innovaties

Starkey Livio Edge Ai 2400: 4 weetjes die iedereen moet weten over dit hoortoestel

Starkey Livio Edge Ai 2400: 4 weetjes die iedereen moet weten over dit hoortoestel

1. Gezondheid

De Starkey Livio AI 2400 is revolutionair dankzij de vele sensoren in combinatie met Artificial Intelligence (AI). Maar wat betekent nou de AI eigenlijk. Door de AI kunnen deze hoortoestellen taken uitvoeren waarvoor normaal gesproken menselijke intelligentie vereist is.

Het hoortoestel is dus in staat om verschillende omgevingen te kunnen herkennen en past het geluid zich hierop aan. Ook is dit hoortoestel voorzien van een hartslagmeter. Super handig als je sport. Tevens kan dit hoortoestel jou vertellen of je aan het einde van de dag wel genoeg beweging hebt gehad. De Starkey Livio AI 2400 is niet alleen fijn voor je gehoor en voor het verstaan maar ook voor je gezondheid om een gezonde levensstijl te ontwikkelen.

2. Vertaler

En wat als je op vakantie gaat naar het buitenland. En je vindt het moeilijk om je verstaanbaar te maken. Dan kom je met de Starkey Livio AI 2400 al een heel eind om je verstaanbaar te maken. Er is vertaling mogelijk in maar liefst 27 verschillende talen. Maar hoe werkt dit nou? wanneer jij in gesprek bent met je gesprekspartner herkent de Healthable app op je telefoon de taal van je gesprekspartner en wordt het gesprek in het Nederlands in je oor vertaald. Hoe fijn is dat. Maar wat als jij antwoord wilt geven. Ook daar is over nagedacht. Jij geeft in het Nederlands antwoord en de vertaling wordt zichtbaar in de Starkey Thrive App en je gesprekspartner kan jouw antwoord in haar/zijn eigen taal teruglezen op de app. Echter is deze functie alleen mogelijk voor iPhone gebruikers.

3. Traceren & alarmsysteem

Is er iemand bij jou in de buurt die dementie of alzheimer heeft dan is dat voor die persoon erg vervelend. Want wat als je niet meer weet waar je hoortoestellen hebt gelaten. Gelukkig is de Starkey Livio Edge AI altijd traceerbaar. Via de Thrive App in Google Maps kun jij je hoortoestellen altijd terug vinden. Maar wat als de persoon valt, en geen hulp kan krijgen omdat er niet direct mensen in de buurt zijn. Via een alarmsysteem is het mogelijk dat er een bericht gestuurd wordt naar maximaal drie personen. Via een alarmsysteem is het mogelijk dat er een bericht gestuurd wordt naar maximaal drie personen. De gevallen persoon krijgt direct een melding in het oor te horen dat de berichten verstuurd en ontvangen zijn. Daardoor weet de gevallen persoon dat hulp onderweg is! Het is fijn te weten dat de Starkey Livio AI ook voor een stukje veiligheid zorgt voor jezelf en voor je naasten.

4. Transcriptie

Ook is het handig te weten dat de Starkey Livo Edge AI 2400 beschikt over een voice-to-tekst-transcriptie. Je kunt hier gebruik van maken als je een belangrijk gesprek hebt met je dokter of als je overleg hebt met je collega’s. Omdat het verstaan al wat meer energie kost is het fijn te weten dat de Starkey Livio Edge AI de informatie voor jou onthoudt en de informatie die gegeven is omzet naar tekst. Je kunt de tekst van wat er besproken is op een ander moment teruglezen via de app op jouw telefoon.

Wacht niet te lang met het proberen van dit hoortoestel. Zelfs op afstand kunnen wij deze voor u instellen.