ZVOX AccuVoice 205

Merk: ZVOX
ZVOX AccuVoice 205
ZVOX AccuVoice 205
357,95
Op voorraad
We helpen je graag
Waarom kiezen voor Online Hoortoestel.nl?
Niet tevreden? Geld terug zonder gedoe!
Audicien 7 dagen per week tot 22:00 uur bereikbaar voor vragen
Tot 40% goedkoper
 
Binnen 2 werkdagen in huis
Lid van Thuiswinkelwaarborg
Omschrijving
Specificaties
Handleidingen
Reviews
Omschrijving

De ZVOX AccuVoice 205 is een mini home theater systeem (Sound bar, ofwel luidspreker) dat gebruik maakt van geavanceerde hoortoestel technologie. Je kan deze luidspreker met 1 kabel koppelen aan je televisie. Je kan zodoende het tv programma beter volgen omdat spraak door deze soundbar/luidspeker wordt uitgelicht.

Deze technologie levert een buitengewoon goede geluidskwaliteit, met een voor TV en Audio ongekend spraak verstaan. De accuVoice 205 kan eenvoudig worden ingesteld naar je eigen hoorwensen gebruik makend van het audiogram en de pre-setting mogelijkheden.

Dit product kan je instellen door middel van verschillende profielen. Er staan diverse audiogrammen in het systeem en je kan kiezen welk audiogram het beste op jouw audiogram lijkt.

Specificaties
Kenmerken
Merk
Alle producten die wij online hebben staan hebben een merk, wij verkopen alleen hoortoestellen en andere producten van de meest gerenomeerde merken.

ZVOX

Handleidingen
Aan de rechterkant zijn documenten weergeven die een handleiding bevatten over de ZVOX AccuVoice 205. Door op de groene download knop te drukken zal de handleiding in u download map te vinden zijn.
Reviews
Voor dit product zijn nog geen reviews
Beoordeling:
:
We gaan je e-mailadres niet publiceren.

Recent bekeken