Free shipping on orders over €‎75 worldwide!
0,00
0

Gratis oorafdruk

Voor op-maat-gemaakte hoortoestellen.

Vind een service punt bij jou in de buurt.
Ear mold

Locaties bij jou in de buurt

Je kunt een gratis oorafdruk laten maken in de volgende locaties:

Staat jouw service punt er niet tussen? Email ons met de naam van jouw woonplaats en we zoeken een service punt bij jou in de buurt.

Hoe bestel je hoortoestellen op maat?

1

Klik op de oranje button "Maak een afspraak" bovenaan deze pagina. 

2

Bestel een type hoortoestel die op maat gemaakt kan worden via onze webshop.

Waarom zou je een afspraak maken voor een oorafdruk?

Op-maat-gemaakte hoortoestellen hebben een unieke oorafdruk nodig van jouw oor. Deze afdruk kan gebruikt worden voor het maken van in-het-oor of achter-het-oor hoortoestel. Maak gratis en vrijblijvend een afspraak voor het maken van een oorafdruk bij jou in de buurt. 


LET OP: Niet alle hoortoestellen hebben een oorafdruk nodig. Dit geven wij altijd aan op de productpagina van het desbetreffende hoortoestel. 


Hoe wordt een oorafdruk gemaakt

Om ervoor te zorgen dat het hoortoestel lekker comfortabel in het oor zit, wordt er een 3D afdruk gemaakt d.m.v. kneedbare wax. Daarnaast maakt de audicien een scan met de computer om het technische gedeelte verder af te maken. Kijk maar even rond in onze website bij de verschillende in-het-oor hoortoestellen om te kijken welke het beste past bij jouw hoorsituatie. 

Veelgestelde vragen

Wat is een oorafdruk?

Een oorafdruk is een afdruk van de binnenste gehoorgang. Deze afdruk kan worden gemaakt met een 3D-scan of, in sommige gevallen, van zacht plastic of siliconenmateriaal dat na enkele minuten uithardt. Beide kunnen worden gebruikt als afdruk voor een in-het-oor hoortoestel.

Waar kan ik een oorafdruk laten maken?

Een oorafdruk kan gemaakt worden bij een audicien bij jou in de buurt. Via Onlinehoortoestel.nl kun je een gratis oorafdruk laten maken.

Is het maken van een oorafdruk gratis?

Ja, als je een hoortoestel via Onlinehoortoestel.nl hebt besteld waar een oorafdruk voor nodig is, dan kun je een gratis afspraak maken bij een service punt bij jou in de buurt. 

Hebben alle in-het-oor hoortoestellen een oorafdruk nodig?

Nee, niet alle in-het-oor hoortoestellen hebben een oorafdruk nodig. Er zijn ook in-het-oor hoortoestellen die direct klaar zijn voor gebruik. 

Wat is het verschil tussen een op-maat-gemaakte of universele in-het-oor hoortoestel?

Een op-maat-gemaakte in-het-oor hoortoestel heeft meer comfort en minder windruis. Het duurt echter wel langer voordat deze gebruiksklaar is vanwege de extra stappen zoals het maken van een oorafdruk.
Free donation to charity
Worldwide #1 in remote hearing aid adjustments
No Extra Costs
More than 5000 worldwide customers
eng logo
Copyright © 2022 Online-hearingaids.com
chevron-down