A A
23 Service punten
Menu

Top hoortoestellen kopen tot -50% en een vergoeding van jouw zorgverzekeraar

Ontdek hoe je goedkoop de beste toestellen bestellen én vergoeding kan krijgen via jouw zorgverzekeraar

Ja het is echt mogelijk! Koop tot maar liefst -50% goedkoper de meest geavanceerde hoortoestellen en krijg ook nog vaak vergoeding van jouw zorgverzekering.  Wellicht denk je dat zal wel heel moeilijk zijn, maar het is heel eenvoudig!

Ontvang van ons een offerte in je email en stuur deze door naar je zorgverzekering. Zo simpel is het.
Zo kan je profiteren van de meest geavanceerde hoortoestellen tegen een zeer scherpe prijs. Dit allemaal met het gemak vanuit huis, want je hoeft niet naar onze winkel te komen: onze geavanceerde hoortoestellen kunnen 100% op afstand ingesteld en afgesteld worden.

Hier keek je naar!

Hoe krijg je vergoeding?

Sommige zorgverzekeraars vergoeden wel en anderen niet. Hoe kom je erachter of jouw zorgverzekeraar vergoedt? Eenvoudig! Stuur onze offerte in en krijg reactie van jouw zorgverzekeraar.
Kies eerst jouw favoriete hoortoestel uit en vraag hier een offerte voor aan.

Ontdek welk hoortoestel bij jou past!

Ben jij nieuwsgierig welk hoortoestel het beste bij jou past? Beantwoord 5 vragen en ontdek in 2 minuten welk hoortoestel onze audicien jou zou aanraden.

Wat moet ik doen als ik niet weet welk toestel ik wil?

Ben je nog in de oriënterende fase en wil jij meer informatie over de diverse hoortoestellen? Dan vind je bij Onlinehoortoestel antwoord op al jouw vragen.

Ontdek informatie van de professional. Lees artikelen, blogs en reviews op onze site om jou te helpen met het kiezen van de juiste toestel. Lees het allen hier op onze audicien blog.  

Bekijk onze YouTube kanaal en bekijk review, how to en unboxing videos die jou allen kunnen helpen met het selecteren van de beste gehoorapparaten.

Ontdek onze handige hoortoestel advies tool. Binnen 5 minuten geven we jou een persoonlijk advies op basis van 10 vragen te stellen. Dit allemaal online en vanuit het gemak bij u thuis. Ben jij nieuwsgierig? Doe de test en ontdek jouw hoortoestel advies.

Videochat afspraak met Audicien maken?

Wil jij liever een gratis & vrijblijvend afspraak met een van onze gecertificeerde audiciens? Krijg antwoord op al je vragen en boek vandaag nog een handige en makkelijke videochat afspraak met een van onze gediplomeerde audiciens.