0,00
0

Gratis oorafdruk

Voor in-het-oor hoortoestellen.

Vind een service punt bij u in de buurt.
Ear mold

Locaties bij u in de buurt

U kunt een gratis oorafdruk laten maken in de volgende locaties:

Hoe bestel je hoortoestellen op maat?

1

Bestel het hoortoestel online. 

2

Wij vragen u zodra uw uw bestelling geplaatst heeft naar uw oor-afdruk. Heeft u deze niet? Dan plannen we voor u een afspraak in één van onze servicecentra.

Waarom zou je een afspraak maken voor een oorafdruk?

Op-maat-gemaakte hoortoestellen hebben een unieke oorafdruk nodig van uw oor. Deze afdruk kan gebruikt worden voor het maken van in-het-oor of achter-het-oor hoortoestel.

LET OP: Niet alle hoortoestellen hebben een oorafdruk nodig. Indien u een hoortoestel heeft besteld waar een oorafdruk voor nodig is, dan nemen we contact met u op.

Hoe wordt een oorafdruk gemaakt?

Om ervoor te zorgen dat het hoortoestel lekker comfortabel in het oor zit, wordt er een 3D afdruk gemaakt d.m.v. kneedbare wax of via een digitale scan. 

Veelgestelde vragen

Wat is een oorafdruk?

Een oorafdruk is een afdruk van de binnenste gehoorgang. Deze afdruk kan worden gemaakt met een 3D-scan of, in sommige gevallen, van zacht plastic of siliconenmateriaal dat na enkele minuten uithardt. Beide kunnen worden gebruikt als afdruk voor een in-het-oor hoortoestel.

Waar kan ik een oorafdruk laten maken?

Een oorafdruk kan gemaakt worden bij iedere audicien bij u in de buurt. Via Onlinehoortoestel.nl kun je een gratis oorafdruk laten maken.

Is het maken van een oorafdruk gratis?

Ja, als je een in-het-oor-hoortoestel via Onlinehoortoestel.nl hebt besteld, dan kunt u een gratis afspraak maken bij een service punt bij u in de buurt. 

Hebben alle in-het-oor hoortoestellen een oorafdruk nodig?

Nee, niet alle in-het-oor hoortoestellen hebben een oorafdruk nodig. Er zijn ook in-het-oor hoortoestellen die direct klaar zijn voor gebruik. 

Wat is het verschil tussen een op-maat-gemaakte of universele in-het-oor hoortoestel?

Een op-maat-gemaakte in-het-oor hoortoestel heeft meer comfort en minder windruis. Het duurt echter wel langer voordat deze gebruiksklaar is vanwege de extra stappen zoals het maken van een oorafdruk.
Free donation to charity
Worldwide #1 in remote hearing aid adjustments
No Extra Costs
More than 5000 worldwide customers
eng logo
Copyright © 2023 Online-hearingaids.com
By Yvan Karman
chevron-down