hoortoestellen en gehoor

innovaties

De top 3 hoortoestellen voor muziek luisteren en Bluetooth-ondersteuning

De top 3 hoortoestellen voor muziek luisteren en Bluetooth-ondersteuning

Telefoongesprekken voeren en muziek streamen via uw hoortoestellen is tegenwoordig mogelijk dankzij hoortoestellen die directe of indirecte Bluetooth-ondersteuning bieden, zodat u uw hoortoestel in een draadloze headset kunt veranderen.

Header connectivity hearing aid

Hoortoestellen met Bluetooth - wat is het voordeel?

Het voordeel is dat u uw beller in beide oren hoort in plaats van in één oor, waardoor de verstaanbaarheid enorm toeneemt en u hem of haar veel beter kunt verstaan. Dit geldt niet alleen voor privégesprekken, maar ook voor werkgerelateerde gesprekken, waarbij telefonische communicatie erg belangrijk is. Omdat u de beller via uw hoortoestellen hoort, kunt u aantekeningen maken omdat u uw handen vrij hebt.

Veel hoortoestelgebruikers luisteren ook graag naar podcasts, muziek of video's. En met de technologie van vandaag is het mogelijk om onze hoortoestellen als headset te gebruiken, dankzij de mogelijkheid van draadloze streaming. Hoe cool is dat!

Streaming maakt zelfs navigeren tijdens het fietsen of autorijden mogelijk. U hoort alle aanwijzingen via uw hoortoestellen, zodat u niet verdwaalt en op uw bestemming aankomt.

Technologie gaat altijd vooruit. Daarom is het voor u als hoortoestelgebruiker zo heerlijk om deze ontwikkelingen goed te kunnen gebruiken!

Ontdek onze Bluetooth hoortoestellen

Phonak Paradise

Directe toegang tot spraakbesturing met één tik op uw hoortoestel. U kunt direct gesprekken aannemen met één druk op de knop. De Phonak Paradise kan verbinding maken met uw iOS- of Android-smartphone. U kunt uw hoortoestellen zelfs aansluiten op uw laptop of tablet als deze Bluetooth ondersteunt. Met de Phonak Paradise kunt u tegelijkertijd verbinding maken met twee Bluetooth-apparaten en tussen deze apparaten schakelen. Dat is erg handig als u zowel een smartphone voor privégebruik als een smartphone voor uw werk hebt. Voor gebruikers van hoortoestellen is luisteren naar televisie, muziek of podcasts gemakkelijker dan ooit. Om deze technologie te kunnen gebruiken zijn hoortoestellen nodig die Bluetooth ondersteunen. Hieronder vindt u de Phonak series die Bluetooth ondersteunen.

  • Naida Paradise Audeo Paradise Audeo Marvel Bolero Marvel Naida Marvel Virto Marvel

Controleer of uw telefoon compatibel is met bovenstaande hoortoestellen.

Bekijk ons aanbod hoorbatterijen