0,00
0

Audicien

Wat is een audicien?

Een audicien is een hoorspecialist: een professional die jou begeleidt, adviseert en helpt. Dat doet de audicien in eerste instantie door een hoortest uit te voeren om erachter te komen of je überhaupt een hoortoestel nodig hebt. Daarna kan je van een audicien advies verwachten over het juiste hoortoestel voor jouw specifieke gehoorverlies. Dat advies geeft de audicien het liefst nadat hij ook jouw verdere wensen over een hoortoestel heeft vernomen. Om daarachter te komen, stelt een audicien daarom ook vragen over jouw levensstijl. Op basis daarvan kan er een keuze tussen de verschillende soorten hoortoestellen worden gemaakt. Na het advies stelt de audicien jouw hoortoestel in op jouw gehoorverlies. Na de eerste instelling legt de audicien uit hoe het hoortoestel precies werkt en helpt met het downloaden van de app die bij het hoortoestel hoort. En uiteraard geeft de audicien ook uitleg over hoe je het hoortoestel onderhoudt. De jaren daarna is de audicien altijd bereikbaar. Audiciens helpen vaak later nog met extra bijstellingen. Alhoewel dat met de hedendaagse techniek nog zelden nodig is. Jouw gehoor kan natuurlijk wel veranderen en in dat geval kan de audicien de instellingen van het hoortoestel aanpassen. Je kan dus altijd bij je audicien terecht!

Hoe gaan onze online audiciens te werk?

Een hoortoestel kopen is bij Online Hoortoestel veel makkelijker dan bij de audicien om de hoek. Je kunt langskomen in één van onze winkels, maar dat is absoluut niet nodig. Je maakt eerst een keuze voor een hoortoestel. Als je geen keuze kunt maken, kunnen we je ook middels een (video)afspraak adviseren. Dan stuur je de resultaten van je hoortest gewoon op of je doet een (gratis) gehoortest in één van onze hoorcentra. We kunnen de hoortest met jouw hoortoestellen ook op afstand doen, als je gewoon thuis bent. Onze online audiciens stellen je gehoorapparaat vervolgens gelijk correct voor je in. Heb je toch problemen met je gehoorapparaat, dan kun je natuurlijk later nogmaals langskomen. Normaliter zit in de prijs van een gehoorapparaat het meermaals afstellen inbegrepen bij de audicien. Aangezien wij het hoortoestel gelijk afstellen, hoef je de prijs voor die overige bezoeken niet te betalen. Voor gemak en een lage prijs kies je dus voor de online audiciens van Online Hoortoestel. Dit scheelt flink in de kosten! Vraag je je af: “Wat kost een hoortoestel?” De hoortoestel prijzen vind je op de productpagina’s van onze hoortoestellen. Daarin zijn wij altijd transparant! Meer weten over onze online audiciens? Lees dan verder!

Waar vind je de betrouwbare audiciens van Online Hoortoestel? Overal en vooral online!

  Onze audiciens kunnen iedereen direct thuis helpen, want al onze geavanceerde hoortoestellen zijn op afstand en op maat voor je in te stellen. Zelfs als je nog geen audiogram hebt van jouw gehoorverlies is dit mogelijk. Ook een advies-gesprek kan op afstand. Ergens naar toe gaan is dus echt niet meer nodig!   Wat als je tóch wilt langskomen? Dan heb je 2 mogelijkheden: je komt langs op één van onze hoorcentra of servicepunten je bezoekt (na ontvangst van je hoortoestel) een willekeurige lokale audicien voor nazorg.   Let op: al onze hoortoestellen hebben minstens 1 jaar wereldwijde garantie. Dat betekent dat je in die periode óók bij een lokale audicien jouw hoortoestel kan laten repareren.   Uiteraard zijn alle audiciens ook via chat bereikbaar. De audiciens zijn 7 dagen per week tot 22:00 uur via chat bereikbaar. Zo maken onze betrouwbare audiciens het verschil!   Wil je zien waar je onze audiciens precies kan vinden? Bekijk dan onze vestigingen. Afspraak maken met één van onze Star gecertificeerde audiciens? Neem dan contact op.   Wil je al eerder meer inzicht in je gehoor? Doe dan onze gratis gehoortest. Deze online, gratis hoortest geeft jou meer inzicht in je gehoorproblemen en geeft ook een advies over welke hoortoestellen bij deze problemen horen. Dat kunnen de onzichtbare hoortoestellen, maar ook de IHO in-het-oor hoortoestellen zijn.    

 

Maak een afspraak met een audicien

Maak kennis met enkele van onze audiciens

Audicien Guido Makker is o.a. werkzaam als audicien in Naarden. Deze doorgewinterde audicien neemt regelmatig ook de afspraken die via videobellen gaan op zich. Guido heeft heel veel ervaring als audicien. “Het leuke vind ik dat ik zelfs met slechthorenden over de hele wereld contact heb. Het instellen op afstand gaat zo foutloos dat klanten echt versteld staan van hoe goed ze op afstand geholpen worden. Deze branche is zeer innovatief en wij staan daarin voorop!”

Afspraak maken met Guido

Audicien Michel opende ruim 30 jaar geleden zijn eerste hoorwinkel. Inmiddels weet hij dat de toekomst bij online ligt. Vandaar dat hij zich inzet om voor zoveel mogelijk slechthorenden een goed ingesteld hoortoestel toegankelijk te maken. “Tijden veranderen en wij veranderen mee.”

 

Afspraak maken met Michel

Audiciens Makker zijn helemaal van deze tijd. Zij genieten ervan als ze de klanten 100% op afstand kan helpen met een hoortest of een instelling van een hoortoestel. ”Het leuke is dat we mensen dus nu direct in hun eigen woon-omgeving de hoortoestellen kunnen laten ervaren. En dat we tijdens een afspraak de instellingen direct kunnen aanpassen. Snellere service bestaat niet!”

 

Afspraak maken met een van de makkers

Audicien Amber Miltenburg is sinds het begin van OnlineHoortoestel.nl werkzaam. Voor die tijd werkte ze als audicien in Amsterdam. Amber is als audicien oplossingsgericht en streeft ernaar iedere aanpassing in één keer goed te doen. “Het klinkt heel onaardig en zo bedoel ik het niet. Maar we willen klanten eigenlijk niet meer terug zien. Het moet gewoon in één keer goed zijn. In 99 van de 100 gevallen lukt dat ook!”

 

Afspraak maken met Amber

nog producten die de audiciens adviseren toevoegen.!!

over nemen van: Audicien - Persoonlijke service mét de laagste prijs (online-hearingaids.com)
eng logo
Copyright © 2023 Online-hearingaids.com
By Yvan Karman
chevron-down