vergelijkingen

Welke hoortoestellen verkoopt Phonak allemaal en wat zijn de verschillen?

Welke hoortoestellen verkoopt Phonak allemaal en wat zijn de verschillen?

De hoortoestellen van Phonak zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen. De 3 meest voorkomende hoortoestellen zijn: Achter-het-oor hoortoestel (AHO), Receiver-in-Canal hoortoestel (RIC) en In het oor hoortoestel (IHO).

Phonak New HearingAids Banner

Achter-het-oor hoortoestel

In AHO-hoortoestellen bevindt de hele technologie zich in een duurzame behuizing die achter het buitenoor wordt geplaatst. Geluiden worden rechtstreeks naar het oor van de drager verzonden, via een klein slangetje of een oorstuk. AHO-hoortoestel zijn traditioneel de grootste, maar ook krachtigste beschikbare hoortoestellen geweest. Deze hoortoestellen zijn speciaal ontwikkeld voor mensen met een zwaar gehoorverlies.

Hoortoestellen hebben de voorbije jaren een lange weg afgelegd. Wat ook uw mate van gehoorverlies is, van merkbaar tot ernstig, een Phonak-hoortoestel past perfect in jouw leven. Hoortoestellen zijn er in de meest uiteenlopende formaten en functies.

Bolero en Naida zijn de meest bekende AHO hoortoestellen van Phonak. Op dit moment is de Naida Paradise versie de nieuwste op de markt. Dit hoortoestel is zowel met batterij als oplaadbaar te verkrijgen, en in een super power verise en een ultra power (dit is dan ook gelijk het krachtigste hoortoestel dat er op de markt is). Dit type hoortoestel is verdeeld in 4 types: de 90,70,50 en 30 serie. Waarvan de 90 het meest geavanceerd is en de 30 het minste. De 70 versie is wat minder geavanceerd dan de 90, dit hoortoestel zorgt er wel nog voor dat je in gezelschap goed kan verstaan maar bij slechte akoestische ruimtes word dit al wat lastiger. De 50 versie is vooral gemaakt voor echt kleine gezelschappen en de 30 versie is vooral gericht op mensen die vaak 1 op 1 gesprekken hebben.

Ook heeft phonak een mooie kinderlijn aan hoortoestellen, de Sky versie. Deze zijn verkrijgbaar in allerlei vrolijke kleurtjes.

 

Phonak Naida P90 Up

Phonak Naida P90 Up

Receiver-in-the-canal hoortoestel (RIC)

RIC-hoortoestellen worden, net als AHO-hoortoestellen, aan de achterkant van het buitenoor geplaatst. Het verschil is dat de speaker zich niet in de behuizing bevindt met de rest van de technologie, maar in een oorstuk of eartip die in het oor wordt geplaatst. De behuizing wordt dan door middel van een draad verbonden met de speaker. Vanwege de verschillende opbouw van dit type hoortoestel, zijn deze traditioneel kleiner, lichter en discreter dan een AHO, maar niet krachtig genoeg voor dragers met zeer ernstig gehoorverlies. De receivers die op dit hoortoestel gaan zijn verkrijgbaar in verschillende sterktes.

Het nieuwste hoortoestel van Phonak momenteel op de markt is de Audéo Paradise. Ook deze is er in de versie 90, 70, 50 en 30. Ook deze hoortoestellen zijn verkrijgbaar in zowel oplaadbaar als in batterijvorm. Ook dit hoortoestel is er voor de kids.

Phonak Marvel Virto Options features

In Het Oor hoortoestel (IHO-toestel)

IHO-hoortoestellen worden in uw oor geplaatst. Er zijn verschillende substijlen binnen deze categorie, van de iets grotere maar krachtigere ITC (In-The-Canal)- tot de kleinere CIC (Completely-In-Canal)- of de vrijwel onzichtbare IIC (Invisible-In-Canal)-hoortoestellen. Het nieuwste hoortoestel van phonak momenteel op de markt is de Virto marvel en ook deze is er in de versie 90, 70, 50 en 30.

Naast die digitale hoortoestellen, verkoopt Phonak ook de Lyric. Dit is één van de meest unieke hoortoestellen ter wereld. Hij wordt volledig in het oor geplaatst door een lyric specialist en is het eerste 100% onzichtbare hoortoestel dat maandenlang gebruikt kan worden