Offerte aanvragen

Uw offerte aanvraag is momenteel leeg.

Terug naar de winkel

Hoe vraag ik een offerte aan?

 1. Ga naar de productpagina van het product waar u een offerte voor wenst
 2. Maak een keuze voor links, rechts of beiden toestellen en kies een kleur uit
 3. Klik op de offerte-knop (onder de knop om aan de winkelmand toe te voegen). 
 4. Onder het hoortoestel geven we u nog enkele suggesties van producten die voor u ook interessant kunnen zijn. Indien u deze producten ook op de offerte wenst, klikt u op de knop onder aan dat product.
 5. Als u klaar bent met het uitzoeken van de producten voor in de offerte, klikt u op het bekijken van de offerte.
 6. Nu krijgt u een overzicht van alle producten die wij voor u op de offerte gaan zetten. Hier kunt u nog producten verwijderen of het aantal producten verhogen.
 7. Indien u dat wenst, kunt u in het bovenste deel van de pagina uw audiogram uploaden. Wij kunnen dan meteen controleren of uw gehoorverlies past bij het hoortoestel dat u heeft uitgekozen.
 8. Voer rechts uw contactgegevens in.
 9. Klik op de knop om de offerte in te dienen. 

Na het indienen van de offerteaanvraag, ontvangt u een bevestigingsmail. Als er nog aanvullende informatie nodig is, nemen we contact met u op. Zodra de offerte is opgesteld, ontvangt u deze per e-mail.

Wat gebeurt er na mijn aanvraag?

 1. Bevestigingsmail: Na het invullen van het formulier ontvangt u een bevestigingsmail van ons. Hierin wordt vermeld dat uw aanvraag is ontvangen. We nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.
 2. Contactmoment voor meer informatie: In sommige gevallen kan het nodig zijn om meer informatie te verkrijgen voordat we een offerte kunnen uitbrengen. Als er bijvoorbeeld onduidelijkheden zijn in uw aanvraag of als er specifieke vragen zijn over uw wensen, dan nemen we contact met u op.
 3. Mail met offerte: Als we alle benodigde informatie hebben verzameld, kunnen we de offerte opstellen. De offerte bevat alle relevante informatie, zoals de prijs, leveringsvoorwaarden, betalingsvoorwaarden en andere belangrijke informatie. De offerte wordt vervolgens per e-mail naar u toegestuurd.