innovaties

Internationale zoom meetings moeilijk te verstaan? Volg elk buitenlands gesprek met deze gadget!

Internationale zoom meetings moeilijk te verstaan? Volg elk buitenlands gesprek met deze gadget!

Iedereen heeft een talenknobbel met deze gadget! Stel je voor; je zit weer eens in een zoom-meeting met internationale klanten. Andere talen zijn niet echt je ding, terwijl het wel heel belangrijk is dat je kunt verstaan wat er besproken wordt. Daar is tegenwoordig iets voor: De Starkey Livio Edge AI 2400!

Let op: de vertaalfunctie is alleen beschikbaar op Livio AI hoortoestellen in combinatie met een iOS (Apple) apparaat met internetverbinding.

Niet alleen voor slechthorenden

Zoals veel technologische industrieën ontwikkelt ook de hoortoestellenindustrie zich razendsnel. Hoortoestellen zijn niet langer alleen geschikt voor slechthorenden, ze zijn nu ook een geweldig hulpmiddel voor mensen zonder gehoorverlies. Een goed voorbeeld hiervan is de Starkey Livio Edge AI 2400. Het eerste hoortoestel met een ingebouwde real-time vertaler. Starkey is al lange tijd een van de beste leveranciers van hoortoestellen op de markt, maar niet elke audicien is er bekend mee. Het is dus zeker de moeite waard als je een hoortoestel gaat kopen om de audicien te vragen naar deze opties.

Waar kan ik deze functie vinden?

Starkeyu2019s Thrive Hearing app biedt verschillende opties, waaronder de functie Taalvertaling. Deze is bereikbaar via het menu linksboven in de app. Dan zie je u201cTranslateu201d onderaan het menu. Daar bevindt zich de vertaalfunctie.

strakey blog

ups img three 1

Hoe werkt het?

Kies jouw taal en die van de andere spreker uit een van de 27 beschikbare talen om een gesprek te beginnen. Als je in je iPhone spreekt, vertaalt de Thrive Hearing app je spraak en geeft het weer op het scherm in de taal van de andere persoon. Laat uw gesprekspartner het scherm zien zodat hij kan zien wat er gezegd wordt. Wanneer de andere persoon in uw telefoon spreekt, vertaalt de app hun spraak, geeft het weer in uw taal op de telefoon en streamt ook de vertaalde tekst naar uw hoortoestellen in uw taal. Ideaal tijdens een vergadering waar een andere taal wordt gesproken dan u gewend bent of natuurlijk erg handig op vakantie als u wat wilt bestellen op het terras.

Wat kan ik nog meer doen met de Starkey Livio Edge AI 2400?

In je zoektocht naar het beste hoortoestel ben je vast al veel merken tegengekomen die een app hebben voor de hoortoestellen. Wat de Starkey app zo uniek maakt, zijn de vele functies die hij heeft. Naast de geweldige geluidskwaliteit kan dit hoortoestel nog veel meer. Hieronder leggen we een aantal functies uit:

Gezondheidstechnologie

  • Met de Thrive-Hearing app wordt elke stap geteld! U kunt het aantal stappen en uw fysieke activiteit per dag bekijken.
  • Het hoortoestel kan detecteren of je gevallen bent en vervolgens geselecteerde mensen hierover waarschuwen. Intelligente assistent
  • Vraag je Thrive Assistent over je hoortoestellen en accessoires als je hulp nodig hebt.
  • Aanpassen op afstand! De audicien kan op afstand aanpassingen programmeren zodat u niet naar de winkel hoeft te komen. Vraag uw audicien bij de aankoop van het hoortoestel hoe dit werkt.
  • Spraak naar tekst. Met deze functie kunt u gesprekken laten overschrijven terwijl u spreekt. U kunt deze gesprekken opslaan en indien nodig gemakkelijk teruglezen.

Dus wilt u ook bovenstaande dingen kunnen doen met uw hoortoestel? Neem dan contact met ons op zodat we je ons geweldige aanbod kunnen uitleggen! Ontdek hier al onze Livio AI hoortoestellen van Starkey.