiogram (een hoortest) instellen en per post toesturen.

Let op: bij dit hoortoestel krijg je er een gratis Widex Remote Link bij! Met de Widex Remote Link kunnen wij op afstand het hoortoestel in de toekomst nog bijstellen. Een bezoek aan een hoorcentrum is dan niet nodig.

Widex EVOKE Over het merk Widex Widex staat al jaren bekend om het natuurlijke en comfortabele geluid van de hoortoestellen die ze aanbieden. Slechthorenden die een Widex hoorapparaat gebruiken, blijven doorgaans bij vervanging voor dit merk toestellen kiezen. Widex staat ook bekend om zijn innovatie. De Widex EVOKE is het splinternieuwe hoortoestel van Widex en is het eerste zelflerende hoortoestel te wereld. Hiermee is een nieuw tijdperk voor hooroplossingen begonnen. Over het gehoorapparaat Widex EVOKE - De Widex EVOKE is het enige hoortoestel dat blijft leren van de eigen real-life luisterervaring van de gebruiker én die van alle gebruikers over de hele wereld. De chip in het hoortoestel heeft meer verbindingen, betere verwerkingskracht en hogere flexibiliteit dan haar voorgangers. - - De Widex EVOKE beschikt over een nieuwe krachtige Fluid Sound Controller die alle automatische verwerkingen nauwkeuriger en sneller behandelt dan ooit tevoren. - De Fluid Sound Analyzer analyseert intuïtief de geluidsomgeving en geeft prioriteit aan de belangrijkste geluidsbronnen, Hierdoor wordt de omgeving nog beter in kaart gebracht. - Het toestel onthoudt door het zelflerend systeem de voorkeuren van de gebruiker in elke omgeving. Dit is onmiddellijk hoorbaar, zelfs wanneer de gebruiker de betreffende locatie nog nooit heeft bezocht. - De ToneLink-app geeft extra gemak. Je kan hiermee het volume aanpassen en dempen. - Dankzij de app kan de smartphone nu gebruikt worden als afstandbediening van het hoortoestel. Voor wie is de Widex EVOKE? De draadloze snufjes in het hoortoestel maken het toestel geschikt voor iedereen die voor comfort gaat en die zo min mogelijk bij de audicien langs wilt gaan voor bijstellingen. Dankzij de heldere geluidskwaliteit is het met name een geschikt hoortoestel voor mensen die moeilijk kunnen wennen aan scherpe geluiden en op zoek zijn naar de beste oplossing in complexe hoorsituaties. *Wie kan de Widex EVOKE voor mij instellen? Dit hoortoestel kan alleen besteld worden wanneer deze aangepast wordt door een Widex Premium Dealer. Er zal een afspraak worden gemaakt in ons aanpascentrum in Naarden. Heb je interesse in dit hoortoestel? Gratis uitproberen is mogelijk want je krijgt altijd het aankoopbedrag retour als je niet tevreden bent. Neem contact op met onze specialisten of bestel direct online.

Let op: Als je dit toestel op afstand wilt bijstellen, moet u een Widex Remote Link erbij bestellen

Specification

Extra informatie

Pros and Cons

 • Enorm goede situatie herkenning
 • Hoortoestel is in het moment aan te passen via de app
 • Software update kan via de app
 • Geen minpunten

Reviews

Hoortoestellen- Wat is inbegrepen in onze prijzen?

Gratis eerste instelling

Gratis 2 jaar fabrieksgarantie

Gratis filters

Gratis domes en luidsprekers (indien van toepassing)

Bekijk ook deze producten

eng logo
Copyright © 2023 Online-hearingaids.com
By Yvan Karman
chevron-down