Eerlijkste prijs garantie

Een beter gehoor voor iedereen toegankelijk maken. Dat is wat we willen. En dus houden wij onze prijzen laag en dus eerlijk.

Stuur een e-mail naar

Eerlijkse Prijs Garantie. Wat betekent dat?

Bij Onlinehoortoestel.nl zijn wij vastbesloten om de beste deals voor hoortoestellen te hebben en ervoor te zorgen dat goed horen voor iedereen betaalbaar is. Heeft u online of bij uw plaatselijke audicien een hoortoestel goedkoper gevonden dan bij ons? Laat het ons weten en wij sturen u een goedkopere offerte. Vul bovenstaande formulier in met de website-link van het goedkopere hoortoestel of upload een offerte en wij sturen u een goedkopere offerte terug.

Wat betekent dat nog meer? We berekenen u geen kosten voor service die u niet nodig heeft. En we berekenen geen onverwachte kosten bij reparaties.

En bij weet u zeker dat wij bij een reparatie coulant zijn.

Voorwaarden

Hieronder leest u op basis van welke voorwaarden wij u een betere prijs kunnen bieden in het kader van onze eerlijke prijsgarantie.

  • Aanbiedingen van derden van gebruikte of defecte hoortoestellen zien wij niet als een vergelijkbare aanbieding.
  • Vergelijkbare aanbiedingen moeten van een traditionele retail hoorwinkel komen óf een hoortoestellen-webshop binnen Europa.
  • Het vergelijkbare aanbod wordt ons per email toegestuurd.
  • De offerte die je elders hebt ontvangen moet een hoortoestel zijn  dat nieuw is, on-beschadigd en in de originele verpakking.
  • Vergelijkbare aanbiedingen moeten goed te vergelijken zijn met onze offerte, bijvoorbeeld: het moet duidelijk zijn of de verzendkosten inclusief zijn, of de eerste instelling erin wordt gezet en of de 2 jaar garantie inclusief zijn.
  • De laagste prijsgarantie kan niet gecombineerd worden met andere aanbiedingen of kortingen.
  • Eenmaal aangeschaft bij ons zullen we vergelijkbare aanbiedingen van derden niet meer accepteren.