Audicien

Wat is een audicien?

Een audicien is een hoorspecialist: een professional die u begeleidt, adviseert en helpt. Dat doet de audicien in eerste instantie door een hoortest uit te voeren om erachter te komen of u überhaupt een hoortoestel nodig heeft. Daarnaast kan je van een audicien advies verwachten over het juiste hoortoestel. Dat advies geeft een audicien het liefst nadat hij ook u verdere wensen over een hoortoestel heeft vernomen. Om daarachter te komen, stelt een audicien daarom ook vragen over uw levensstijl. Op basis daarvan kan er een keuze tussen de verschillende soorten hoortoestellen worden gemaakt. Na het advies stelt de audicien uw hoortoestel in op uw gehoorverlies. 

Audiciens helpen vaak later nog met extra bijstellingen. Alhoewel dat met de hedendaagse techniek nog zelden nodig is. Uw gehoor kan natuurlijk wel veranderen en in dat geval kan de audicien de instellingen van het hoortoestel op afstand aanpassen. 

Hoe gaan onze online audiciens te werk?

Een hoortoestel kopen is bij Online Hoortoestel veel makkelijker dan bij de audicien om de hoek. U kunt langskomen in één van onze winkels, maar dat is absoluut niet nodig. U maakt eerst een keuze voor een hoortoestel. Als u geen keuze kunt maken, kunnen we u ook middels een (video)afspraak adviseren. Dan stuurt u de resultaten van uw hoortest gewoon op. We kunnen de hoortest ook met uw hoortoestellen op afstand doen, als je gewoon thuis bent. Onze online audiciens stellen uw gehoorapparaat vervolgens gelijk correct voor u in. 

Normaliter zit in de prijs van een gehoorapparaat het meermaals afstellen inbegrepen bij de audicien. Aangezien wij het hoortoestel gelijk afstellen, hoeft u de prijs voor die overige bezoeken niet te betalen. Voor gemak en een eerlijke prijs kiest u dus voor de online audiciens van Online Hoortoestel. Dit scheelt flink in de kosten!

Waar vind je de betrouwbare audiciens van Online Hoortoestel? Overal en vooral online!

Onze audiciens kunnen iedereen direct thuis helpen, want al onze geavanceerde hoortoestellen zijn op afstand en op maat voor u in te stellen. Zelfs als je nog geen audiogram hebt is dit mogelijk. Ook een advies-gesprek kan op afstand. Ergens naar toe gaan is dus echt niet meer nodig!

Let op: al onze hoortoestellen hebben minstens 1 jaar wereldwijde garantie. Dat betekent dat u in die periode óók bij een lokale audicien uw hoortoestel kan laten repareren.

Uiteraard zijn alle audiciens ook via chat bereikbaar. De audiciens zijn 7 dagen per week tot 22:00 uur via chat bereikbaar. Zo maken onze betrouwbare audiciens het verschil!

Vragen aan onze audiciens? Neem dan contact op. Wilt u al eerder meer inzicht in uw gehoor? Doe dan onze gratis gehoortest. Deze online, gratis hoortest geeft u meer inzicht in uw gehoorproblemen en geeft ook een advies over welke hoortoestellen bij deze problemen horen. Dat kunnen de onzichtbare hoortoestellen, maar ook de IHO in-het-oor hoortoestellen zijn.

Maak een afspraak met een audicien