innovaties

reislustige levensstijl

Waarom een hedendaags hoortoestel jouw ideale reispartner is in het buitenland!

Waarom een hedendaags hoortoestel jouw ideale reispartner is in het buitenland!

Moderne hoortoestellen zoals de Starkey Livio AI zijn veel meer dan een hoortoestel met een geweldige geluidskwaliteit. Omdat het via Bluetooth verbonden is met uw telefoon, kunt u allerlei handige functionaliteiten gebruiken, zelfs op vakantie. Misschien stel je een lange reis nog even uit, maar bereid je voor op de volgende reis door te lezen wat je de volgende keer thuis kunt laten en wat je moet inpakken. Want wat dacht u van een vertaalfunctie, stappenteller en streaming muziek via uw hoortoestel? Zet dit geweldige hoortoestel zeker op je paklijst als je op reis gaat (en schrap de woordenboeken, stappenteller en koptelefoon, haha).

Voer gesprekken met de plaatselijke bevolking via de vertaalfunctie * met internet

Op een Spaans terras, in een Turkse winkel of op een Russische markt: met de Starkey Livio AI heb je altijd een persoonlijke tolk bij je. Met de vertaalfunctie kun je gesprekken in 27 talen verstaan. Je hoeft deze functie alleen maar te activeren in de Thrive-app op je telefoon en de gewenste taal te selecteren. Vervolgens houdt u uw telefoon in de richting van uw gesprekspartner en de tekst wordt vertaald. U leest de vertaling op uw telefoon en hoort deze in uw oor. Ook je antwoord wordt vertaald en je gesprekspartner kan meelezen op je telefoon. Erg leuk!

Onderweg naar muziek luisteren

In het vliegtuig, de bus, de auto of bij het zwembad; het is altijd fijn om onderweg naar je eigen muziek te luisteren. Met de Starkey Livio AI is dat altijd mogelijk, omdat hij via Bluetooth aan je telefoon is gekoppeld. Je hoeft geen aparte oortjes meer mee te nemen op vakantie, want je kunt gewoon naar je eigen Spotify-lijst of je favoriete radiostation luisteren via je hoortoestel.

Livio Thrive

OnlineHoortoestel Ruil Vakantiegeld Hoortoestellen op afstand afstellen Kosten hoortoestel Uitleg Audicien Afspraakmiddel

Handsfree bellen met het thuisfront


Terwijl u op een kameel rijdt, een enorm ijsje eet of bij het zwembad chillt, kunt u gemakkelijk handsfree bellen via uw Starkey Livio AI. Omdat hij gekoppeld is aan uw telefoon, hoeft u alleen maar op te nemen en vervolgens gewoon te bellen via uw hoortoestel. U hebt geen aparte handsfree set nodig. U luistert en praat via uw hoortoestel, zonder dat u iets extra's hoeft te doen. Meer ontspannen dan dat kan toch niet?

Spraak naar tekst, ook in andere talen

Een zeer nuttige functie op de Starkey Livio AI is de functie "spraak naar tekst". Je kunt een gesprek opnemen door het met je hoortoestel om te zetten in een getypte tekst. Deze functie kan ook in 27 verschillende talen worden gebruikt, dus ook handig op vakantie. Wilt u in uw hotelkamer de uitleg van uw gids nog eens nalezen, of weten waar die mensen bij het zwembad het over hadden? Neem het gesprek op met uw hoortoestel en lees het later terug in de Thrive app.

Niets vergeten op vakantie

Ook op vakantie wil je niet vergeten om je medicijnen in te nemen of te laat te komen voor die heerlijke massage. Met de Starkey Livio AI vergeet je niets op vakantie, omdat je eenvoudig herinneringen op je hoortoestel kunt instellen via de Thrive-app. U kunt er zelfs aan herinnerd worden om elk uur te smeren ;)

Val detectie

Houdt u van sportieve vakanties en gaat u graag alleen fietsen of wandelen? Dan kan het een veilig gevoel geven dat de Starkey Livio AI beschikt over "valdetectie en alarm". Wanneer je valt, wordt er via het alarmsysteem een bericht gestuurd naar maximaal drie contactpersonen. Deze krijgen een melding dat je gevallen bent en waar je bent. De gevallen persoon krijgt ook meteen een melding in zijn oor dat de berichten zijn verzonden en ontvangen. Zo weet je dat er hulp onderweg is!

OnlineHoortoestel Ruil Vakantiegeld Hoortoestellen op afstand afstellen Kosten hoortoestel Uitleg Audicien Afspraakright

Geen batterijen nodig!

Een hoortoestel dat op batterijen werkt is niet handig. Je moet zorgen dat je overal (thuis, in je tas, op je werk en in de auto) reservebatterijen hebt "voor het geval dat". Op vakantie is dat helemaal onhandig, want je wilt niet voortdurend bang zijn dat je plotseling niets meer hoort. Daarom is het zo handig dat de Starkey Livio AI oplaadbaar is. Gewoon 's nachts inpluggen en de hele dag genieten. Ideaal!

Kortom, ga op vakantie en neem je Starkey Livio AI mee! Vergeet niet een goede verzekering af te sluiten en vergeet hem niet af te doen als je gaat zwemmen. Dan wensen wij je een fijne vakantie!