De online Hoortest

Neem onze gratis online hoortest om uw gehoor te controleren. Ontdek snel en eenvoudig uw gehoorstatus en ontvang deskundig advies over mogelijke vervolgstappen.

Gehoortest

Heb je het gevoel dat je gehoor langzaam slechter wordt? Wellicht herken je het probleem dat geluiden anders klinken dan ze eerst deden in jouw dagelijkse situaties. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je in een drukke omgeving je gezelschap slechter verstaat en daarom regelmatig om herhaling moet vragen. Of dat je de televisie steeds harder zet, omdat je het niet goed verstaat. Er zijn verschillende soorten gehoorverlies. Sommige gehoorklachten zijn tijdelijk, andere permanent. Sociale contacten zijn belangrijk en daarom wil je natuurlijk graag een vriend of familielid verstaan. Met een professionele hoortest kom je erachter wat de kwaliteit van je gehoor is!

Twijfel je over de kwaliteit van je gehoor en wil je weten of je een hoortoestel nodig hebt? Doe dan onze gratis online gehoortest! Deze gratis hoortest kun je gemakkelijk achter de computer uitvoeren. Hierdoor hoef je het huis niet uit en kun je het op je eigen gemak in een rustige omgeving doen. Mocht het steeds vaker voorkomen dat je slecht hoort, is het zeker raadzaam om een online gehoortest te doen!

Je kunt ook twijfelen over het gehoor van je kind. Een online hoortest voor een kind kan dan raadzaam zijn. Wij kunnen in ons hoorcentrum in Naarden een uitgebreide gehoortest voor een kind doen.

Welk hoortoestel heb ik nodig?

Onze online hoortest geeft je antwoord op de vraag of je een hoortoestel nodig hebt, of dat je een perfect gehoor hebt. We geven aan of we denken dat jij voordeel haalt uit het gebruik van een hoortoestel. Daarna kun je aan de slag gaan met ons geautomatiseerde hoortoestel advies, waarna je weet welke soort hoortoestel past bij jouw wensen en eisen. Deze kun je vervolgens direct online bij ons bestellen om thuis uit te proberen.

Hoe werkt onze online gehoortest?

Onze gratis gehoortest bestaat uit twee delen: het invullen van een vragenlijst en het verstaan van een ingesproken tekst. Allereerst krijg je een vragenlijst over dagelijkse situaties, waardoor het duidelijk wordt wanneer je van welke gehoorproblemen last hebt. Vervolgens krijg je een ingesproken tekst te horen. Dit geeft ons inzicht over je hoorkwaliteit in een rumoerige omgeving. Het is belangrijk dat je dit onderdeel van de online hoortest in een rustige omgeving uitvoert.

Aan de hand van de gratis online hoortest krijg je een advies over het dragen van een hoortoestel. Mochten we aan de hand van de online hoortest adviseren om een hoortoestel te dragen, dan krijg je van ons op onze hooradvies pagina direct advies. Hierdoor weet je naar wat voor type hoortoestel je op zoek moet. Er zijn namelijk veel verschillende soorten hoortoestellen beschikbaar, van onzichtbare hoortoestellen en achter-het-oor hoortoestellen (AHO) tot in-het-oor hoortoestellen (IHO).

Doe onze hoortest online!

Onze online hoortest geeft inzicht in de kwaliteit van je gehoor. Hierdoor weet je of er sprake is van gehoorverlies. Als dit het geval is, kunnen wij je ook vertellen in welke mate je gehoorvermindering hebt. Daardoor kun je beter je gehoorverlies begrijpen. Wil je meer informatie over onze online gehoortest, de resultaten van deze hoortest of informatie over gehoor in het algemeen? Neem dan gerust contact met ons op, want wij helpen je graag!

Ook voor vragen over onze hoortoestellen kun je gerust contact met ons opnemen. In ons assortiment vind je ook verschillende hulpmiddelen die het gebruik van een hoortoestel nog prettiger maken. Denk hierbij aan tv-hulpmiddelen en telefoon hulpmiddelen. Hierdoor is het voor jou nog eenvoudiger om een telefoongesprek te voeren of de televisie te verstaan. Wij hebben oog voor jouw oren!

Veel gestelde vragen (F.A.Q.)

Als je merkt dat je mensen minder duidelijk verstaat, bijvoorbeeld in een drukke omgeving, kan het zijn dat je gehoor minder is geworden. Om erachter te komen of je een hoortoestel nodig hebt, kun je onze online hoortest doen om hier een indicatie van te krijgen.

De online gehoortest bestaat uit twee delen: het invullen van een vragenlijst en het verstaan van een ingesproken tekst. Je krijgt eerst een vragenlijst over dagelijkse situaties, dat meer inzicht geeft in welke situaties je last hebt van gehoorproblemen. Daarna krijg je een ingesproken tekst te horen. Hiermee kunnen we je hoorkwaliteit meten in een rumoerige omgeving. In de laatste stap krijg je daarna een advies over het dragen van een hoortoestel.

Dit is afhankelijk van je wensen! Door moderne technieken hebben sommige hoortoestellen extra features. Ook is het tegenwoordig mogelijk om een onzichtbaar hoortoestel te kiezen. Dit zijn afwegingen die je zelf kunt maken. Wij denken natuurlijk graag met je mee. Vertel ons je wensen en wij geven je een advies.

Ja! Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar via de chat.