RETOURNEREN

KAN IK MIJN BESTELLING RETOURNEREN?

Ja, dat kan. Onze hoortoestellen mag u altijd  60 DAGEN PROEF HOREN! Bent u na deze 60 dagen niet tevreden met uw aankoop? Dan kunt u de hoortoestellen terugsturen naar Onlinehoortoestel.nl.
De 60 dagen gaan tellen vanaf de dag dat u de hoortoestellen ontvangen heeft.
Andere producten, zoals accessoires, van Onlinehoortoestel.nl hebben een retourtermijn van 14 dagen. Om uw artikelen retour te sturen, verzoeken wij u de volgende stappen te volgen.

Lees meer

HOE WERKT HET RETOURPROCES?

Om de artikelen retour te sturen, volgt u de volgende stappen: 

 • Doe de bestelde item(s) weer in de originele verpakking. Let op, stuur de goederen in de oorspronkelijk staat en onbeschadigd terug. Als de originele verpakking ontbreekt, zullen wij eventueel de waardevermindering in rekening brengen.
 • Gelieve verzoeken wij u om uw retour op te sturen onder vernoeming van uw ordernummer naar:
  Onlinehoortoestel.nl
  Nikkelstraat 43
  1411 AH Naarden
 • Voeg bij het pakketje eventueel de reden van retourneren. Dit is waardevolle informatie voor ons, zodat wij onze service continu kunnen blijven optimaliseren.
 • Wij betalen het gehele aankoopbedrag uiterlijk binnen 14 dagen terug na ontvangst van de geretourneerde goederen. 
 • UITZONDERING: Hygiëne producten, zoals oordoppen en oorstukjes, waarvan de verzegeling is verbroken kunnen niet geretourneerd worden.
 • Voor andere producten dan hoortoestellen geldt een herroepingstermijn van 14 dagen. U kunt binnen 14 dagen na ontvangst aan ons laten weten dat u van de aankoop af ziet. Hierna heeft u vervolgens 14 dagen om de producten daadwerkelijk te retourneren. Wij betalen het gehele aankoopbedrag uiterlijk binnen 14 dagen terug na ontvangst van de geretourneerde goederen

WAT ZIJN DE KOSTEN VOOR HET RETOURNEREN?

De verzendkosten van het retourneren zijn voor eigen rekening en zijn afhankelijk van het formaat van het pakketje, het gewicht en de vervoerder. 
Binnen de EU kunt u uw retour versturen met elke lokale vervoerder.
Let op: verstuur uw pakket gelieve niet onder rembours. Bij eventuele schade of een ongefrankeerde zending, kunnen wij kosten in rekening brengen.

Belangrijke informatie voor het versturen van uw retour buiten de EU:
Komt uw verzending van buiten de EU? Verstuur het dan met UPS Fed-ex. Voeg de factuur toe. Geef hierop aan ‘Duty Paid’ en dat het gaat om een ​​retour, dus ‘Retourneerde goederen’ en niet ‘Commerciële goederen’. Zorg ervoor dat het gewicht van het pakket correct is ingevoerd.
Let op: verzendingen waarvoor invoerrechten verschuldigd zijn, kunnen niet op ons verhaald worden. Deze zullen wij niet accepteren en worden retour gestuurd.

HOORTOESTEL RETOURNEREN

Overeenkomst herroepen en zonder opgaaf van reden terugsturen:
U heeft het recht om binnen een termijn van 60 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 60 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het product fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, dient u ons via een verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping (PDF), maar bent hiertoe niet verplicht. U kunt ook gebruik maken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat u van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht.

De 60 dagen bedenktermijn geldt voor hoortoestellen. U bent op tijd wanneer u de goederen terugstuurt, voordat de termijn van 60 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw eigen rekening.

Ons retouradres:
Nikkelstraat 43
1411 AH Naarden  

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen.  

Retourformulier downloaden