A A
23 Service punten
Menu

Oticon OPN

Over het hoortoestel Oticon OPN

Met het OPN platform van Oticon is het Deense bedrijf een hele nieuwe weg in geslagen. Andere merken werken met zogeheten directionele richtinggevoelige microfoons om voornamelijk stemmen die van voren komen te versterken. Oticon daarentegen werkt met de theorie om ook stemmen vanuit andere plekken in de kamer binnen te laten komen.

Hierdoor kan je ook mensen verstaan die zich achter en naast je bevinden. Door het geluid zo “schoon” mogelijk door te laten kun je zelf filteren en selecteren.

Hierbij zorgt de OPN ervoor dat storende geluiden als ruizen en omgevingsgeluiden die je niet wilt horen verwijderd worden uit het weergegeven geluid.

  • Middels accessoires kan je de televisie of radio draadloos op je hoortoestellen ontvangen.
  • Het hoortoestel is draadloos te koppelen aan je iPhone waardoor je handsfree kunt bellen en muziek luisteren.
  • Je kan met zowel iOS telefoons als Android telefoons jouw hoortoestellen bijstellen.
  • Er is zowel een “RIC” uitvoering van de OPN als een “AHO” uitvoering. Ofwel: hij kan op maat aangepast worden met een oorstukje of onzichtbaar én universeel met een dunne speaker en universele dome.

Heb je interesse in het proberen van de Oticon OPN? Bestel dan direct online of neem contact met ons op!

Wil je liever zelf het verschil zien tussen de verschillende OPN modellen? Vink dan onder het product ‘Vergelijk’ aan en vergelijk de  verschillende types Oticon OPN hoortoestellen met elkaar.

Over het merk Oticon

Voor Oticon is niet alleen de optimale geluidskwaliteit belangrijk, ze willen elk mens de meest optimale kwaliteit van leven bieden. Oticon wil mensen met gehoorverlies helpen hun volledig potentieel te benutten, waarbij ze niet worden belemmerd door hun gehoor. Om dit te bereiken levert Oticon de meest geavanceerde, vernieuwende technologieën. Mensen vormen het uitgangspunt van Oticon. People First is daarbij de belofte die in het logo terugkomt. Bij het ontwikkelen van nieuwe Oticon producten worden de individuele behoeften en wensen van mensen met gehoorverlies voorop gesteld. Oticon wil mensen niet alleen helpen om beter horen, maar ook om meer te leven. Dat heeft geresulteerd in hoogwaardige hooroplossingen met de meest geavanceerde technologie en audiologie. Daarbij blijven ze zich constant ontwikkelen om in de toekomst nog betere hooroplossingen te bieden.