Oticon ConnectClip

Merk: Oticon
Oticon ConnectClip
Oticon ConnectClip
Oticon ConnectClip
Oticon ConnectClip
120,47
Op voorraad
We helpen je graag
9,4/10 Gebaseerd op 570 reviews
Waarom tot 40% goedkoper?
Bij hoortoestellen: 1e afstelling met afspraak inclusief in hoorcentrum
2 jaar garantie
Geen hoge marketingkosten
Laagste prijsgarantie
Waarom OnlineHoortoestel.nl?
Altijd online audicien beschikbaar
Tot 40% goedkoper
Geen extra kosten
30 dagen bedenktijd! Geld terug zonder gedoe!
Omschrijving
Specificaties
Handleidingen
Reviews
Omschrijving

Met de ConnectClip verandert u uw Opn, Opn S en Siya hoortoestellen in een handsfree mobiele headset. Het kan verbinding maken met alle moderne smartphones via 2,4 GHz Bluetooth Low Energy en streamt rijk geluid naar beide oren, waarbij de stem van de drager wordt opgevangen in hoge resolutie. Met de Velox™ chip en OpenSound Navigator™ wordt er geen enkel compromis gesloten op het gebied van geluidskwaliteit voor snelle en duidelijke streaming zonder ongewenste ruis. ConnectClip helpt een handje bij lezingen, presentaties of elke keer wanneer uw cliënten hulp nodig hebben om stemmen duidelijker te kunnen horen. De Oticon Opn-drager geeft zijn/haar ConnectClip aan de persoon die hij wil horen, en het streamt de stem van die persoon rechtstreeks naar de hoortoestellen tot wel een afstand van maximaal 20 meter. Dit is met name handig in situaties zoals:
Colleges en klaslokalen
Toespraken bij bruiloften, verjaardagen en feesten
In een auto
In een café of erg druk restaurant
Zakelijke presentaties

Oticon Opn hoortoestellen kunnen een draadloze headset worden voor elke moderne smartphone, tablet en computer, door gebruik te maken van ConnectClip.

ConnectClip streamt uw telefoongesprekken direct naar uw hoortoestellen, zodat u handsfree kunt spreken, waar u ook bent. Het werkt met praktisch elke mobiele telefoon. U kunt ook draadloos verbinding maken met uw laptop of tablet voor videogesprekken via Skype – of simpel muziek en audio in uw hoortoestellen afspelen.

De ConnectClip kan je zelf koppelen aan je hoortoestel.

Specificaties
Kenmerken
Inhoud

1 ConnectClip

Compatibiliteit

Compatibel met Opn, Opn S en Siya toestellen

NVAB code

4070209

Audio inputs

Telefoonadapter Bluetooth™

Merk
Alle producten die wij online hebben staan hebben een merk, wij verkopen alleen hoortoestellen en andere producten van de meest gerenomeerde merken.

Oticon

Handleidingen
Aan de rechterkant zijn documenten weergeven die een handleiding bevatten over de Oticon ConnectClip. Door op de groene download knop te drukken zal de handleiding in u download map te vinden zijn.
Reviews
Voor dit product zijn nog geen reviews
Beoordeling:
:
We gaan je e-mailadres niet publiceren.

Recent bekeken