Menu

Widex Moment vs. Oticon More

De zoektocht naar het meest natuurlijke geluid

Met de nieuwe generatie hoortoestellen horen we steeds vaker de term “meest natuurlijke geluid”. Maar welk toestel is hier nou echt het beste in en hoe natuurlijk klinkt dat dan? Wij zetten vandaag twee vergelijkbare merken met hun beste hoortoestellen tegenover elkaar om te zien wat de verschillen zijn.

De merken
We gaan kijken naar de Moment toestellen van Widex en de More toestellen van Oticon. Het zijn allebei bedrijven die hun roots vinden in Denemarken en echt gevestigde namen zijn in de hoorbranche. De Moment en One zijn beide de allernieuwste hoorapparaten van de twee merken en allebei claimen ze het meest natuurlijke geluid te hebben.

Alles op een rijtje

Widex
Oplaadbare uitvoering ✔ Batterij uitvoering ✔ Razendsnelle geluidstransfer ✔ Natuurlijke geluidservaring ✔  Meerdere technologieklasses ✔ AHO-uitvoering ✔  IHO-uitvoering ✔ Machine learning ✔

Oticon
Oplaadbare uitvoering ✔ Razendsnelle geluidstransfer ✔ Natuurlijke geluidservaring ✔  Meerdere technologieklasses ✔ AHO-uitvoering

Zoals je kan zien zijn de toestellen nagenoeg identiek. Uiteindelijk komt het neer op persoonlijke voorkeur. Klik hier voor een overzicht van de Oticon More en klik hier voor een overzicht van de Widex Moment toestellen.

 

Vragen?

Ontvang gratis 10 minuten consult met onze audicien!