vergelijkingen

Wat is het verschil tussen de Signia Silk 7 Nx en de Signia Silk 7 X?

Wat is het verschil tussen de Signia Silk 7 Nx en de Signia Silk 7 X?

Als je denkt dat een hoortoestel erg groot moet zijn, een onnatuurlijk geluid produceert, erg lelijk en zichtbaar is en vooral vervelend is als u een bril draagt die honderd keer per dag in de weg zit voor je geliefde leesbril (ja, tel ze!), dan moet je de Signia Silk 7X eens beluisteren en zien!

Signia is een Duits kwaliteitsgericht bedrijf dat al meer dan 130 jaar technologisch hoogwaardige hoortoestellen produceert.

newspaper

Elke dag werken fabrikanten eraan om het geluid van een hoortoestel nog natuurlijker te maken en spraak beter hoorbaar te maken zonder beïnvloed te worden door andere storende geluiden. Misschien hoort u zelfs beter dan de gemiddelde persoon die meestal 7 jaar wacht om iets aan zijn gehoorverlies te doen.

De Signia Silk 7 Nx heeft zich sinds juni 2018 al bewezen als een van de kleinste hoortoestellen die bijna onzichtbaar in je oor zit. Alleen een klein mokka- of zwartkleurig klepje is zichtbaar als iemand daadwerkelijk in je oor naast je zou kijken. Je hebt geen last van je (lees)bril, je hebt geen last van die vervelende mondkapjes en de kans dat je ze kwijtraakt is dus ook een stuk kleiner.

natuurlijk

Maar nu is er ook de opvolger van de Signia Silk 7 Nx en dat is de Signia Silk 7 X ! De X staat voor het nieuwste platform (de Xperience) en kan nog sneller rekenen. Want dat is wat een chip doet. Zeer snelle berekeningen, zodat hij altijd de juiste luisteromgeving herkent en zich aanpast aan uw specifieke hoorbehoeften op dat moment! Hoe sneller hij dat kan, hoe beter u hoort. Dit nieuwe platform kan ook geluid weergeven met zo min mogelijk omgevingsgeluid. Klanten vinden dit heerlijk rustig en natuurlijk. Het geluid is kristalhelder en muziek heeft nog nooit zo goed geklonken.

Lees ook onze blog over de 3 redenen waarom de Signia Silk 7X uw nieuwe hoortoestel zou moeten worden!